fxslin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  411
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  4

Alt postet av fxslin

 1. Hei! Jeg har vært en relativt passiv forum leser en god stund nå. I mens så har jeg lekt litt med tanken med å poste litt info om bilen min og mine små oppgraderinger som har blitt gjort og skal utføres. Mest for å kunne spørre dere om tips og triks underveis i dette eviggående prosjekt. Samt bidra litt til mangfoldet av biler her på forumet. Det hele startet slik: Jeg har lenge hatt veldig sansen for X5 (E53 og E70) med pga andre prioriteringer så var jeg egentlig ikke på markedet for ny bil. Men hadde dog et par bilsøk finn.no søk gående for å følge med. Lang historie kort: Da sto jeg plutselig der med en stock 2002 BMW E53 US importert (2006) med miles på speedometeret men i veldig god teknisk stand og utseendemessig bra. Jeg lurte lenge på om jeg var gal som gikk etter "moroa" framfor det fornuftige ( jeg har alltid hatt litt sansen for biler med karakter, har tidligere hatt en boble fra 1973 og en 1996 Jeep TJ Wrangler med softtop ) Har selvsagt en del planer med bilen etter å fulgt med på diverse forumer: * Fikse skjønnshets feil og klassike E53 lyter (f.eks bagasjerom lokk) - blir vel aldri ferdig med dette * Fikse pixel feil - done * Nye frontlykter - done * Hvite baklykter+sideblink - done * Bytte ut business cd/radio med en Android unit (2din) + rygge kamera (lager egen post om dette etterhvert) - done * Bytte cdplater hoder bøtta med en bøtte uten dette - done * Bytte sidespeil med asperical blind sone speil - done * Wrappe/lakke interiøret (har en test folie på nå fra kina, den er dårlig så den skal av) - ikke done * Større sommer dekk (19" eller 20") - ikke done * Større vinter hjul (19" med 255/50) - done * Aluminums stigtrinn - ikke done * Titan nyrer + luftinntall - ikke done Slik så bilen ut når jeg overtok den: Slik ser den ut i dag: Noen bilder av 2 DIN Android enhet som under installasjonen (dere kan også skimte testen av folien på interiøret): Da bilen er i daglig bruk, så haster jeg ikke av gårde med modifseringer.
 2. Hm, trodde motivasjonen min vedrørende Z3M'en skulle være rimelig lav om dagen. Men akk i dag var det god vær og perfekt dag for å endelig få byttet ut bakvinduet på softop'en. Det fulgte med en helt nytt vindu da jeg kjøpte bilen, ulike nettforum anslo jobben til å være ca 1 - 1 1/2 time jobb. Kunne ikke vært mer feil i mitt tilfelle, snakk om å ha 10 tommeltotter... glad jeg fikk hjelp! Uansett, denne skulle ut, Macgyver løsningen var ikke akseptabel lenger:-) Men først måtte glidelås "klippen" som foranker de overlappende glidelåsene med hverandre. Sikkert samme løsning på flere BMW'er med soft topp. Den kom fort ut og var veldig villig til å pensjonere seg: Benyttet meg av sjansen til å støvsuge litt og oppdaget at jeg manglet et lite deksel i midten her Er ikke synlig for vanlig folk, men dere vet hvordan det er. (Det vite på stoffet er bare gamle gaffa teip rester og gikk lett av med en fuktig klut). Nytt vindu klart og her begynte jeg å slite. Manglet selvsagt en glidelås "hodet" som skulle fulgt med. Så det ble brukt litt på finne gamle klær og bager som kunne ha et passende "hode". Endte opp med å stjele en fra ungenes hockeybag som fungerte, så far heller kjøpe en ny bag til dem når de oppdager det Men å tre glidelås "hodet" på var ingen enkel sak og det krevers 2 personer til dette. En som holder vinduet nogenlunde riktig og mens den andre ligger inne i bilen og lukker glidelåsen. Så @havers kom forbi for å vise fram den fine bilen sin Vi slet litt med at starten gikk opp ettervhert som ting strammet seg når man "låste" glidelåsen rundt vinduet. Så kom jeg på tricks jeg hadde sett i en DIY, hvor de sydde sammen starten og laget en forankring der. Så etter en liten tur i min datters sy skrin var vi her, men nål og tråd! Og da gikk alt så meget bedre og vi den endelig på. Neste steg var å foreta noen "tmp" fikser med sømmen, så at sømmen hadde slitt seg litt noen steder. Etter en ny tur i min datters syskrin så hadde jeg en nogenlude matchende farge og tok en kjapp søm. Der det manglet søm imellom glidelås og kalesje. Kan med engang si at jeg får ingen toppkarakter i kunst og håndverk. Men må uansett kjøpe en mer slitesterk tråd og bedre nål, for å gjøre dette på nytt. Til slutt så var det liming og innbretting av kant, syntes det var litt lite lim noen steder så jeg supplerte med litt fleksibel sort lim som jeg hadde liggende. Ferdig resultat, trenger dog en liten vask. Men for første igang i min Z3 historie kan jeg faktisk se ut igjennom bakvinduet:-) Da kan det regne, jeg er klar:-)
