Rizna

Medlem
 • Innholdsteller

  125
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Rizna

 • Rang
  Løytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Tromsø
 • Kjøretøy
  BMW E46 320D Touring
 1. Rizna

  Kjøpe E46

  Har selv en M47D20. Den er snart gått 300k. Eneste jeg har vært litt plaget med er vibrasjonsdemperen, masse er enda originalt, har kjørt snart 100k med den og har byttet vannpumpe, og løpehjulene til reima. Ikke noe særlig mere som jeg kan komme på, den går enda ganske bra og motoren er i god stand virker det som.
 2. Rizna

  Masse problemer med BMW

  Min M47D20 er snart gått 300k. Har snart kjørt den 100k selv, eneste problemet jeg har hatt er vibrasjonsdemper.
 3. Rizna

  Anbefaling av vibrasjonsdemper merke?

  Da blir det vel febi da
 4. Rizna

  Anbefaling av vibrasjonsdemper merke?

  Kunne ikke se de hadde "Meyle" på autodoc værtfall. er andre varianter som: Febi, Vaico, Gates, Topran, JP Group osv.
 5. Hei, nå har vibrasjonsdemperen begynt å ta kvelden igjen på min e46, byttet den for 25.000 siden, kjøpte den av en på finn så har ikke kvittering eller noe, skal bestille ny nå fra autodoc, men er så mange forskjellige merker og velge mellom. Noen som har erfaring med noen av disse merkene og har en anbefaling? M47-D20 Automat. Link til siden: https://www.autodoc.co.no/reservedeler/remskive-veivaksel-12071/bmw/3er-reihe/3-touring-e46/12141-320-d
 6. Rizna

  Bmw interiør

  Tror ikke baksetene passer, men ellers så skal alt passe.
 7. Nope, er ganske sikker på at alt ble montert riktig fremme.
 8. Hei, byttet til coilovers for litt over 1 mnds tid siden, etter det så hørte jeg litt klunking når jeg la over helt til venstre eller høyre, etterhvert så ga klunkingen seg. Nå er den tilbake når jeg legger over, vet at tårnlagra var litt slitt når jeg bytta, høres på en måte ut som fjæra hopper? Noen som vet hva jeg bør prøve? alt er montert helt riktig.
 9. Rizna

  00' E46 323ci

  Gleder meg til resultatet 😃
 10. Rizna

  Ulyd fra reimdrift m47d20?

  Nei den sitter helt fast, da løsner du på hele den blokka
 11. Rizna

  Ulyd fra reimdrift m47d20?

  Det vet jeg, fant ikke 32 mm? nøkkel for å ta den av Det jeg lurer på er hvordan man egentlig skal få vippa den strammern bak? den som er med grønn ring rundt på bildet, kan se at de som tidligere har skiftet reimstrammer har knekt en del av den blokken der det er rød ring.
 12. Rizna

  Ulyd fra reimdrift m47d20?

  Gjorde det idag, var et helvette å få montert den på plass, brukte lang tid og prøvde alt mulig, etterhvert klarte vi å bøye den bak med et langt spett, hvordan er det egentlig man skal gjøre det? hadde forresten ikke av viskosekoblingen.
 13. Rizna

  Snodig lyd fra håndbrekk?

  Hadde samme problem for 2 år siden, hørte en jommelyd, så dro jeg pittelitt i håndbrekket så forsvant den, men plutselig endag så var sen helt borte. Var ganske sikker på det ar hjullager først jeg og
 14. Rizna

  Ulyd fra reimdrift m47d20?

  Har værtfall bestilt reimatrammeren nå, men trenger jeg noe spesielt verktøy for å få av viskosekoblingen?