Patteyh

Medlemmer
 • Innholdsteller

  68
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Patteyh

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Larvik

Siste besøkende

262 profilvisninger
 1. Det er snakk om 7-8stk Superfast på vei til norske kunder. Også snakk om at det kommer en F12 TDF iløpet av sommeren.
 2. Tøff Huracan spottet i Larvik, tidligere idag
 3. Høyst sannsynlig, merkelig at han da har brukt den daglig de siste to-tre ukene. Han var til og med på isbane med den, men hvem vet
 4. Vel Mikkel har kjørt rundt i den de siste ukene, så hvem vet.
 5. Charger'en er nå eid av Mikkel Christiansen bedre kjent som Broiler. 488'en du har tatt bilde av er også trimmet av Novitec. Det sies at den produserer litt over 700hk nå, visst ikke jeg tar feil Taurus'en var jo flott da.
 6. Via Insignia sin facebook side er det bekreftet at vi får en Aston Martin Valkyrie inn i Norge. Illustrasjonsbilde:
 7. Nå når jeg møtte på den kjørte kona selv, slenger med bilde fra fronten
 8. Han eier nå en SLS Electric Drive også
 9. Spotta MANSORY S63'en til Stordalen tidligere idag
 10. Tøff kombo jeg tok noen bilder med tidligere idag 996 Turbo og Cayenne turbo.
 11. Er visst 2 sølv, 1 grå, 1 matt black og den mørkeblå. 911R, er hvertfall 4stk av. 3 stk med akkurat samme spec, hvit med rød stripe, og en sølv med grønn stripe. Det står faktisk en inne i Oslo nå, på Porsche Centeret, sammen med ikke en, men to 997 GT3RS 4.0L
 12. Aventador SV'en er ikke registrert nei, det har du rett i. AutoXo har virkelig hjulpet mye med bilparken i Norge. Ser det går grusomt mye Huracan nå. Var visst snakk om at vi også ville få en F12 TDF inn i landet nå i 2017/2018. Også kommer jo Røkke sin Ford GT iløpet av året eller neste år. Aventador S er også blitt bestilt av en nordmann.
 13. La oss sparke liv i den døde hesten igjen: Det går nå 4stk 911R i Norge, tror alle skal være på skilter. 918 Spyder har vi 5stk av sist jeg sjekket, alle på skilt der også.
 14. Vært ute å sett litt rundt i Oslo, fant disse En ny 488 GTB, R35 GTR, Armytrix C4S, 991.2 Turbo S osv.