DonaldT

Medlem
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om DonaldT

 • Rang
  Sersjant

Profile Information

 • Bosted:
  Bergen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Batmobile, Mercedes G65 Maybach Landaulet og Rolls-Royce Wraith utenfor Kløverhuset i Bergen:-)
 2. Der er 3 Magic hotell i byrn
 3. Er det noen som vet hvor vi kan se disse bilene i Bergen?
 4. DB11 er absolutt en flott bil, men jeg synes faktisk DB9 og Vantage var hakket bedre. Synes proposjonene satt bedre på dem, de virket mer harmoniske.
 5. Ja, denne bilen har bare hatt en eier siden den var ny. https://regnr.info/DH28850
 6. Håper dere i Møre og Romsdal kjenner deres besøkelsestid, og drar til Storfjord Hotell i Skodje og fotograferer tidenes bilfølge i Norge. McLaren F1 klubben har medlemstreff, de har tatt med seg diverse superbiler som vi neppe kommer til å oppleve samlet i Norge igjen. Blant bilene er bl.a. verdens dyreste nybil, en Rolls-Royce Sweptail til 130 millioner kroner i nypris. Her er noen av modellene som er på plass: Ferrari F12 TRS, Ferrari GTC5 Lusso, Porsche 911 Turbo S, McLaren P1, McLaren S1, Koenigsegg http://www.mclarenf1ownersclub.com/future-events/norway http://www.tv2.no/broom/9344255/ Illustrasjonsbilde, Rolls-Royce Sweptail.
 7. Fikk dessverre ikke tatt bilde, men så en mørk grå Porsche 918 med røde og blå striper på panseret i Bergen i dag. Noen som fikk knipset den?
 8. Kom over et MG/Triumph treff og en veldig flott Rolls-Royce Corniche på Bryggen i Bergen. Ikke mange slike Corniche'er som finnes, dette er veldig eksklusive biler. Mener dette var den dyreste bilen man kunne kjøpe på begynnelsen av 2000tallet.
 9. Drotningsvik på vei mot Sotra:-)
 10. Gabz: Flott bilde, men kan ikke trykke "lik dette" når du skriver at han holder jevnt 100 i venstrefeltet når det er 110-sone😊
 11. En flott 2013 Bentley Flying Spur ved Biltema i Bergen. Synes denne 2. Generasjon ser veldig bra ut.
 12. Tyske eksportskilt for private.
 13. Du har helt rett. Fra 2010 til 2013 hadde Insignia i Oslo solgt 10 nye Rapide i Norge. Modellen er fremdeles i salg som Rapide S, så antallet av disse bilene i norge er nok høyere enn at de kan telles på en hånd. Det har nok også vært en betydelig bruktimport av disse. https://no.m.wikipedia.org/wiki/Aston_Martin_Rapide Antallet Rolls Royce Silver Seraph i Norge, det kan man derimot telle på en hånd:-) https://www.ssb.no/statistikkbanken/selectout/ShowTable.asp?FileformatId=2&Queryfile=2016824104120788351099RegPersVarebil&PLanguage=0&MainTable=RegPersVarebil&potsize=6
 14. To engelske aristokrater observert på Bryggen i Bergen i ettermiddag. Aston Martin Rapide og Rolls Royce Silver Seraph. Ikke hverdagskost å se to så sjeldne samtidig. Kan sikkert telle hvor mange det er av disse bilene i Norge på en hånd😀
 15. Flott tysk pensjonist på besøk i Bergen. Mener dette er en W112 Mercedes Benz S280 Cabriolet fra slutten av 60-tallet.