 3. Dette ble meget bra og løftet inntrykket!!!
 4. De er gromme, ser etter noen slik selv. Vanskelig å finne med riktig innpress. Litt missunnelig nå!
 5. Ser den og skjønner godt at noen lurer litt. Hvis de ikke har fått med seg de 2-3 setningene i en tidligere post som forklarer hvorfor:-) Men kan jo repetere grunnen til denne galskapen her, i tilfelle noen ikke har fått det med seg: 2.8'ern ble lakkert i vinter og dens paneler er strøkne (med unntak av panser, som blir tatt på nytt på garanti). Z3M'ern sin lakk på paneler var i bra tilstand med tanke på at den er 20 år gammel, men fantes mye steinsprut og mindre skader i panelene. Så for at jeg skulle slippe å ta vinterens store utgift på nytt igjen, så ble dette byttet foretatt. Og ja det er litt "galskap" i dette, men mye bra arbeid ble gjort underveis og jeg trenger ikke å tenke så mye på tilstanden under panelene de neste 20 årene:-) Men todo lista på Z3M'en er forsatt lang (noen pkt har blitt gjort allerede): Fangeren må plastsveises og lakkeres på nytt. Dette er planlagt inn samtidig med arbeidet på panseret. Et par "skrape/slite merker" etter under panser og innstegslister som må lakkeres på nytt, for å få det strøkent og beskyttet. Speilhusene har litt steinsprut, så mulig jeg gjør noe der også. Sette inn nytt vindu i kalesje (ligger klart i kjelleren) Overhale setene (reparere og farge opp slite deler) Sette inn OEM BMW Business RDS ( med kasset spiller ) Polere opp lykter (OEM lykter blir beholdt på denne) ZHP gir kule (er satt inn, bare ikke postet ennå) Bytte vannpumpe (vet ikke når den er byttet sist og bør vel byttes være 60k km) Fikse bytte lekk tappeplug på radiatoren (dette har blitt gjort men ikke postet om ennå) Men nå skal bilen kjøres og nytes, ut sessongen:-)
 6. Takker! Var litt av slitt, men veldig deilig å komme i mål. Så i dag at det er litt småjustering igjen på min bil for å få det helt perfekt, for se om motivasjonen kommer tilbake i løpet av uka:-)
 7. Hehe. Ja det blir slik ved å se på bildene her i tråden, nesten umulig å forskjell på bilene på før og etter bilder. Men går man nærmere innpå 2.8'ern nå så vil man se steinsprut og mindre panel skader (Ingen av disse skadene er kritiske). Og vi gjorde også en del rust arbeide (dette måtte taes) på panelene fra Z3M før vi satte dem på 2.8'ern. Så vi endte opp med en nesten strøken bil og en veldig fin bil (så opp fra en strøken bil og en noe shabby bil, sånn rent utseendemessig). Det er dog litt lakk arbeide som skal taes til vinteren (garanti fra forrige runde) bilene. Men gi oss 5-10 år til, så skal bilene bli som nye
 8. Nå skjer det ting ja! Ser ut til at det kan bli en ganske overkommerlig brukis det der etterhvert! Utrolig hva lykter har å si for inntrykket av en bil.
