mcbanan

Medlemmer
 • Innholdsteller

  136
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Alt postet av mcbanan

 1. Fin bil! Du skriv ikkje noko ang. kilometerstand, men vil tru den er verdt 60-80 000?
 2. Har du kilde på at dei er eigd av MB USA?
 3. Flott at det løyste seg såpass greit for deg! Men ang. det med manglande/defekte airbagar, har du kanskje ein sak å føre ang. erstatning mot konkursboet til luringen på det? Du havnar vel kanskje ikkje fremst i køen akkurat, men kan no kanskje være noko å vurdere
 4. Min var sånn når kamakselsensoren på innsugssida var gåen. Ga ikkje motorlampe, men ga kode. Din motor har vel kun den sensoren på eksossida, men kanskje symptoma er like.
 5. Tøft! Rollsen er dyrare enn alle dei andre tilsaman
 6. Det stemmer. Det er ikkje noko spesifikt for BMW, eller at BMW prøver å være vanskelige, det gjelder alle verksted. Skikkelig irriterande, men sånn er loven. Meiner det var ein Mercedes-verkstad som utleverte tidligare eigars historikk til ein kar for nokon år sidan, og fekk seg då ein kraftig smekk.
 7. Sånn som denne https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=82994944
 8. Har du instruksjonsbok for eit varmare klima? Høyres litt rart ut at M54 skal bruke så tjukk olje i vårt klima. Eg ville gått ned på 5w, kanskje 0w etter kor i landet du bur. Veit M54 har problem med oljeforbruk og at tjukkare olje kan bedre på det, men tviler på at BMW tenkte på det når dei skreiv instruksjonsboka. Eg er forøvrig heilt enig med det som kjem fram i tråden her. Eg byttar kvar 10k, noko eg brukar rundt 1,5 år på å køyre. Longlife er nok ikkje noko for oss som likar å ha eldre bilar Det er nok meir for utslepp og kostnader. Bilane skal vel ikkje vare meir enn 10 år før registeret går uansett.
 9. 10/W40 var litt tjukk olje å ha på ein M54?
 10. Såg ein svart ACS6 av nye typen i Bergen idag, med personlige skilt "ACS6" og grom lyd
 11. Her er det berre å kjenne sin besøkelsestid, hordalands raskaste dieselbil er på markedet! https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=99238571
 12. Dreg oppatt denne då ein idiot fant ut at bakdøra mi var ein fin plass å legge varebilen sin inntil. Er det vanskelig å bytte over innmat frå ei dør til ei anna? Dørramme og heile mekanismen med glas osv? Eg har shadowline og doble glas, så har lyst til å ta det med over hvis eg skal bytte dør. Gjeld bakdør på e39.
 13. Meiner å ha lest at ESS og tilbyr lignande sett som Mosselmann til denne motoren.
 14. Har du sjekka om du har nokre feilkodar?
 15. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=101841573 Hugsar eg las om denne i Bilsport på tidleg 2000-tal. Utruleg tøff Var vel han som seinare starta SSP som bygde denne?
 16. Mykje att og fram med motorkodar her, men om trådstarter har M50TU eller M52TU, så har vel ingen av dei nikasil-belegg. Det er det kun M52 som har, trur eg ihvertfall? M50 er vel stålblokk, mens M52TU er alu.blokk med stålforingar?
 17. Likar planen din! Bortsett frå delen med diesel.. Har du sjekka med SPZ bil, utanfor Bergen? Har dreve med import i mange år og har eit godt rykte. Kan ikkje skjønne at alderen på bilen skal ha noko å seie for importøren?
 18. Sånn skal det ikkje sjå ut etter eit toppdekselpakningsbytte.. Men hvis den har vært bytta, er det stor sjangs for at den har gått som følge av høgt trykk i motoren. På grunn av gåen veivhusventilasjon. Har du eit svakt vakum hvis du tek handa over oljepåfyllingen med motoren på tomgang?
 19. Kva årsmodell er din e39, og har du koblet til via porten i motorrommet elle OBD?
 20. Haha, raraste "annonsen" eg har sett. Vil egentlig ikkje selga bilen, kan levere bilen EU-godkjent "dersom det er ein avgjerande faktor" og blir furt og byttar motor dersom folk skulle våge seg til å spørre kva motor den har.
 21. Fin bil til fin pris? Lyst skinn, Navi pro og HiFi https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=99242307
 22. Bruker BMWCCN rabatt til å handle på GS. Grensesnittet på nettsida er vel verdt prisforskjellen i forhold til f.eks koed @Knutmyr du får ringe og purre, det gjekk heilt problemfritt for meg.
 23. Stemmer nok Eg kjøpte Z3 i februar, da var det ikkje mange interesserte og eg pruta ganske bra. Solgte den i slutten av august, da var det mange interesserte og fikk meir enn eg ga for den. Einaste bilen eg har klart det på.
 24. Heilt rett det, bedre lys og lysbilde med Xenon Og gode lys treng ein jo med ein M3 i Norge.
 25. Blir bra! Hvis det er lignande opplegg med bremseskjolda som på E39, kan det være mulighet for å dele dei med avbiter på det tynnaste, og heller lodda dei sammen når dei er på plass. Er jo greit å slippe å ta av bremsane enda ein gang