Eriksen tuning

Medlem
 • Innholdsteller

  72
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Eriksen tuning

 • Rang
  Fenrik

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW E36 Cupé

Nylige profilbesøk

306 profilvisninger
 1. Eriksen tuning

  320i E36 Coupe m-tech, touchdown, Insta @garagemonkey__

  Da har man fått tatt en liten økt igjen. Påska har vert til stor favør. Veit ikke om dere som følger med her husker at jeg ikke var helt fornøyd med hvor langt frem/inn jeg fikk bakfangeren. Her fant jeg ingen justeringsmulighet, så jeg måtte være litt kreativ. Dette er jo slik det var: sevfølgelig var jo flaska fortsatt tom for gass, så beklager fæle punkter. etter: pakker med nye deler er alltid gøy. innerskjermer på plass. Så til det man har ventet på en stund. På lørdag holdt jeg ikke ut lengre, da måtte den ut. ligger en liten videosnutt på instakontoen. (garagemonkey__) I morgen skal skiltene hentes ut, bilen skal vaskes, få et polish lag og seales med EGP fra autoglym. Håper å få byttet frontruta førstkommende fredag.
 2. Eriksen tuning

  320i E36 Coupe m-tech, touchdown, Insta @garagemonkey__

  Det skjer dessverre ikke stort nå om dagen da det er travle tider og nærmer seg eksamener. Var en var en liten tur hjemom i dag og fikk montert speilene. Ikke store jobben, men en ting mindre på lista. Det som hovedsakelig står igjen er å montere innerskjemer, noen lister, "diffuser", leppa foran og koble opp lampene. Så er det frontrutebytte som står for tur. Etter det er det godkjenning av senk og så PKK. SÅ kan jeg begynne på motoren som egentlig skulle vert inne for et år siden, hehe. Når det kommer til godkjenning av senk. Er det noen som vet hvor lav den kan være? (har ikke lest i tüv enda). På visningen, skal det der fremlegges noe annet en papirer på senkesett og firehjulskontroll? Lyktejustering? Lenge siden sist jeg gjorde dette sist. Har et lite håp om at den skal stå på hjula i slutten av påska.
 3. Eriksen tuning

  320i E36 Coupe m-tech, touchdown, Insta @garagemonkey__

  Ja, vi får håpe den ser grei ut når den kommer ned på hjula og ruller ut i dagslys
 4. Eriksen tuning

  320i E36 Coupe m-tech, touchdown, Insta @garagemonkey__

  Dagens lille økt. Lister på ene siden på plass Panser på plass
 5. Eriksen tuning

  320i E36 Coupe m-tech, touchdown, Insta @garagemonkey__

  Hyggelig at du følger😃 Angående Owatrolen hadde jeg på en tyntflytende understellsmasse til slutt. Egentlig bare for at det skal se fint ut til godkjenning av senkesett og PKK, men det er ikke nødvendig. Det som er fint med owatrolen er at den har en fantastisk evne til å trekke inn i rust og andre steder vannet trekker inn. Den holder vann og oksigen ute slik at det ikke vil ruste mer. Ellers er det ikke nødvendig å behandle noe mer. Legger man på noe som tetter som feks tectyl må man være 100% sikker på at bilen er helt tørr først.
 6. Eriksen tuning

  320i E36 Coupe m-tech, touchdown, Insta @garagemonkey__

  Takk for det! Viktig med fremgang, det nærmer seg jo vår.
 7. Eriksen tuning

  320i E36 Coupe m-tech, touchdown, Insta @garagemonkey__

  Har ikke skjedd stort mer de siste ukene, annet enn at jeg har fått hentet hjem panseret. Det har vell blitt lakkert en 3-4 ganger nå. Har hatt mye problemer med støv fra sprøyta og lit diverse. Men det ble bra til slutt. Veldig lite gunstig å transportere nylakkerte deler på ufjøret henger egentelig. Men fikk stroppa det fast i underkant og kjørt pent hjem. Skal hjem en tur til fredag så håper på å få montert det da.
 8. Eriksen tuning

  320i E36 Coupe m-tech, touchdown, Insta @garagemonkey__

  Fikk sysla litt denne helgen og. Har fått gjort litt diverse. Ble bla. ferdig med brekk og brems venstre bak, understellsbehandlet, montert kyllingbein og smurt opp dempere og montert dem. Begynte også pent med å montere skjørter og lister. Fylte lakksprøyra med Owatrol og sprøyta over alle steder det var brunt slik at det trekker inn i det som er av "rust". Så sprøyta jeg alt under slik at det ser fint ut til PKK og godkjenning av senkesett. Skjørter. Demperene tok jeg bare å smurte opp. Knirkingen ga seg da, så får se hvor lenge det holder. Satser på å få montert panser, speil og lister neste gang.
 9. Eriksen tuning

  320i E36 Coupe m-tech, touchdown, Insta @garagemonkey__

  Driver og funderer litt på hva jeg skal gjøre med bakdemperene mine. Har hatt et problem med knirking fra bakstillingen som har vist seg å være de splitt nye Maxx autosport bakdemperene. Trodde først det var gummiputene, men det viser seg at det er selve demperene... men så kom jeg på at jeg hadde et sett nye justerbare coni dempere liggende. Fikk disse av en kamerat, aner ikke hva de hører til. Står Kaddet på dem, men det stemmer ikke. De er riktignok noe kortere enn e36n sine, og har feil infestning i hver ende. Men kunne jeg brukt disse tro? Spørsmålet er om jeg kan sveise i enden på en oljefylt demper uten å ødelegge den? Tenker da på varme. Noen formeninger om dette? Det jeg har lyst til å gjøre er å kappe av foringene/nedre del av originaldemperne og sveise dem på konidemperene. Det samme gjør jeg også i øvre del av stanga, da kan jeg også gjøre slik at totallengden på demperene blir like. Hadde jo vert kult med justerbart😁
 10. Eriksen tuning

