Eddy`s

Medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Eddy`s

 • Rang
  Sersjant
 • Bursdag Oktober 29

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Stavanger
 • Kjøretøy
  E91 Touring LCI/E30 324d

Nylige profilbesøk

297 profilvisninger
 1. Eddy`s

  E36 1998 "M3" BMW Cup bil

  Understellet på denne blir jo helt rått! Veldig kult prosjekt, følger
 2. Eddy`s

  Gazellenbeige 1986 E30 324d

  Endelig fått på nye felger og dekk!! Originale Borbet type A 7.5 toms et 20 rundt om Har senter lokk liggende, men mangler boltene.... Synes felgene kledde bilen ganske bra Viss noen har senter lokk låse bolt sett (trenger ikke være borbet), skrik ut!! (Kan dekk forhandlere ha/skaffe noe sånt?? )
 3. Eddy`s

  Reset - M power tråd.

  Veldig bra utført arbeid på S38 overhaling! Helt syk bilpark må jeg si!! Dette må følges
 4. Eddy`s

  Gazellenbeige 1986 E30 324d

  En liten oppdatering!! Fikk gjort litt maintenance i det siste. Slet veldig med kast i skiver foran fra når jeg kjøpte bilen, så nye bremser foran ble bestilt. Hjulbolt gjenger var veeeeldig slitt og rustet, så fikk gjenget alt opp. Zimmermann skiver og bosch klosser+sensor. Calipere og klaver skal demonteres og lakkeres i vinter. Hadde heldigvis nye org bolter liggende også. Som sagt så finnes det endel ting å ta tak i for å få bilen bra teknisk og vell fungerende, ny original panser wire med hendel og nye skruer ble montert da den gamle var bøyd og knekt ved hendel. Front partiet (les hele bilen) er ganske falmet så der måtte det til med noe hjelp. Så da var det å demontere alle dekslene foran som var falmet for å lakkere de opp og demontere støtfanger for å pusse den med Autosol for å få litt av chromen tilbake. Ferdig! Synes hele front partiet ble mye finere å se på nå. (btw, beklager for mye vertikal bilder, har bare blitt en vane med mobil. Men skal prøve å ta mer bilder horisontalt framover for å få litt finere innlegg)
 5. Eddy`s

  Gazellenbeige 1986 E30 324d

  Tusen takk!! Var det jeg også likte så godt med bilen. Ser ikke mangen E30 med denne fargen på veiene, og ihvertfall ikke med diesel motor i tillegg, så det er helt konge Første prioritet er å få karosseriet fint, målet er uansett å delta på et par treff neste sesong også får motor oppgradering komme når resten er på plass!! Men helt enig, hadde vert kult å beholdt diesel!!! Skal prøve å oppdatere så mye som mulig , btw, stor fan av E34 trådene dine! Tusen takk!! Får satse på at denne blir fin etterhvert ! Enig mtp motor, har egentlig litt lust å bare bygge om til m21 turbodiesel med godkjenning, da beholder jeg jo bilen noen lunde "original" ihvertfall og får endel ekstra effekt som bonus!! Tusen takk ! Fargen er jo litt spesiell, så er nok veldig delte meninger på akkurat det om den er fin eller ikke! Personlig så synes jeg enda at den er litt rar, men den vokser og vokser på meg hver dag!! Men den er ihvertfall tidsriktig og skikkelig "retro", så det er kjempe kult!! Så en ting er sikkert, fargen skal beholdes
 6. Eddy`s

  Gazellenbeige 1986 E30 324d

  Tusen takk!! Er kjempe fornøyd med bilen selv, har brukt den hver dag siden jeg hentet den . Kjenner allerede det blir vanskelig å la den stå parkert gjennom vinteren når den tid kommer!! Synes det er helt sykt at jeg har blitt så glad i å kjøre denne bilen. Det er noe for seg selv å kunne bruke en veteran bil frem og tilbake til jobb (40km ish kver vei) og nyte hvert minutt av turen. Angående rust så har jeg ikke begynt å lete dypere, men har ihvertfall funnet endel rust på ender av kanaler begge sider foran, (dårlig utført forsøk på fiks tidligere), litt på skjermer foran og har funnet at fjærskåla venstre bak på bærearmen er litt løs pga rust. Har ikke så mye bilde av dette men for holde med et par
 7. Eddy`s

  Gazellenbeige 1986 E30 324d

  Tok noen bilder for å se utgangspunktet
 8. Etter mye leting så har jeg også endelig blitt E30 eier og endelig funnet et prosjekt som jeg kan bruke fritiden på (og pengene 😉) Hentet Gazellenbeige veteranen 25/26 august 2018 i Hamar! Motoren er en M21D24, 2.4 liters diesel UTEN turbo.... Hold dere fast, med HELE 84hk !! Bilen har nå 300.000+ km på speedometeret, men kjører relativt bra og overlevde veldig fint kjøreturen fra Hamar til Stavanger (600km, 8.5 timer)!! Dette blir "bil nr 2" og skal ikke brukes i vinter, evt motorbytte vil jeg helst få godkjent. Planer: - Få den i bra teknisk stand (finnes en del små ting som må fikses) - Motorbytte til noe litt sprekere, usikker om diesel blir beholdt ( synes diesel e30 er litt kult) - Bygge om til skivebremser bak - Fjerne rust (ble funnet en del under bilen) - Tidsriktige større hjul - Interiør
 9. Front leppe til E90/E91 LCI ønskes kjøpt!! Se vedlagt bilde (Er klar over at det finnes nytt på nettet til astronomisk pris....)
 10. Eddy`s

  BBS CH 19’’ ØNSKES KJØPT

  Takk for svar!! Etter mye leting så ble det bare bestilt 1 stk ny felg, utrolig nok så gikk det enda å få tak i det, men fikk beskjed om at det var veldig begrenset antall igjen... (Bil og anleggsdekk, Lura, som klarte å skaffe det, VELDIG bra service også!!)
 11. Eddy`s

  BBS CH 19’’ ØNSKES KJØPT

  Takk for svar! CH004 det er snakk om ja! Har klart å spore ned en plass som kan skaffe, men ble ikke akkurat billig så ville først prøve lykken her før evt kjøp..
 12. Hei! Har kjøpt meg 3 stk felger og mangler en framfelg. Ønsker dermed å kjøpe 1 stk BBS CH 19’’ 5x120 et35 8.5 bredde. Eller... 2 stk 19’’ i noe lik størrelse som overfor... Trenger ikke nødvendigvis være «strøkne» ettersom at jeg har innsett at dette er ikke særlig lett å finne..
 13. Jeg var heldig og fekk se denne bilen 01.05.2017 på Jærhagen, samt fikk snakke litt med deg (noe som var veldig hyggelig og kjekt) uten å vite om maken til dette prosjektet, men så plutselig begynte jeg å bli litt mer "aktiv" her og oppdaget denne trådet, og etter en drøy måned og 339 sider later, så må jeg bare si at dette er HELT RÅTT og dette er en skikkelig "How to" restaurere en rå bimmer!! Selv om jeg er ordentlig sent ute, men gratulerer med å ha fått ferdigstilt denne E28`en og takk til deg for at du tar deg tid til å vise/lære oss alle her på forumet hvordan dette skal gjøres på en ordentlig måte!! Gleder meg til å lese andre dine tråder!!
 14. Eddy`s

  Aleks "prosjektråd"

  Helt rått prosjekt tråd dette ! Planer for 335`en videre, blir det noe effektøkning??