///M-ini95

Medlemmer
 • Innholdsteller

  84
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

///M-ini95 last won the day on February 28

///M-ini95 hadde mest likt innhold!

Om ///M-ini95

 • Vurdering
  Fenrik

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Kjøretøy
  BMW 525d F10

Siste besøkende

707 profilvisninger
 1. Slaven's E39 M5 - Simply Clean -

  Uten tvil en deilig fargekombo, bra jobba!
 2. F10/F11 tråden

  Må bare legge til at ved å kode det slik, så tror jeg du mister auto dim funksjonen på Idrive skjermen. Du kan seff dimme den ned selv, men er kjekt at den dimmer opp og ned automatisk så du slipper bli blenda på nattestid.
 3. F10/F11 tråden

  Utifra hva jeg har sjekket så er ikke dette mulig med Carly adapteren, den har sine begrensninger, så sånn sett anbefaler dem som eier BMW å ha Esys eller andre programmer. Men via Esys skal det være mulig å kode slik du ønsker det. Her er hva jeg fant "KOMBI-->3007 KI_Dimmung, 24-->DIM_NACHT_EIN-->Werte=FFThe default value is Werte=0A. This hexadecimal value relates to the sensitivity of the sensor that determines the threshold at which the display changes into its nighttime mode. When set to “FF” it stays on the daytime mode constantly." \
 4. Prosjekt F82 M4

  😍 Rått as usual !
 5. F10/F11 tråden

  Jeg har både Esys og Carly adapter, men for den jobben der brukte jeg bare adapteren så jeg slapp styret med pc osv. Funka veldig greit, jobben er gjort på noen minutter, så slipper du maset med Auto start- stopp.
 6. F10/F11 tråden

  Må dessverre ta frem kodeverktøy for å slippe den driten der. Har koda min så den husker at den alltid skal være avslått.
 7. F10 525d #Alpinweiss 3

  Skjer ikke stort med bilen annet enn den har blitt brukt litt mer enn vanlig i det siste. Venter ennå på LCI tåkelyktene, men det har gitt meg litt tid til å legge opp detaljert plan. Fant en flaske med leather care jeg har hatt liggende en stund. Etter litt smøring var setene myke og glatte, deilig 🤘 Så et kjapt spm til de som har litt erfaring med å holde skinn friskt, men her jeg tenker spesifikt på rattet. Har tidligere bare brukt random bilskinn produkter jeg har kommet over på gamle rattet, men det nye rattet er i nappa skinn. Er det noe spessielt man må være obs med når det kommer til nappa skinn, kontra "standard" skinn? Vil helst ikke smøre på produkter som får et nytt ratt til å bli verre enn det jeg tok vekk.
 8. Idiotparkeringstråden!

  Sperra øynene opp når jeg så denne, heldigvis ingen skade! Det som irriterte mest var vel det faktum at karen hadde 2 meter med plass forran seg, og alikevel parkerer slik?...
 9. F10 525d #Alpinweiss 3

  Update! For dem som har lest gjennom tråden, så vil dere ha lagt merke til at NBT retrofit står på lista over ting jeg har tenkt å gjøre innen året er omme (helst før sommer). Jeg gjorde heldigvis litt research før jeg bestilte deler i hytt og pine og fant ut at det kreves litt ekstra arbeid på F10/F11 produsert før 07/12. Det som skjedde her var introduksjon av NBT som system, men også at BMW gikk fra Kcan 1 til Kcan 2. Det betyr at ved installering av NBT systemet så vil ikke den ikke funke som den skal. ZGW modulen må dermed byttes og har også lest om tilfeller hvor CAS modulen også har blitt byttet for å få alt til å funke slik det kom fra fabrikk. Det finnes heldigvis apparater som skal gjøre det mulig å overkomme dette (slik som folk har brukt for å få NBT i E- serie biler), men bare denne koster minst 4 lapper. Det betyr at NBT retrofit havner litt lenger ned på prio lista på kortsiktige planer. Målet er å bli kvitt en god dose deler jeg sitter igjen med etter diverse ettermonteringer, så jeg kan forsvare ettermonteringa av NBT. Men fra en kjip update til en positiv - så ser det ut som jeg skal spise orda mine litt angående det med å vente med LCI tåkelykter Må ha noe å gjøre i mellomtiden, så da ble det bestilt et par slike Ser for meg at det skal bli en morsom erfaring å få disse til å passe i en Pre-LCI bil! Så for dem som eier pre-lci F10/F11 med M sport fangere, så er det bare å følge med videre etterhvert som jeg begynner med tilpassingen av lyktene !
 10. Hvordan regenerere dpf på best mulig måte?