 9. Da har det skjedd litt ting på denne fronten. Har dessverre ikke fått oppdatert så mye underveis, da det har blitt noen svært lange dager på oss. Spesielt med tanke på med å nå målsettning om å utføre transplantasjon av Z3 paneler på en uke, så måtte vi stå på. Så etter den "late" dagen min på onsdag med å se på @Havers jobbe, så sto panseret for tur på torsdagen. Dette visste seg å være en ganske enkel oppgave når man er 3 stk (naboen synes så synd på oss så han tro til han også). Vi valgte å koble panseret fra ved henglsene og kunne bytte selve panseret. 2.8 panseret er klar til "lift off": 2 Stk Z3'er uten panser, vi tok i samme slenge å justere åpningshøyden på 2.8'ern for å få en lavere høyde når panseret står fullt opp. Viktig å få med seg detaljer som hører til riktig bil:-) Så etter noen timer med løfting, justering og tilkobling av slanger osv, så det slik ut. Så skulle vi til å begynne å demontere dører (torsdagskveld), men da gikk både motet og lufta ut av oss. 5 dager med ettermiddags jobbing i tillegg til full jobb på dagen, begynte å sette sine spor. Her var det vonde rygger og knær som begynte å protestere. Så vi valgte å sove på "saken" og se nærmere på hvordan vi skulle angripe dørene. Men tidlig fredags ettermiddag så var vi igang igjen nå med både energi og en plan. Med den planen så var det bare å gå løs på passasjer dørene på bilene og begynne å demontere. Som tidligere nevnt, så var vi svært usikre på hva som møtte oss inne i dørene av låsmekanismer og ledningsnett. (Det skjedde litt delenr endringer i den mnd som Z3M ble produsert i og det var ikke helt klart for oss hva som var forskjellen på innmaten til dørene.) Men vår plan var å la vinduer, speilhus, ledningsnett, låser og dørhåndtak følge opprinnelig bil. Mao vi byttet kun selve døra med vindusheisen over. Demontering på gang. En stk ribba dør, mangler bare å løsne ledningsnettet fra døra. Det er godt å trangt inne dørene og litt små hender anbefales på det sterkeste når man holder på med slikt Første dør av og nå hadde vi fått blod på tann. Dette viste seg å være enklere og mer overkommerlig en først antatt. Så var det bare å angripe Z3M'en sin dør: Og etter noen små banneord så det slik ut, på Z3M'en. Slik ser det ut når man har ribbet to dører helt for all som henger på. Med litt fingerferdighet og vilje så fikk vi den "nye" døra på plass på 2.8'ern og den "lina" opp uten noen justerings behov. Med metoden inne, så tok det ikke så langt tid å på plass Z3M sin "nye" dør: Nå var vi gang og resultatet ble at vi fikk tatt alle dørene på begge bilene fredags ettermiddag/kveld. Gjenstående arbeid for lørdagen var nå kun en masse småting som finjustering av panelene, montering av innstegslister og lokarier og sette på nye gromme hjul til 2.8 ( disse får @havers skrive om selv ved passende anledning ). Men etter å testet vindusheisen til førerdøra på Z3M'en engang til på lørsdagsmorgen, da jeg synes den gikk litt tregt og ville i nær framtid skapt problemer. Så jeg bestemte meg for å bytte vindusfestene på løftearmen, da jeg hadde noen nye liggende i "todo" boksen min. Så lørdagsmorgen startet med å demontere en stk ferdig montert dør:-( Slik at jeg kunne ta disse i nærmere øyesyn og fikk bekreftet at disse var slitne og hadde mye slark i seg. Ny versus gammel del: Etter dette så ble jobbing på hver vår bil med justering og montering av hver vår bil. Har lite bilder av dette dessverre, men slenger med disse 2 som bevis på at vi jobbet:-) Da naboen innså at vi nærmet oss slutten på vårt prosjekt, så valgte han ta sin Z3 ut og dulle med den foran oss Noen timer senere (mange timer) med litt innlagt matpause (takk for maten @b-havers ) og test kjøring, så det endelig slik ut. Og vi hadde nådd målet vårt med å ha 2 ferdig montert biler på lørdagen. Vi rakk til og med en kattevask. Noen refleksjoner rundt dette her, var det verdt det? Vel kommer ann på hvem du spør. I vårt tilfelle så er svaret ja. Vi var drevet av felles ting som: Ønske om å lære mer om disse Z3'ene og hvordan karoseriet er satt sammen. Samt at vi har fått byttet ut nesten alle panel skruer, plate muttere og klipps med nye deler. (Z3M har også fått 2 nye jekkfester og 2 nye lokarier). En skikkelig igjennom Z3M'ens tilstand under panelene og bekreftet at den var i godt stand. Har selvsagt fått opparbeidet en liten todo liste vedrørende Z3M'en, men slikt må man regne med. Flytte en "tung" lakk investering over i Z3M'en og samtidig utføre nødvendig rust/lakk arbeide Z3M panelene som kom på 2.8'ern. (Jeg ble ganske fornøyd med rust/lakk arbeidet da kona hjem fra ferien sin og kunne ikke se forskjell på bilene) Og kanskje mest viktig for meg, sørge for at 2.8'ern kom til en eier som vil ta svært godt vare på den og få mye glede av den. Men dette var et blodslitt uten like og det er masse småting som må gjøres underveis som ikke kommer fram i postene mine. Man møter på ødelagte skruer, klipps som knekker, ledninger som trenger til TLC. Små ting som tar tid, som alle som har skrudd bil vil kjenne seg godt igjen i. Og siden vi nådde målet vårt med ferdigstillelse av arbeidet på lørdagen, så kunne vi delta på NSK sin tur til Asfalt Classic på Rudskogen i dag og få gleden av stå parkert med andre entusiaster i dag.
