///Mr.Wizzard

Medlem
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ///Mr.Wizzard

 • Rang
  Sersjant
 • Bursdag Desember 20

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Troms
 • Kjøretøy
  Bmw E39 M5

Nylige profilbesøk

353 profilvisninger
 1. ///Mr.Wizzard

  BMW E39 M5 Black Pearl

 2. ///Mr.Wizzard

  Inpa og ista

  Kan anbefale å kjøpe ISTA-D/P rett fra kilden, Rheingold de som har programmet. http://rheingoldusa.com/ Du får kjøpt programmvare dær å interface også, kjøpte selv bare programmvaren dær å interfacen på ebay ( Interface navn: ICOM) ISTA programmene bruker veldig mye plass bare så dt e sagt, rundt 100GB+
 3. ///Mr.Wizzard

  inpa ifh-0009 airbag

  Kan å kodes i ISTA-P, litt mere brukervenlig, mener jeg da. Nylig byttet MRS styreenhet på min (e39 da vell å merke) men samme opplegget. Bytt styreenhet å replacement follow up samt encoding i ISTA-P. Enkelt å greit om du ikke blir plaga underveis.
 4. ///Mr.Wizzard

  Feilkode på airbag : 009AFF

  Ut ifra feilkoden er dette det eneste av info du får opp uten å koble til f.eks ISTA-D som tidligere nevnt. Kilde: http://bmwfault.codes/ 9AFF SFZ: Resistance, firing circuit, safety battery terminal, too high sfz60 Satellite vehicle center
 5. ///Mr.Wizzard

  Carly i Tromsø?

  Hei! Jeg kan, men bruker ISTA-P da Se PM
 6. IBAC/FSC Code Generator v1.0.1.2 For de som trenger å endre parameter instillinger i ISTA-P som krever IBAC kode, kjekt å ha! 🤙 Funker som bare det. (Testet 06.10.18) Nedlasting linker: BMW FSC / IBAC Generator v1.0.1.2 Bruksanvisning IBAC Kode: 1.Bruk 7 siste tall i chassi nr, 2.Bruk Order code / Folder Code, 3.Generate 4.Copy and paste. Happy programming!
 7. Overskrifta sir vell sitt... send pm om du har til salgs!
 8. Hei godtfolk! Så har litt av et problem hvor jeg ikke vet hvordan jeg skal gå fram... Bilen min en e39 M5 får ikke kontakt med noen av hjernene, ved feilsøking får jeg opp "No connection" på de fleste styreenhetene i bilen... Først litt om bilen: Bilen er orginalt en 1996mod 528i som har blitt ombygget (sies komplett) til en 1999mod M5. Bilen starter å går. Det hele startet når jeg skulle fikse en ABS feil jeg hadde, hvor da uansett fart jeg hadde på bilen så slo ABS'n in (altså pumping i bremsene med bremsing). Merk!: Abs funksjonen "funket/var til stedet". Speedometeret var også borte så jeg byttet da ABS sensorene bake da de samarbeider med fartavlesing osv. Etter dette ble ABS pumpingen borte, og bremsepedalen ble normal igjen. Hadde da fortsatt feilkoder men før jeg skulle ta diagnose skiftet jeg også ABS giverene forran, så da var alle ABS givere skiftet. SÅ når jeg skulle ta diagnose, fikk jeg opp 14 feilkoder, hvor listen ble bombadert med: ECU NAVN No Connection (Se bilde) Blandt annet ABS enheten... Det jeg finner snodig er at abs funksjonen "fungerte" på et vis da pedalen pumpet, så må jo nesten ha vært kontakt?.... Ved godkjenning av bilen til statens vegvesen skulle jeg også spare litt vekt, så koblet bort radio osv, tokk da bort styreenheten så nå står det såklart no connection, men den funket før.. Noen som har vært borti å ikke få kontakt med noen enheter? Kan tenke meg det KAN ha noe å gjøre med at bilen er ombygget? (har btw kjøpt den slik!) Takk på forhånd!
 9. ///Mr.Wizzard

  Rheingold ISTA-D, Vil ikke lese av bmw e39

  Motoren og ecu'n er fra 1999-11-03 Men har da prøvd både i motor rommet og OBD2 men får opp det samme på begge :/ har da prøvd med en annen diagnose avleser hvor jeg fikk koblet meg på via OBD2... det som er så rart... Hva mener du ang det med ediabase? Endre remote? #Nybegynner i ISTA-D
 10. Hei godtfolk! Har da kjøpt Rheingold ISTA-D og ICOM A2 som interface for en liten stund tilbake, har fungert fint til nå og har lest av en del biler blandt annet e36,e34,e60,e90, osv. MEN BMW E39 vil den altså ikke læse av, har en bmw e39 m5 selv som den virkelig ikke vil lese av, får opp "Missing terminal 15" og en annen feilmelding når jeg prøver å tilkoble. (se bilder) Holdt på å styrt med dette en god stund men finner ikke feilen, noen som har vært borti lignende? Setter pris på all hjelp!
 11. Hei godtfolk! har kjøpt nytt speedometer da det gamle var deffekt, det nye problemet er da å få riktig km osv, noen som da vet hvordan man setter speedometeret i såkalt "virgin mode" ? eller en annen måte å få datan over?
 12. Emnet sir dt meste, chassi ønskes kjøpt! Uten motor/med gåen motor
 13. ///Mr.Wizzard

  BMW m5 selges i deler

  Pm
 14. Hei! Jeg er på jakt etter et E39 M5 chassis uten motor/med defekt motor til rett pris! Jeg trenger bare et bra chassis uten rust og helst med fangere og dører. Kan være skader/"kræsjet" så lenge selve chassiet er i bra stand. på utkjikk etter en svart/mørkeblå bil i hovedsak men kan være interesert i annet og. Ser gjerne at bilen har fungerene hjul så den kan sendes/hentes uten å måtte plages
 15. ///Mr.Wizzard

  BMW E36 M3, My first ///M

  NOTE :UPDATE 12.06.2016 - Angel Eyes! @Bækkmann hehe, kommer flere etterhvært! @sveigis Tusen takk for komentaren, godt å høre Er helt enig, altid vært en fan av chassiet selv, startet med en 318i sedan når jeg var 17år, har eid 7 e36 siden da, må ha minst 1 i oppkjørsla til en hvær tid Ellers må jeg takke for alle komentarene! Varme et ///M hjerte Blir mye tøft som ska på utover sommeren! #StayTuned!