mcbanan

Medlemmer
 • Innholdsteller

  161
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Alt postet av mcbanan

 1. Fjernlys i tretoppene

  Har du ikkje automatisk justering av lysa? Isåfall er det 2-er feil. Nesten ingenting som er 1-er feil lengre.
 2. Reparere felger i Bergen?

  Andre som har erfaringar med dette i bergensområdet? Har ein oval felg eg skulle ha hatt litt rundare. Regnar med markedet er stort, med tanke på alle Teslaene med 22" og to runder el.teip på
 3. BMW Style 48

  Bumper denne
 4. BMW Style 48

  Hei! Skulle hatt ein style 48 16" felg, da eg har ein som er urund. Nokon som har liggande?
 5. Den store finn.no tråden.

  Herlig nostalgi! Hadde samme motoren i min fyrste bil, ein manta b gt/j
 6. Hva kan det være med min 528i E39?

  Sjekk bremseskjolda. Rustar av festene, og vibrerer inntil festene når ein køyrer over fartsdumpar osv.
 7. sAlnes`s E39 528i manuell sedan

  Tøft med Bilstein! Kunne tenkt meg det eg og. Hadde vore interessant å sett på bilen når det var ferdig montert. Kanskje teke eit lite e39 treff?
 8. sAlnes`s E39 528i manuell sedan

  Kult med konvertering! Eg har ein 523 manuell sjølv. Kan berre bekrefte at den CDVen må du ta vekk no når du har den lett tilgjengeleg. Den er så dum at eg blir sint berre eg tenke på den. Clutchfølelse er lik null med den på plass. Og e39 treng all den hjelp den kan få for å få god clutchfølelse, med dobbelmassesvinghjul den slags elendigheit. Eg vil og anbefale ZHP girkule og UUC clutch-stop. Då blir det ikkje så gale
 9. motor brenner olje

  Søk på google etter "bmw m54 oljeforbruk", så får du eindel treff Eller tilsvarande på engelsk, så får du enda fleire treff.
 10. Problem med e39 når d regner

  Sjekk dreneringen under kupefilteret ditt på førarsida. Edit: Eg meiner ikkje den svarte stussen som stikk ut under kupefilteret, men den som er i det rommet under der kupefilteret ligg. Altså der bremsevæsketanken er.
 11. E39 abs sensor

  Lurer på om det blei ein 3-3500 totalt med sending osv. Litt dyrt, men har då garanti på den reparerte modulen.
 12. Den store finn.no tråden.

  Vil tru det er meint 139k?
 13. Slitt Vanos, kan bli et skikkelig Vinterproblem...

  Eg misforsto deg, trudde du meinte at Torque-appen sletta feilkodar fortløpande, slik at du ikkje fikk sett i ettertid kva den egentlig klaga på. Kan fint køyre utan vanos, folk køyrer i fleire år med defekte følere utan å vite om det
 14. Slitt Vanos, kan bli et skikkelig Vinterproblem...

  Hvis du tar av kontakten til sensoren på innsugssida, så vil vanos koble seg ut. Du kan jo prøve å sjå om det hjelper. Mister jo da eindel botndrag, men det er kanskje verdt det. Høyres jo ikkje kjempelurt ut å ha ein duppedings som slettar feilkoder fortløpande.
 15. Den store finn.no tråden.

  Med overskriften og teksten i bildet er det heile to muligheitar for å treffe rett namn på firehjulstrekksystemet til Audi. Men det var ikkje nok. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=108319317
 16. Vanos problem m52tu

  Du har to kamakselsensorer. Ein på innsug og ein på eksos. Det er viktig at du kjøper desse originalt, mange slit med dei uoriginale dei kjøper. Sensoren på eksossida, som det kan sjå ut som diagnosen klager på, sitt på venstresida på front av toppen. Fort gjort å bytte.
 17. Støysvak, rimelig bil

  Eg har ein E39 sedan utan takluke, med doble ruter. Så lenge eg har gode dekk på den, er den blant dei stillaste bilane eg har køyrt. I den prisklassen er det nok ikkje mange som er betre. Kanskje a8 og S-klasse som nevnt. Litt vanskeligare å få tak i, men ville og sjekka Lexus LS, Honda Legend og Mazda Xedos.
 18. Den store finn.no tråden.

  Kamerat selger sin fine 2012 530d. Kan anbefale den dersom ein er på utkikk etter ein slik https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=106924891
 19. Understellsbehandling på gammel bil

  http://skogsvagauto.no/ Flinke folk, mykje brukt av folk i 4x4 miljøet
 20. ABS enhet reparasjon?

  https://modulemaster.com/rebuilds/
 21. ABS enhet reparasjon?

  På ein 99 modell har du kanskje både ODB i dashen, og den gamle runde kontakten i motorrommet? Isåfall får du kun kontakt med ASB modulen via den gamle runde.
 22. ABS enhet reparasjon?

  Eg sendte min til module master i USA. Kjenner ikkje til den feilkoden, men hvis det er elektronikken som er gåen, vil eg anbefale dei.
 23. Gode rengjøringsmidler for vask av bil?

  Biltema har skinnrens og "balsam". Fungerer bra og koster lite
 24. M54b30 oljeforbruk

  Eg bytta veivhusventilasjon på min ifjor, og undersøkte eindel rundt den i den forbindelse. I USA er det mange som fjernar ventilen, og bruker "catch-can" istedet. men virkar som eindel slit med økt trykk i veivhuset i den forbindelse. Eg ville ha satt på att original veivhusventilasjon. Virkar som mange har prøvd å modifisere seg til ein betre løysing, men eg har ikkje sett at nokon har fått det til.
 25. M54b30 oljeforbruk

  Du har fjerna veivhusventilasjonen? Satt på ein enklare ventil eller ventilerer du til friluft?