 10. Bør vel holde dere oppdatert med hva som skjer her i Z3 garasjen:-) Det har blitt lagt inn gode timer alle dagene denne uken. Mandagen ble brukt til å hente litt deler på GS, samt å montere passasjer side paneler på Z3M'm. Samt litt rust arbeid på holderen til utendørs temp måleren til M'en. Den sitter under bakre panel på disse bilene, helt håpløs lokasjon med tanke på evt. bytte av den i framtiden. @havers jobbet med rustfiks kanalene (var litt rust på endene i steinsprut skader) fra Z3M som skulle på 2.8. Kanal og panel på: Bakpanel på : Pussing av rust: Tirsdagen ble den store lakke dagen, nå var det min tur til å sitte i godstolen og bedrive moralsk kritikk av @havers sitt arbeidet:-) Ny steinsprut masse lagt på og lakkert, i den fantatiske lakkbua vår. Ikke helt HMS godkjent Ble ganske bra resultat, faktisk imponert over @havers her. Dagen i dag gikk med til å justere paneler og bagasje luka slik at linjer og alt lina fint opp. Landet på 0.5 - 0.6mm hele veien rundt, noe som er akseptabelt for nå. Samt ferding montering av temp sensoren der den skal sitte, men nå med rust fri bracket. Justering på gang: Ellers så fikk vi montert hele 2.8'ern også i dag. Litt justering og stell må til få linjene på plass: Nå gjenstår bare panser og dørene før transplantasjonen er ferdig. Vi hadde vel planlagt panser arbeide i dag, men en liten tropisk storm med torden satte en ganske enkelt stopper for å ha bilene ute av garasjen. Går alt etter planen så er vi ferdige i løpet av lørdagen, det store spørsmålet er dørene og hva som møter oss der i M'en. Klarte selvsagt å knuse kamera linsa på iphonen min, så det ble litt lite bilder i dag :-/
 11. Jøss! Den kom fort Dette blir bra med med litt innsats!
 12. Jeg bruker en liten 12v usb charger med bluetooth og radio sender i Z3'en, den heter "Xiaomi Roidmi 2S Music Bluetooth Car Charger 5V" Det funker ganske bra og jeg har alt av Radio kanaler, Spotify osv på tlf. Ulempen er selvsagt hvis man havner utenfor tlf dekning da:-)
