RCmannen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  61
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om RCmannen

 • Vurdering
  Fenrik
 • Bursdag

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  BMW E39 523ia

Siste besøkende

130 profilvisninger
 1. Ingen som har noe erfaring/tips?
 2. God kveld! Vet ikke om jeg poster på rett plass? Uansett, jeg har nå fått tak i 18" Work felger til en svært god pris og de SKAL på min E39, samme hva Problemet er at de har 66mm nav og 5x112 boltsirkel og skulle vært 74.1mm og 5x120. Når da ET er ca riktig, blir det vanskelig. Adapterene jeg har sett på er på det smaleste 18mm tykke. Som gir ET på under 10. Når bakfelg da er 10" bred vil jo det stikke utenfor. I tillegg til at det er ulovlig. Er vel 13 som blir lavest lovlige. Så, til spørsmålet. Hva ville andre gjort? De skal på, så enkelt er det. Skal jeg kjøpe spacere og heller valse buene? Bør jeg slipe vekk litt fra baksiden av felger og få riktig innpress, selv med spacer? Noen som vet av smalere spacere? Eller bør jeg rett og slett få et firma til å borre opp til 5x120 og 74.1? Takk for svar.
 3. Ønsker å kjøpe bakluke(/koffertlokk) til E39 sedan, samt M5 fanger. Er det noen som har noe av dette i fargen Aspen Silver Metallic 339? Bakluken må være så godt som rustfri. Fanger trenger ikke være 100% strøken, men er jo selvfølgelig et pluss.
 4. Sedan? Fargekode?
 5. Hei! Fått tak i gromme felger, men med Mercedes boltsirkel og navhull. Trenger da spacer /adapter fra E39 (5x120 og 74.1mm navdim) til 5x112 og 66.6mm. Er det noen som har liggende? Tar også imot tips om hvor man kan få tak i. Har prøvd å finne på H&R sine sider da jeg helst vil ha noe med TÜV, men fant ikke noe der, syntes siden var litt merkelig å navigere på. Så hvis noen vet om noe, så si ifra Edit: har forresten funnet på Ebay men da uten sentreringsring på 5x112-siden, da kan det vel fort bli ubalanse, om kun boltene bærer
 6. Nyvaska E39 bruksbil, knapt senka på 15" vinterhjul
 7. Takk for svar. Ja har sett GTS, men Miro/Zito osv har noen detaljer som jeg synes ser svært bra ut når de er på bil. Som det ikke blir med f.eks. Breyton. Nå skal ikke dette akkurat på noen 2017 modell M4, men en gammel E39 523. Så det jeg lurer på ang kvalitet er om noen har kjørt med Ocean over et lengre tidsspenn og kan si et ord om holdbarhet mtp humper osv, da det er mye dårlige veier der jeg ferdes. Og så tenker jeg jo 20 eller 19" og da blir det heller ikke mye dekk i høyden.
 8. Ja litt. I alle fall tildels på bruktmarkedet, muligens pga mindre kjent merke. Ocean er vel først og fremst kjent for sin "Timeless", som er kopi av BBS Le Mans. Usikker på hvem som har originalen, men Zito wp111 er jo noe mange kjenner til, så brukte den som referanse selv om jeg har sett flere som ser likedan ut.
 9. Fant ikke noe annet passende sted å poste dette. Ser altså på sommerfelger. Fått et godt tilbud på Ocean Caribien, som er en slags kopi av Miro/Zito (wp)111. Noen som har erfaringer med denne felgprodusenten? Er det 1 hump og så må man ha ny felg som det er med mange Replicas?
 10. Takk for tilbud, men ser nok i første omgang etter 19-20"
 11. Pene de! Skal tenke litt på det.
 12. Hei! Nå nærmer det seg vår (kan vel diskuteres, men jeg liker nå å tenke slik), og jeg ønsker å kjøpe noen tøffe sommerhjul til min E39 (avbildet). Alt er av interesse, kom med forslag. Prisklasse: 2000-6000. Gjerne med dekk, og jeg er først og fremst interessert i 19" og 20". Er det snakk om felger av høy kvalitet så er restaureringsklare hjul også av interesse. Felger må ha navhull på 74,1mm
 13. Kan sikkert gå i orden med noe frakt? Forstår om du ville ønsket å se de først da.
 14. Elverum, Hedmark Ca 14mil (1,5 time i bil) nordøst for Oslo
 15. Elverum, Hedmark Ca 14mil (1,5 time i bil) nordøst for Oslo