  Joda så lenge motor er god og varm, så er d bare å tømme girene er jo en BMW tross alt!
 11. Hvordan regenerere dpf på best mulig måte?

  Glemte også å nevne at du må "bruke" gasspedalen konstant. Om du fjerner foten fra gassen, så vil ikke det blir sprøytet diesel inn, og det er slik bilen regenererer DPF. Ekstra dieselsprut - høyere eksostemperatur- DPF Regen.
 12. Hvordan regenerere dpf på best mulig måte?

  Om du går inn på i den "hemmelige menyen" i instrumentpanelet vil du kunne gå inn der det står temperatur. På min F10 diesel så pleier "coolant temp" å gå ganske høyt opp ved regen av DPF (Sett så høyt som 98-100 grader). Videre så vil også eksosen få en litt mer dypere lyd, mer bass = DPF regen. Kan også lukte svidd, dette er tydelig tegn på at DPF regenerere eller er ferdig med å regenerere. Så vidt jeg vet så er det obligatoriske gravet for at DPF regenerering skal starte er kjølevæske temperatur på: 1. Minst 75 grader 2. Et visst antall liter i tanken (tror det er snakk om kvart tank minst) 3. Fart på 60 km/t og høyere En lenger tur er å anbefale, og det er ikke noe spesielt du trenger å gjøre enn å bare å ha disse faktorene til stedet. Har lest flere steder at det å kjøre i 60-70 med bilen dansende på rød-linja skal rense dpf, noe jeg mener er BS. Varme skapes av hvor mye gasspådrag du har og ikke hva slags turtall du ligger på etter min mening, så ikke hold bilen på rød-linja unødvendig. Håper dette var til hjelp, så får andre som er mer kloke på dette emnet korrigere om jeg har feil noe sted.
 13. F10 525d #Alpinweiss 3

  Er litt det jeg tenker på! Vil ikke risikere å miste skiltet i 200+ på Autobahn fordi jeg var uheldig med spylern dagen før og gjorde alt vått. Heller mot 3M ettersom det er så utprøvd og sitter som bare juling. Om det stikker litt ut så kan det umulig være verre enn hva det er nå. Takk! Pm'er deg når jeg får ut fingern Akkurat nå orker jeg ikke stå i kulda og holde på med bilen for å være ærlig.
 14. F10 525d #Alpinweiss 3

  @E.H.D Kan nok tenke meg at strimler med teip er mer estetisk enn 3M med tanke på at teipen er mye tynnere. Men har du hatt noe problem med høyttrykkspylere? Eller ligger den såpass flush med fangeren at vann ikke trenger gjennom?
 15. F10 525d #Alpinweiss 3

  @Walkabout Vanskelig å si hvor mye jobb det er. Har to måter å angripe jobben på. 1. Kutte av festene hvor skruene går inn, for så å "plastsveise" dem slik at de treffer braketten i Pre lci fangern. Dette vil jeg prøve først. 2. Om ikke det første funker, så kjøper jeg to brukte halogenlykter og åpner dem opp for så å putte LED innmaten inn. Litt usikker på åssen det blir med justering av lykt, men det finner jeg ut hvis jeg må ty til alternativ 2. Satser på at det skal være mulig å kunne modifisere festene slik at den kan skrues inn som halogen lyktene. F01 og F3X har en mye enklere metode enn F1X, så det er skikkelig nedtur.