BjørlykkeOle

Medlemmer
 • Innholdsteller

  20
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om BjørlykkeOle

 • Vurdering
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW e39

Siste besøkende

86 profilvisninger
 1. 530d

  Bilen var ikke rengjort i det hele tatt før montering! Vasket den grundig nå etter montering og jeg ser ingen fargeforskjell. Håper å ikkje få en nedtur i morgen når jeg skal ut i dagslys. isåfall krever jeg lakk-arbeidet på nytt Slenger ut nye bilder i morgen.
 2. 530d

  Da er støtfangerne kommet på sin plass og bilen fikk enda et løft. Gjorde seg virkelig med nye orginale fangere, særlig bak. Fikk lakkert og slipt+grunnet begge fangerene til en pris på 4800kr, noe jeg synest var en fin pris. Vurderte lenge å gå til innkjøp på lakksprøyte og lakk selv, men jeg har ingen lokaler å gjøre dette i nå som jeg er student. Til påsken blir det tur hjem til Ålesund, hvor jeg skal ordne nye skilt med UF kjennemerke med gummimagneter rundt om. Skal også få en kompis til åå ta en grundig 2-stegs polering. Planen er også å få våtslipt lykter rundt om, noe som sårt trengst. Skal også montere grill-gitter med chrome-koppholdere i påsken. Ting jeg fokuserer på fremover nå er: - Lakkering+montering m-tech speil h/v. -Coilovers framaksling+lenkearm på bags bak. -Hekkvinge/takvinge
 3. 530d

  Montering av nyrene. Vil si at dette gav fronten et nytt løft og litt argere blikk som tydelig skiller seg ut fra alle sterke forum-meninger. Selv mener jeg at shadowline er penest med svart gloss farge. Kjøpte kittet på ebay og er fornøyd med passformen. Link til nyrene: https://www.ebay.com/itm/232644749583 Neste på "gjøre-listen" er montering av M-fangere forran og bak (ila neste uke)
 4. 530d

  Monteringen gikk knirkefritt og bra resultat. Første endring på hekken unnagjort. Montering av M-fanger og fjerning av skiltramme og montering av nye skilt med UF kjennemerke og gummimagneter som festing står for tur. Synest personlig det gir en mye renere look uten skiltramme. Ellers er det montering av high gloss black double slat kidney nyrer i front ila dagen. Prøver å skille bilen fra å bli helt forum-aktig i forhold til de andre touringene som går blandt oss. Tror denne grillen vil gjøre en liten forskjell på fronten..håper ivertfall hehe
 5. 530d

  okei, får prøve å legge noe god coating på de med gjevne mellomrom:)
 6. 530d

  Lurer litt på å legge klarlakk over ? har også en wrap folie, men tror det vil bli litt vell mørkt over alt dette igjen
 7. 530d

  Ja, ble meget bra det her
 8. 530d

  Lakkerte hjørne-lyktene i dag. Originale faceliftlykter. 1. Vasket med silikonfjerner 2. Lakket 3 strøk med Biltemas baklyslakk rød transparent. ca 10 min mellom hvert. 3. våtslipte med 3000p 4. vokset og polert opp Finito og montering i morgen La også på et nytt lag med multibond rundt lykteglasset i samme slengen.
 9. Slaven's E39 M5 - Simply Clean -

  brukte du biltema baklyslakk eller?
 10. Gabz' garasjetråd

  Tilogmed UF registrert:p God sunnmørsk sliter ja. Skal få kopiert ut nye UF skilt til min i påsken når jeg skal hjemover. Studerer og bor i Horten for tiden
 11. 530d

  hahahah, ja rett fra trolltuning. De blir ferdige ila uken så blir superbra å få på skikkelige fangere!! Den som er avbildet i front her er integrerte lister i og ser j... hoven og fæl ut ja Blir M fangere forran og bak. Innvendig har jeg fått skiftet til facelift spiller og mørke grå interiørlister. Skiftet shadowline-listene på dørene til M-lister også nylig. Blir supert med fangermontering fram+bak nå så er det kun takvinge og m-speilene som gjenstår.
 12. 530d

  Har nylig kjøpt meg en 530d jeg har en del planer med. Ting som skal gjøres er: -ny framfanger -ny bakfanger -tuning -montere koppholdere i grill -restore kit for å "pusse opp" lykter rundt om -svarte N merker -montere takvinge -wrappe sidelykter bak med rød glossy folie -coilovers -sote ruter -style 95 eller 128 Bildene er fra slik bilen var ved kjøp. Har støtfangere på lakkering nå. nye bilder og en oppdatering følger etterhvert.
 13. STYLE 128 / 95

  Har nylig kjøpt meg en 530d jeg har en del planer med. Er først og fremst ute etter style 95 felger. Tenker jeg må være tidelig ute før sommersesongen, for å i det hele tatt ha kjangs til å få tak før sesong hehe.. Er det noen som selger? Slenger med noen bilder av mobilkvalitet fra dagen jeg kjøpte bilen. Nye bilder vil følge etterhvert.
 14. Rondell D58 Selges! Ålesund - HBO 1000 kr / bud

  He du solgt dei?
 15. Felgar e39

  Ganske fin! men lika nokke som er litt grommare og gjerne chromekant Hadde du sota frontlyktene?