  320i E36 Coupe m-tech, touchdown, Insta @garagemonkey__

  Fikk sneket meg en tur hjemom i går og fikk gjort litt til. Forrige gang jeg var hjemom prøvde jeg meg på bremseskoa bak. Var på Biltema og fikk tak i noen slike som på bilde ovenfor, men de løsna og jeg fikk ikke noe greie på det. Så da bestilte jeg enkelt å greit bare nye skjold. Ellers hadde det kommet mere snacks fra o store China i posten. Samla sammen de beste lampene som skulle bli til ett bra par. Var litt av et puslespill. Men fikk til slutt samlet sammen noe. Var også å henta de nye bremseskjolda på Mekonomen. delte dem fort og gæli i to og skrudde dem på. De var ubehandla, så jeg gav dem et lite lag med lakk. Deilg når alt er nytt. Måtte gjøre litt kosejobb også. Begynte med å prøvemontere en lykt, men det endte jo med at nesten hele fronten ble satt sammen😅👌🏻 Savner å få tatt noen skikkelige økter på bilen. Blir bare småpysling når man ikke får brukt hele dager. Har et lite håp om neste helg eller muligens den etter der. Hadde vert kult å blitt ferdig med alt understell og fått den ned på bakken igjen.
 11. Eriksen tuning

  320i E36 Coupe m-tech, touchdown, Insta @garagemonkey__

  Ellers handla jeg meg ny bruksbil i går kveld. E36n var jo egentlig bruksbilen nå frem til november. Så nå måtte den ha en erstatter. Har kjørt 142 nå de siste månedene og ble til slutt rimelig lei. Tærer forsåvidt også fælt på den å bruke den i saltlaket. Hadde egentlig en E39 528 eller 530D i kikkerten en stund, men det endte med noe annet med en litt hyggeligere prislapp. Som betyr mer parts til e36n. Også er det deilig med diesel og 0.5 på bila. Er nok problemårgangen, men alt funker og er super tight og fin. Tross sine 330000km
 12. Eriksen tuning

  320i E36 Coupe m-tech, touchdown, Insta @garagemonkey__

  Å kjøpe nye skjold hadde kanskje vert det beste, eBay har jeg faktisk ikke tenkt på selv. Ekspansjonsbolten ville jeg tro går omverandre men en drøss andre biler. Helt sikkert noen som har en slik liggende i skuffen. Slik jeg vurderer å gjøre, det er å få tak i slike som på bildet i posten over. Bore hul slik at jeg dytter dem fra innsiden og ut. Slik slipper man og sveise i gammel dritt som risikerer og ryke på nytt.
 13. Eriksen tuning

  320i E36 Coupe m-tech, touchdown, Insta @garagemonkey__

  Hmm, ja. Hadde vert greit å sluppet å ta av navet/medbringeren. Se der ja! Der har vi noe sånt jeg leter etter! Har du noen anelse om hvilke monteringssett de kan følge med i?
 14. Eriksen tuning

  320i E36 Coupe m-tech, touchdown, Insta @garagemonkey__

  Fikk tatt meg en tur hjem i helga og montert litt. Ble ikke noe av montering av skjørter, men fikk satt bilen på bukker igjen og begynt på bremsene. Ellers var jeg en tur på paradise og kjøpte bremseskiver, bremsebånd og kyllingbein rett før stengetid på lørdagskvelden. Har samvittighet til å kjøpe disse delene der. Klosser derimot kjøper jeg ikke der. Klosser av annen fabrikant Bytta klosser etter kjøring på Rudskogen i sommer så kalipperne kom lett av, boltene ble satt inn med kobberfett. Kobberfett mellom kloss og kalipper. Hindrer skriking, aner ikke hvorfor ;P Men det funker Etter en runde med stålbørste og lakk så blir det som regel fint. Ellers fatter jeg ikke at folk kan være så talentløse å skru tilbake umbrako skruer som er runda og banka på plass med en sliten torx. Satt godt, sveisa først fast en umbrako, men der knakk umbrakoen. Så måtte sveise på en svær mutter. PS: Har ikke mer gass på sveiseapparatet så sveisen ser helt jævlig ut. Rakk såvidt og begynne bak Bremsebåndene var rimelig sluttkjørt. Er det noen som vet om den "skruen" med fjør er nødvendig? Jeg ser hullet der den skal entre har rusta litt og den sitter ikke skikkelig. Mulig jeg må finne på noe triks her.
 15. Eriksen tuning

  320i E36 Coupe m-tech, touchdown, Insta @garagemonkey__

  Var hjemom en tur her om dagen. Jaggu hadde det det kommet litt mer i posten. Så nå har jeg alt av klips til kanalene. Så nå mangler jeg bare til dørlistene. Ellers hadde jeg et svakt øyeblikk her en kveld forleden da jeg kom til skade for å kjøpe et sett "noe" jålete angle eyes kit. Jaja, da fant jeg i alle fall ut at 131mm passer bra. Disse blir ikke montert og kan sikkert selges igjen dersom de skulle falle i smak hos noen. Fant et annet kitt på O store eBay her en annen sen kveld også. Mulig disse er noe finere, vi får se. Har sett disse montert på andre biler og dem ser relativt nøytrale ut, men også klare og skarpe i lyset. Liker det originalt, men har litt sansen for engel øyer på e36. Ellers er det mulig det blir montering av skjørter i helga.