odinalfred

Medlemmer
 • Innholdsteller

  31
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om odinalfred

 • Vurdering
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  E90 320D 05
 1. Gåen knirkeforing?

  Prøvde meg på det du skrev. Håper jeg kutta opp rett foring, er den som står inni der nede på bilde. Kutta bare opp gummien på ene sia å spraya inn silicone smørespray til det tøyt ut. Ble noe bedre, men lyden er der enna. Lurer på om jeg skulle ha kutta opp begge gummipakningene på denne ene foringa. Kutta som sagt opp bare en å spraya. Er ikke mitt bilde, henta det på google.
 2. Gåen knirkeforing?

  Hei! Min e90 knirker noe fælt, spesielt når jeg kjører over humper eller bilen gynger. Nå er det kommet så langt at den minste lille gynging får det til å knirke noe fælt. Er spesielt bake på begge sider lyden kommer fra. Mistenker gåen knirkeforing og ser jo at dette er ett kjent problem med disse bilene. Er dette noe jeg burde bekymre meg over? Har hørt at folk har slitt med slitasje på innersia av dekka når knirkeforingen begynner og bli dårlig, eller er dette bare tull? Har hverken tid eller rette verktøy for å presse ut foringene med, noen som vet hva verksted tar for å fikse dette? (Eventuelt noen her i Nordland/troms som kunne tatt på seg jobben mot betaling?) Imens jeg venter på at jeg får fiksa dette, er det noe jeg kan gjøre for å stoppe den fæle knirkinga?
 3. bmw e39 520d dålig fart i varmeapperat

  Kan hende jeg er på villspor her, men det er ikke snakk om viftemotstanden? Hadde ett lignende problem på min gamle e39, koblet viftemotstanden ut og sprayet på kontaktene og plugget den inn igjen, og vipps så var problemet løst.
 4. Hvordan få best mulig resultat med lakkstift?

  Var å spurte det lokale lakkeringsverkstedet, nærmeste folka som tar på seg lakkering utenom disse holder til altfor langt unna. Han så på panseret og mente det var såpass mye grunnarbeid, derav den høye prisen. Synes det hørtes noe rart ut med 15 tusen ja..
 5. Hvordan få best mulig resultat med lakkstift?

  Er bare ute etter ett brukbart resultat, koster 15000 for å få lakkert panseret så det skjer ikke med det første. I tillegg begynner jeg å få noe rust nederst på førerdøren som jeg må ta. Høres dette ut som en grei fremgangsmåte; Pussing av overflaterust, noen strøk med biltemasrusteter, 2 strøk med grunning, 4 strøk med lakkstift, våtsliping, og 4 strøk med klarlakk?
 6. Har fått noen steinsprut skader på panseret, over tid har dette begynt å rustne. Renset, og pusset vekk overflødig rust og lakk, smurte over med biltema rusteter, som jeg har god erfaring med så lenge man bruker den rett. Smurte over 2 tynne strøk med lakkstiften og 2 strøk med klarlakk. Det har nå tørket men fargen blir mye mattere enn resten av bilen, ønsker å få litt glans. Prøvde polering men det funket ikke. Tenker og gjøre alt på nytt, trenger noe veiledning på hvordan jeg får best mulig resultat. Kan kulden ute ha noe å si for glansen til lakken? Gjorde dette i garasjen hvor det er noe kaldt.
 7. Fargekode?

  Jepp, tusen takk! Ser ut som det er korrekt! Kunne du lagt ved en link til nettsiden du fant det ut på?
 8. Fargekode?

  Noen som vet hvor jeg kan finne fargekoden på min e90 320d? Tenker da på internettet, regnr: BD54141
 9. Min første bil

  Hørt at folk pirker ett lite hull elns en plass i knirkeforingene og sprøyter inn noe tykt fett eller lignende til det tyter ut, og de blir kvitt knirkingen. Kunne du forresten sendt link til dette Biltema verktøyet du brukte for å presse det ut? Det var forresten dette du mente med stabilisatorstag? https://www.gsbildeler.no/nettbutikk/sok/c3RhYmlsaXNhdG9y/stabilisatorstag_original__33556764425__572133
 10. Min første bil

  Tror bare jeg dropper glødeplugger etter og ha lest meg litt rundt 😅
 11. Har da noen greier jeg skulle ha slettet, samt kjørt en diagnose. Prøvde en kompis sin fra Biltema: http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Verktoy-og-verkstedutstyr/Testinstrument-og-Elektronikk/Feilkodeleser-VAG-PRO-2000035895/ Den funka jo Selvføgelig på Volkswagen til naboen, Hondaen til bestemor og Audien til kompisen men ikke på BMW-en min. Vet folk av noen billige på Biltema, eventuelt eBay som funker bra til BMW e90, eller BMW generelt?
 12. Min første bil

  Jo. La ut bilde fordi jeg trenger noe veiledning her og der, tips osv. Kan ta å flytte innlegget, har jo noen planer for bilen så hadde vært morsomt å legge ut bilder osv når jeg begynner med styling osv skal gjøre alt selv ja👍🏻
 13. Min første bil

  Åh glødeplugger ja.. jeg er håplaus beklager. Stakkars bil sier jeg bare..
 14. Min første bil

  Kan lite om bil, men tennplugger må jo byttes? Hvilken kategori da? Er ukjent her inne så beklager om innlegget havnet feil 😕
 15. Min første bil

  Tenker du av selve bilen?