fxslin

Medlem
 • Innholdsteller

  725
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Alt skrevet av fxslin

 1. Hmmm, så ikke den helt komme selv. Men lekebilen går til fordel til et litt annerledes prosjekt. Kommer det en bimmers.no medlem, så er prisen absolutt diskuterbar! https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=123534577
 2. Hei! Jeg har vært en relativt passiv forum leser en god stund nå. I mens så har jeg lekt litt med tanken med å poste litt info om bilen min og mine små oppgraderinger som har blitt gjort og skal utføres. Mest for å kunne spørre dere om tips og triks underveis i dette eviggående prosjekt. Samt bidra litt til mangfoldet av biler her på forumet. Det hele startet slik: Jeg har lenge hatt veldig sansen for X5 (E53 og E70) med pga andre prioriteringer så var jeg egentlig ikke på markedet for ny bil. Men hadde dog et par bilsøk finn.no søk gående for å følge med. Lang historie kort: Da sto jeg plutselig der med en stock 2002 BMW E53 US importert (2006) med miles på speedometeret men i veldig god teknisk stand og utseendemessig bra. Jeg lurte lenge på om jeg var gal som gikk etter "moroa" framfor det fornuftige ( jeg har alltid hatt litt sansen for biler med karakter, har tidligere hatt en boble fra 1973 og en 1996 Jeep TJ Wrangler med softtop ) Har selvsagt en del planer med bilen etter å fulgt med på diverse forumer: * Fikse skjønnshets feil og klassike E53 lyter (f.eks bagasjerom lokk) - blir vel aldri ferdig med dette * Fikse pixel feil - done * Nye frontlykter - done * Hvite baklykter+sideblink - done * Bytte ut business cd/radio med en Android unit (2din) + rygge kamera (lager egen post om dette etterhvert) - done * Bytte cdplater hoder bøtta med en bøtte uten dette - done * Bytte sidespeil med asperical blind sone speil - done * Wrappe/lakke interiøret (har en test folie på nå fra kina, den er dårlig så den skal av) - ikke done * Større sommer dekk (19" eller 20") - ikke done * Større vinter hjul (19" med 255/50) - done * Aluminums stigtrinn - ikke done * Titan nyrer + luftinntall - ikke done Slik så bilen ut når jeg overtok den: Slik ser den ut i dag: Noen bilder av 2 DIN Android enhet som under installasjonen (dere kan også skimte testen av folien på interiøret): Da bilen er i daglig bruk, så haster jeg ikke av gårde med modifseringer.
 3. Hehe tror ikke det er noe problem! Tror faktisk jeg kan skaffe en til deg også, sjekker når jeg kommer hjem fra ferien!
 4. Kan det stemme at jeg har noe du ikke har???? Kjøre med Apple-kabel.. Her har du bilde av en "ekte" BMW Apple/Android hybrid kabel (liten genial PR artikkel som dupliserer som nøkkering) Denne brukes med stolthet når jeg mangler kabel! Den magnet holderen så litt ok ut faktisk, litt kjip den jeg har i Z3M'en. Treffer jeg ikke riktig med plassering så flyr den rundt....
 5. Ojoj! Da regner jeg også med at det blir lagt en del heat på banen Slenger det inn i kalenderen min som "min helg"....slik at sjefen ikke planlegger noget annet! @magneten Sorry for off topic i tråden din!
 6. Dette skulle jeg gjerne vært med på!!! Mon tro jeg kan delta neste år, er jo fin kjøretur over til dere! Fikk alle mottagere sine varer? @magneten @StigJ
 7. Men he....... da! Har du synderen? Eller er det hit & run?
 8. En tur til ACR med lek der oppe sier jeg ikke nei takk til!!! I'm in!! En egen bimmers tur hvor medlemmer kan henge seg på de ulike strekningene hadde vært veldig kult! Alltid hatt lyst til å ta Tyrigrava - Nordkapp av en eller annen grunn Litt usikker på jeg rekker i år, da 2 turer allerede er planlagt i august + masse banekjøring framover.
 9. Nok en «class» post fra deg! Var moro å kjøre sammen med deg og Øyvind. Dette skjer når man kommer litt for fort inn i svingene og pusher ting litt hardt! Som jeg sa tidligere håper vi får til noe mer moro i år, veldig gøy å tilbringe tid med gærninger på lik linje som meg selv!
 10. fxslin

