k.p

Medlem
 • Innholdsteller

  41
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om k.p

 • Rang
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW X3 E83 2009

Nylige profilbesøk

302 profilvisninger
 1. k.p

  Webasto 09 mod e61

  Ja det er mulig tempen var for høy, det virket ialfall som den gikk rett på vent funksjonen. Får vente til det er kaldere og prøve igjen.
 2. k.p

  Webasto 09 mod e61

  Står dette i instruksjonsboka? Mener jeg har hørt noe om det tidligere, at den ikke kan startes under en viss temp. Men finner ikke den informasjonen konkret. Jeg får vente til utetemperaturen har senket seg før jeg gjør mer.
 3. k.p

  Webasto 09 mod e61

  Ok. Kanskje man må investere i diagnose program til bmw siden vi har en x3 og en E61. Hva anbefales?
 4. k.p

  Webasto 09 mod e61

  Vifta inni bilen går like lenge som webastoen vanligvis går. Blinker også likt i det røde viftelyset. Men hører ikke webastoen utenfor. Den har ikke denne opptenning tikkingen eller noe slags lyd som når den er på. Ikke eksos eller noe livstegn. Har prøvd å ta ut sikringen ved oppstart. Fins det noen annen prosedyre på nett for å reset? Har lest en plass at den ikke starter over 4 grader,men det er jeg usikker på om stemmer.
 5. Vifta inni bilen går like lenge som webastoen vanligvis går. Blinker også likt i det røde viftelyset. Men hører ikke webastoen utenfor. Den har ikke denne opptenning tikkingen eller noe slags lyd som når den er på. Ikke eksos eller noe livstegn. Har prøvd å ta ut sikringen ved oppstart. Fins det noen annen prosedyre på nett for å reset? Har lest en plass at den ikke starter over 4 grader,men det er jeg usikker på om stemmer.
 6. Hei. Jeg har prøvd å starte webastoen idag (12 grader ute) Kupevifta starter og går og det blinker rødt i viftesymbolet med jevne mellomrom som det gjør når webastoen går. Jeg kan også starte den i idrive og det samme skjer. Luften som kommer i varmeapparatet er ikke varmere enn utetemp(motoren er seff avslått). Alt går som om webastoen var igang,men den er ikke igang. Finner ingen feilkoder med GS bildeler sin kodeleser. Er det for varmt ute til at den skal starte? Den fungerte tidligere i vår når d var 2 plussgrader.
 7. k.p

  Webasto 09 mod e61

  Valgt rett ja.
 8. k.p

  Webasto 09 mod e61

  Hei. Jeg har prøvd å starte webastoen idag (12 grader ute) Kupevifta starter og går og det blinker rødt i viftesymbolet med jevne mellomrom som det gjør når webastoen går. Jeg kan også starte den i idrive og det samme skjer. Luften som kommer i varmeapparatet er ikke varmere enn utetemp(motoren er seff avslått). Finner ingen feilkoder med GS bildeler sin kodeleser. Er det for varmt ute til at den skal starte? Den fungerte tidligere i vår når d var 2 plussgrader.
 9. Så da må jeg ta ut den kontakten som står i? Er det usb til hanskerommet som går dit?
 10. Hvordan kobler man andre enden av usb kablen og aux(jack) kabelen inn i MULF2 boksen? Jeg ser ingen ledige innganger på MULF boksen.
 11. Hvilken koding må til her? Enklest vil vel være å legge tune2air enheten rett ved siden av mulf boksen? Trenger jeg bare en usb tilkobling og en aux tilkobling ut av mulf enheten?
 12. Her er bilde av modulen. Står at det er Mulf2. Vil det være mulig å montere 6FL opp mot denne?
 13. Ok, det har jeg. Har prøvd å finne ut av om det er mulig å ettermontere 6FL(usb) og jack i midtkonsollen. Men det var ikke så lett å bli klok på.