 13. Sånt liker vi! Elsker gammel tech og tidsriktig interiør på slike biler!
 14. Jepp, liker de for godt og beholder dem. Var vanskelig å få tak i disse i riktig dimensjoner. Takker, meget fornøyd selv. Men nå starter jobben på nytt:-) Eller så har jeg dårlig nyheter, 2.8 Z3 er solgt Var en meget vanskelig avgjørelse, spesielt med tanke på at jeg var i en situasjon at jeg ikke måtte selge den. Så jeg hadde vel egentlig bestemt meg for å beholde den, men da hadde det blitt mer "arbeid" på meg med tanke på vedlikeholde og bruke 2 leke biler (+2 daily drivers). Samt ekstra utgifter og logistik problemer med vinterlagring. Den gode nyheten er at den er solgt til @havers, han har vært med hele veien fra kjøpsdagen og skrudd like mye som meg på selve bilen. Så han kjenner den godt og vet hvor bra tilstand den er i. Og hvilke vedlikeholds oppgaver som bør taes i framtiden, samt at han er like pertentlig som jeg er. (Om dette er en god ting kan diskuteres) Mao den bilen får nå ett meget godt hjem! Men vi måtte finne en noe kreativ løsning uten at jeg skulle lide ett økonomisk tap. Så etter litt fin regning, så landet vi på at han skulle få den til ren kost utgift fra meg (samt at jeg har gjenkjøpsrett hvis det skulle bli aktuelt i framtiden). Så hvordan skulle vi klare å få salgsummen ned slik at han kunne cashe ut uten store forandringer i sin egen hverdag? Løsningen ble faktisk å flytte vinterens store lakk arbeide på alle panelene og panseret over til Z3M'en. Tilstanden på Z3M panelene er ikke veldig dårlig, men det er en del steinstprut + litt rust dannelse på kanalene. Begge bilene er bygget etter preface lift widebody plattformen og deler alle delenr med unntak av bagasje lokk og fangere. Panser, paneler, lokari,skruer, klipps osv helt likt. Videre så har bilene samme fargekode og vi hadde store problemer med å se fargeforskjell når bilene sto ved siden av hverandre (fryktelig vanskelig med tanke på hvordan lyset sprer seg på Z3 kurvene). Løsningen er egentlig rimelig gal Men Z3M panelene må/bør taes før det blir for ille og panseret må helakkers på nytt. Så man mister dessverre på et tidspunkt orginal lakken. Samt at jeg hadde uansett planlagt å strippe Z3M for panelene for å sjekke tilstanden under og foreta evt. nødvendig arbeide på kanaler osv. Så da kunne vi like gjerne bytte over. Så i går ettermiddag ble jeg og @havers enig om en avtale, samt oppstart i dag. (Vi har ikke tilgang til skikkelig lokaler til å gjøre dette på vinteren, samt at vi begge spiller ishockey. Så det går med mye tid til dette i vinter halvåret. Så vi vil gjerne ta dette med skikkelig lys,sommer varme + at vi har muligheten til å bruke mer tid hvis det blir aktuelt). Først måtte garasjen ryddes litt, så bilene ble satt ut (Jeg har nytt bakvindu til Z3M, den kommer på når "alt" annet er ferdig). Lånte naboens parkeringsplass:-) Så var det bare å starte, vi startet på førersiden på 2.8. Vi hadde en relativt god formening om framgangsmåten takket vært O'store internett. Men alikevel så var det litt plunder og mye tenking på finne enkleste løsning på hvert av panelene. Samt at internett har feil når det gjelder metoden for å ta av kanalene. Både sidepanel og bakvinge må av før kanalene kan taes av. (dog usikker om dette kun gjelder widebody plattformen eller alle Z3 plattformene). @havers tenker "hva driver vi egentlig med...." Men etter en liten time så var paneler på førersiden av. Glemte ta bilder når jeg holdt på med Z3M sine paneler på førersiden. Men det gikk rimlig fort når vi hadde metoden inne. Her test fitter vi Z3M sin bakpanel på 2.8 og vi sliter med å se forskjell på disse. Men nå skal uansett døra fra 2.8 over på Z3M. Mer sammenligning (20 års forskjell på disse to lakk flatene, bakvingen er ikke justert her). Ble meget glad jeg ikke fant en eneste rustflekk på karoseriet til Z3M'en (eller dette er ikke helt sant. Jeg fant noe bart metall fra et sted hvor ledning fra panseret skraper, så dette skal bli fikset når bytter panseret over). Fant derimot masse gammel rustbehandlings stoff av ukjent type. Men kanaler og paneler har blitt sauset godt inn på 2 forskjellige tidspunkter. Alt ble grunding rengjort før 2.8 panelene skulle på. Letere å se restene etter tidligere rustbehandling på dette bildet. Ble ganske rent og pent etter litt vask. Mer vask :-/ To venstre bakvinger som ligger å hviler. Vi måtte også ha litt mat etterhvert, ble veldig enkelt:-) Så var det bare å begynne å montere og ville vi få fargeforskjell på bagasjeluke/fanger? @havers sjekker alignment og mens vi finjusterer bakvingen på Z3M'en. Paneler ferdig montert på førersiden (panser og dør ikke byttet over ennå). Litt dårlig bilde, men ganske bra match på panelene (må ha litt mer finjustering etterhvert). Så var det bare å sett igang på motsatt side: Ble til at jeg tok ut alt av tepper baki og kjører en grunding rens på disse før jeg setter dem inn igjen. Dere kan også skimte at denne bilen (Z3M) har fått sveiset de svake punktene (det er montert BMW sitt rear subframe fix kit på denne bilen). Så ble jaggu kveld her også, så kjellerstua ble brukt som dele lager for natten. Glad familien er bortreist denne uka Ble en lang post og håper ikke dette ble for kjedelig. Kommer mer utover uka etterhvert som arbeidet skrider fram. Mye jobb men veldig lærerikt og samt fint å få sjekket områder på bilene som ofte blir oversett.