  Gi en stemme er du grei

  stemt!
 11. fxslin

  Tenja`s BMW E46 M3

  Fikk prøve @magneten sin M3 litt i dag og kan underskrive på at dette er fete biler!!! Pøs på med bilder og detaljer om ting du gjør med bilen. Slikt liker vi
 12. Får vel pense tråden innpå biler igjen etter den jålete posten om mobildeksler.... Er på ferie med familien, men har fått klemt inn litt fritid alikevel. Da jeg skjønte at @magneten skulle over til solsiden av landet, så måtte jeg bare få møtt han og sjekket "nybilen". ( Han skal ta med en pakke til @StigJ fra meg ) Og Valsemesteren er en bekjent av meg, så da kunne jeg stikke innom der samtidig. Dette har forsåvidt @magneten dokumentert godt allerede, men slenger med et par bilder likevel. Valsemesteren er også medlem av BMW Z Norge gruppen og fikk æren av å få kopp nr 2 utdelt! Valsemesterens Z4 i bakgrunnen. Etter valsejobben så kjørte vi sammen i solnedgangen Da jeg ikke fikk vært med på bimmers treffet i Sarpsborg, så var jeg ganske hard imot @magneten at han måtte være med trackday på søndagen. Slik at jeg kunne prøve M3 hans litt Vannvittig grom bil og veldig morsom å kjøre. Moro å prøve en S54 kontra min S50 motor. Begge bilene besto teknisk med glans, som vanlig så ler dem litt av Hellrat'en og kommenterer 4'ern. For min egen del så var jeg spent på om de nye Federal dekkene skulle leve opp til forventningene. Noe de absolutt gjorde, merkbart bedre grep og jeg kunne ta svinger litt bedre en tidligere. Dog mindre advarsler på at de slipper kontra vanlig gatedekk, så ble litt prøving og feiling i starten. Ble noe meget brede svinger av og til Men bilen er forsatt for myk (har coilovers som skal på etter ferien), så det skorter forsatt på balanse og stabilitet i svingene. Alikevel klarte jeg å forbedre min bestetid med Hellraten med 2.85 sekunder og dette er med identisk setup som forrige trackday. Men med ca. 20kg lettere felger og nye Federal RS-R dekk. Så dette er nå min nye bestetid, forsatt mye å lære da! Lå mye rester et Gatebil der i dag, så de første heatene var det mye gammel gummi som fløy og festet seg i dekkene. @magneten skulle også utpå, men dette kommer han til å skrive om i sin tråd. Men jeg slenger med en teaser her: Var mye gromt der i dag, som vanlig. Men opplevde at det var hele 4 stk Z Coupe biler der i dag, ganske morsomt! Ellers så har Hellrat'en også fått sin offisielle sticker på plass nå
 13. Respekt, respekt mann!!! Sånt liker jeg, nå må du bare lage en permanent feste for den bilen. Slik at den hjelmen alltid med på tur 😎 Angående harrytur, vi må ta en prat imorgen om vektreduksjon konseptet på lekebiler 😂🤣 Så ut som at treffet ble bra! Veldig kjipt at jeg ikke fikk det til i dag, hadde vært gøy å hilst på flere bimmers helter!! Men vi ses i morgen for mer moro
 14. Får dessverre ikke møtt opp i dag (super lei seg smiley her) må prioritere familien for engangsskyld! Ta masse bilder folkens!!!!
 15. Hehe! Er keen på å prøve den, men første tur etter Valsemesterens kjærlighet bør tilkomme eieren! Er jo nesten helligbrøde å ta den turen først! Men i morgen, da skal vil jeg gjerne ha en tur med den!!! Var veldig hyggelig å møte dere igjen og skravle litt. Selv om jeg bare skjønner ca. 50% av det du sier:-) Må si meg enig om at det var lærerikt å følge med på jobben som ble gjort, plukket opp ganske mange små tips som blir nytting å ha med seg på veien. Og var det utrolig hvor mye plass han klarte å hente uten å endre OEM looken og beholde linjene på bilen. Resultatet ble veldig bra!!! Føler litt for å supplementere med noen bilder til posten din! Jeg har bevis for at @magneten også jobbet på bilen sin. Sjekk det gliset, @magneten skal endelig prøve en "ekte" bil. Litt annen vinkel på min bilder kontra dine. Snappa denne fra dashcam min! Sexy bil med med brede hofter:-)
 16. Blir spennende å se hva som blir neste! Har fulgt tråden, dog vært lite aktiv med å kommentere.
 17. Er litt spent nå til neste trackday og se hvordan de dekkene oppfører seg kontra de andre jeg hadde. Tipper at de sitte langt bedre og få fram andre svakheter i på bilen ( den er forsatt for myk, har noen coilovers liggende...men ferietid....). Men nå kjører jeg med identisk setup som forrige trackday, bortsett fra nesten 20kg lettere felger + bedre dekk. Så ting blir sammenlignbart. Ellers så dukket noe opp i posten i dag.... Hva er dette? Husker ikke at jeg hadde bestilt noe! Hmmm dette var rart! Det ser ut som et mobil deksel...begynner å huske noe.... kan det være? Hjertet slår fortere.... JADA! Nå er jeg like tøff som @magneten og har ///M Alcantara mobil deksel. Første inntrykket er at mobilen ble både raskere og tøffere. Jeg svarer bedre nå og tekster med 3X hastighet kontra før:-D Synes også at Hellrat'en lå bedre i svinger nå, bedre vektbalanse pga det nye dekslet kanskje??? Har av naturlig grunner ingen bilder av slutt resultatet @magneten sorry! måtte bare plagiere deg når jeg så dette på fjesboka!
 18. Jepp er identisk. Hatt den i ett år nå, holdt seg bra iforhold til andre capser jeg har!
 19. Ehm litt flau her nå... har liksom gjort meg klar jeg.... Har en meget snill kone som handler fiiine bursdags/jule presanger:-)
 20. Alle alternativene fungerer for meg Borg amfi er vel også lett å finne for de som ikke er kjente! @magneten your call!
 21. Ikke dårlig forslag! Parkeringen ved Tunevannet går vel også ann? Er jo noen fine veier rett ved!
 22. Digger denne bilen! Den blir så kul med tidsriktig styling, elsker fronten på denne nå! håper det er laksetrapp!!!
 23. Ah Der kom det fete felger på!!! De så jo ut til å være i hod bruksstand også! Det blir helt klart bil av denne her!
 24. fxslin

  Oppkjørselen - E46 320 esel

  Den bilen lever fortsatt nå igjennom minst 6-7 Z biler. Det er @b-havers som har stått for jobben til glede for mange Z eiere. Motoren går ut ila neste uke før, deretter går ramma til høggern. Resten av delene ligger trygt lagret i avvente ulike Z eiere skal melde sine behov.