mcbanan

Medlemmer
 • Innholdsteller

  150
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Alt postet av mcbanan

 1. Den store finn.no tråden.

  Vil tru det er meint 139k?
 2. Slitt Vanos, kan bli et skikkelig Vinterproblem...

  Eg misforsto deg, trudde du meinte at Torque-appen sletta feilkodar fortløpande, slik at du ikkje fikk sett i ettertid kva den egentlig klaga på. Kan fint køyre utan vanos, folk køyrer i fleire år med defekte følere utan å vite om det
 3. Slitt Vanos, kan bli et skikkelig Vinterproblem...

  Hvis du tar av kontakten til sensoren på innsugssida, så vil vanos koble seg ut. Du kan jo prøve å sjå om det hjelper. Mister jo da eindel botndrag, men det er kanskje verdt det. Høyres jo ikkje kjempelurt ut å ha ein duppedings som slettar feilkoder fortløpande.
 4. Den store finn.no tråden.

  Med overskriften og teksten i bildet er det heile to muligheitar for å treffe rett namn på firehjulstrekksystemet til Audi. Men det var ikkje nok. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=108319317
 5. Vanos problem m52tu

  Du har to kamakselsensorer. Ein på innsug og ein på eksos. Det er viktig at du kjøper desse originalt, mange slit med dei uoriginale dei kjøper. Sensoren på eksossida, som det kan sjå ut som diagnosen klager på, sitt på venstresida på front av toppen. Fort gjort å bytte.
 6. Støysvak, rimelig bil

  Eg har ein E39 sedan utan takluke, med doble ruter. Så lenge eg har gode dekk på den, er den blant dei stillaste bilane eg har køyrt. I den prisklassen er det nok ikkje mange som er betre. Kanskje a8 og S-klasse som nevnt. Litt vanskeligare å få tak i, men ville og sjekka Lexus LS, Honda Legend og Mazda Xedos.
 7. Den store finn.no tråden.

  Kamerat selger sin fine 2012 530d. Kan anbefale den dersom ein er på utkikk etter ein slik https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=106924891
 8. Understellsbehandling på gammel bil

  http://skogsvagauto.no/ Flinke folk, mykje brukt av folk i 4x4 miljøet
 9. ABS enhet reparasjon?

  https://modulemaster.com/rebuilds/
 10. ABS enhet reparasjon?

  På ein 99 modell har du kanskje både ODB i dashen, og den gamle runde kontakten i motorrommet? Isåfall får du kun kontakt med ASB modulen via den gamle runde.
 11. ABS enhet reparasjon?

  Eg sendte min til module master i USA. Kjenner ikkje til den feilkoden, men hvis det er elektronikken som er gåen, vil eg anbefale dei.
 12. Gode rengjøringsmidler for vask av bil?

  Biltema har skinnrens og "balsam". Fungerer bra og koster lite
 13. M54b30 oljeforbruk

  Eg bytta veivhusventilasjon på min ifjor, og undersøkte eindel rundt den i den forbindelse. I USA er det mange som fjernar ventilen, og bruker "catch-can" istedet. men virkar som eindel slit med økt trykk i veivhuset i den forbindelse. Eg ville ha satt på att original veivhusventilasjon. Virkar som mange har prøvd å modifisere seg til ein betre løysing, men eg har ikkje sett at nokon har fått det til.
 14. M54b30 oljeforbruk

  Du har fjerna veivhusventilasjonen? Satt på ein enklare ventil eller ventilerer du til friluft?
 15. Verdivurdering E39 535

  Fin bil! Du skriv ikkje noko ang. kilometerstand, men vil tru den er verdt 60-80 000?
 16. Har du kilde på at dei er eigd av MB USA?
 17. Flott at det løyste seg såpass greit for deg! Men ang. det med manglande/defekte airbagar, har du kanskje ein sak å føre ang. erstatning mot konkursboet til luringen på det? Du havnar vel kanskje ikkje fremst i køen akkurat, men kan no kanskje være noko å vurdere
 18. Akselerasjon som nøler litt LØST

  Min var sånn når kamakselsensoren på innsugssida var gåen. Ga ikkje motorlampe, men ga kode. Din motor har vel kun den sensoren på eksossida, men kanskje symptoma er like.
 19. Superbiler i Norge?

  Tøft! Rollsen er dyrare enn alle dei andre tilsaman
 20. Serviceintervall 30000

  Det stemmer. Det er ikkje noko spesifikt for BMW, eller at BMW prøver å være vanskelige, det gjelder alle verksted. Skikkelig irriterande, men sånn er loven. Meiner det var ein Mercedes-verkstad som utleverte tidligare eigars historikk til ein kar for nokon år sidan, og fekk seg då ein kraftig smekk.
 21. Den store finn.no tråden.

  Sånn som denne https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=82994944
 22. Tynn olje på nyere bmw og biler generelt

  Har du instruksjonsbok for eit varmare klima? Høyres litt rart ut at M54 skal bruke så tjukk olje i vårt klima. Eg ville gått ned på 5w, kanskje 0w etter kor i landet du bur. Veit M54 har problem med oljeforbruk og at tjukkare olje kan bedre på det, men tviler på at BMW tenkte på det når dei skreiv instruksjonsboka. Eg er forøvrig heilt enig med det som kjem fram i tråden her. Eg byttar kvar 10k, noko eg brukar rundt 1,5 år på å køyre. Longlife er nok ikkje noko for oss som likar å ha eldre bilar Det er nok meir for utslepp og kostnader. Bilane skal vel ikkje vare meir enn 10 år før registeret går uansett.
 23. Tynn olje på nyere bmw og biler generelt

  10/W40 var litt tjukk olje å ha på ein M54?
 24. Såg ein svart ACS6 av nye typen i Bergen idag, med personlige skilt "ACS6" og grom lyd
 25. Den store finn.no tråden.

  Her er det berre å kjenne sin besøkelsestid, hordalands raskaste dieselbil er på markedet! https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=99238571