 15. Dette var i 16:30tida. Du kjørte retning ski. Anyway skal blinke neste gang:-)
 16. Ser etter Rondell 0021 felger. Både 17" og 18" er av interesse.
 17. Lurer på om jeg møtte deg på Langhus veien i dag? Jeg kjørte en sort E70 og glodde fælt på deg
 18. Påtide med en liten status oppdatering. Mye mer tilfredstillende å skrive bil relaterte status'er her enn å poste på FB:-) Endelig kommet meg hjem fra ferie og fått litt tid til å pusle litt med bilene. Dagen i dag ble brukt til å konsultere en erfaren M mekaniker på kjølevæske lekasjen på S50 motoren til Z3M'en og han kunne konstantere at det mest sannsynligvis bare var tappe skruen på raditoren som var gåen og lakk når det ble litt trykk i systemet. Så da slapp jeg en stor operasjon nå "midt på sommeren". Blir å stikke innom GS og plukke opp en slik en. Samme mekaniker har jobbet med denne bilen de siste 4 årene og kunne ramse alt arbeidet som har blitt gjort på bilen. Når jeg kjøpte bilen så manglet det en "blende" knapp i knappe raden. Fikk tak 3 stk i England til prisen av 1stk på ebay og disse var ankommet i løpet av ferien. Denne fiksen topper nå min liste over enkleste fiks på en bil så langt (ja, den dytter ned nødblink knappen fra tronen, for de av dere som husker den fra i fjor). Slik så det ut etter den fiksen. Fikk ikke med matter når jeg kjøpte Z3M'en Så jeg brukte ferien på finne riktige type og farge til bilen. Var ikke så lett å få tak i disse, men fant etterhvert et M sett i US&A til en anstendig pris. Jeg var dog usiker på om de var OEM pga prisen. Men fikk en hyggelig overaskelse da jeg åpnet pakken, da dette møtte meg. Med komplett kit for utskiftning av plugger i gulvet også. Så disse kommer inn bilen etterhvert. Har vært ganske fornøyd med både med looken på Alpina felgene og dekkene som satt på 2.8'ern, så jeg tenkte jeg ville prøve disse på Z3M'en også. Så ettermiddagen gikk med til et tre stegs hjulskifte med selskap av @havers. Legg merke til @havers sin stol strategisk plassert:-) Ugh! Når jeg ser de gamle felgene som fulgte med 2.8'ern sin tid, så husker jeg hvorfor jeg byttet dem ut. Med spacer på bakhjula, så satt Alpina felgene som et skudd med god fitment. Test turen viste også at det gikk fint, så deilig med dekk jeg stoler på. Et siste stemnings bilde for kvelden.
 19. Dette kjenner jeg meg igjen i! (Nå har er jeg bare ferdig med 1/2 huset) Imponert over hvor mye du har gjort på kort tid! Slike prosjekter kan tære på både motivasjon og energi. Likte spesielt godt "Z4 vinduet", dette er en morsom detalj!
 20. Nydelig bil! Dette ble bra!
 21. Den grønne synes jeg var stygg i starten, nå synes jeg den er kul og veldig unik:-) Det er ikke avgjort ennå vedrørende Zedsene, men det blir nok enten salg av 2.8 til en god venn (BMW mann) eller å beholde begge. (Sjefen og kidsa har egentlig lagt ned veto imot salg av 2.8)
 22. Liten tur på casual treff i Fredrikstad i ferien, for litt petrol talk med @Havers @b-havers
 23. Skjer ikke så mye her om dagen. Dagene brukes til sjø og båtliv på hytta. Bilen (2.8) står mest slikt: Mens M bilen står i garasjen i avvente av deler til vannpumpe bytte osv. Men fått besøk av @Havers og fruen hans, så endelig fått noen å snakke litt bil med igjen Har også fått meg litt sengelektyre i form av en BMW Z3 salgs brosjyre fra 97 (samme årgang som bilene) på tysk. Med all info om mulige farge komboer, motor og teknisk data om bilene man kunne kjøpe i 1997:-) Ja jeg vet. Er en nerd når det gjelder slike ting
 24. Stor fint besøk i dag av @Havers