///M-ini95

Medlemmer
 • Innholdsteller

  21
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om ///M-ini95

 • Vurdering
  Sersjant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Kjøretøy
  BMW 525d F10

Siste besøkende

361 profilvisninger
 1. @hon Kjører 245/35R20 på 8.5 felg både forran og bak. Har ikke følt no sporing så langt og kjørbarheten er ikke noe dårligere enn når jeg kjører på 18" vinterfelg. Breiere felger/dekk ser uten tvil bedre ut, så der må nesten noen andre svare på hvordan kjørbarheten blir påvirka. Her er hvordan oppsettet ser ut på bilen min.
 2. @ogee1 vet du hva BMW bruker på skjermene for å hindre "glare" ? Har selv fått riper på det flere på nett skriver er antiglare coatingen, og dem har buffa dem vekk for så og sette på folie for å ikke slite med å tyde ting i solen. Fant et bilde fra "e90post" som viser eksakt hva slags riper jeg tenker på En runde med polish så den slik ut
 3. Tror den "folien" fungerer som no "anti- glare". Kan sikkert fjerne den helt, men da blir det mest sannsynlig vanskelig å tyde skjermen under sterk sollys. Edit: Sett på nettet flere som selger folie til disse enhetene. Så man kan jo evnt bestille ny etter å ha fjernet den gamle
 4. Veit man skal ta Wikipedia facts med en klype salt, men på realoem så har iallefall kassa på 02/12 525d og 535i forskjellig delenummer. Vet ikke om det betyr at kassene er konstruerte annerledes slik at diesel ligger på max 500 nm. 8
 5. Da skjønner jeg! Med 19000 km på rompa så er det definitivt tidlig med kjederasling
 6. Flott at det ordna seg! Må nesten se litt på det selv. Men det jeg lurer på er hvordan kjederasling (?) har noe med gummiopphengene å gjøre. Nevnte de noe om det?
 7. Enkleste måten å finne ut av om den har det,er vel å bare ta en titt på der hvor BC knappen sitter, ved blinklyset. Har du to knapper og ikke kun en, så har man Auto fjernlys. Er også helt enig med at den er latterlig sensitiv, som igjen gjør at det virkelig må være mørkt for at det funker. Når det dog funker, så setter jeg litt pris på at den er sensitiv, dimmer raskt ned ved møte av en bil. Men helt klart utstyr man fint klarer seg uten.
 8. Ville sjekka motorfestene ettersom de tydeligvis er svake. Kan tenke meg at kombinasjon kaldt vær/kald motor kan gi ulyder om man har dårlige motorfester. Jeg er dessverre en del av klubben som @BimmerFan! nevner, så snakker av erfaring.
 9. Regner med at det er koden 5AC du sikter til?
 10. Er det mulighet for å laste opp videon du sendte meg? Den viser iallefall klare symptomer på motorfeste som ikke gjør jobben ordentlig. Da kan folka her også ta en liten titt selv for å få litt mer klarere oppfatning på om det er motorfeste som er dårlig
 11. Tøff bil! 525d går fint fra før, dekker nok mange behov, men skjønner lysten på ekstra "schnell" http://esstuning.com/n57-204ps-e-tronic-tuner/ Kan jo vurdere dette, det ser ut til å gi en økning, men også ivareta "max" ratingen til kassa.
 12. Niks. 525d deler girkasse med blant annet 520d. Max rating på kassa er vel 500nm. En simpel chip tuning på 525d R6 gir fint 600 nm. Vær litt forsiktig isåfall og gjør det sted som faktisk kan noe om BMW tuning.
 13. Pleier som regel å lukte brent etter DPF regenerering. Da blir også kjølevæsken utrolig varm, kanskje det har noe med at du måtte etterfylle også?
 14. 2012 525d, både peilepinne og oljenivå meny i Idrive. Kan være at det må låses opp?
 15. Er det sånn at man kan hoppe direkte til 2017 kartene, eller må man gjennom de andre kart oppdateringene som kom først?