bmwe46eier

Medlemmer
 • Innholdsteller

  12
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om bmwe46eier

 • Vurdering
  Korporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  bmwe46
 1. bmwe46eier

  e60 520d fusker

  Hei! Har en e60 520d m47 motor? som ikke er happy om dagen. Når jeg kjører fusker den på turtall og fart, altså nålene jukker frem og tilbake. Er det samme om jeg holder gass i park og N. Drar ellers fint når jeg gir mer gass. Noen som har en anelse hva det kan være? Ikke noe varsellamper
 2. bmwe46eier

  BMW E39 S50B32

  strøken bil! Men er litt i tvil om baklyktene :S
 3. bmwe46eier

  BMW dieselmotorer

  Hei! Min e60 automat har et problem. Når jeg kjører kan rpm nåla gå bittelitt opp og ned, er snakk om uhyre lite. Tenkte først converter, men er samme når jeg holder gass i park. Hva kan dette være?
 4. bmwe46eier

  glødeplugger, for dyrt

  Er nok ikke det faktum at jeg unngår, heller pengene det står på er student begge to med leie osv. betalte også akkuratt for abs fiks på min egen bil.
 5. bmwe46eier

  glødeplugger, for dyrt

  Takker for svar. Er det som er min største bekymring, det faktum å knekke en av dem. Spørs om jeg bare får bite i det sure eplet å spare til verksted da. Hvordan kan man til nød starte bilen om den ikke vil en kald dag?
 6. bmwe46eier

  glødeplugger, for dyrt

 7. bmwe46eier

  glødeplugger, for dyrt

  Hvordan endte du med å løse dette? er e46 320d ja, dama sin bil
 8. bmwe46eier

  glødeplugger, for dyrt

  Hei! Har akkurat påkostet bilen 8000kr i abs deler. Verkstedet sa det lå inne feil på alle glødepluggene å fikk pristilbud på 6000kr for å bytte disse+rele. Dette svir jo i lommeboka nok en gang. Noen som vet om dette er overkommelig å bytte selv?
 9. bmwe46eier

  chippe bmw e60 525d automat

  Hei! Har kjøpt meg ny bil nå, en e60 525d. Ser folk tilbyr forskjellige hestekrefter alt etter hvilket firma du kontakter, hvorfor er dette tilfellet? Hvis du skal skrive "google så finner du svaret", så kan du spare deg. Ønsker litt konstruktive meninger om firma som er til å stole på osv. takker for hyggelige svar og meninger.
 10. bmwe46eier

  sveiset uten å koble av batteriet

  Altså han har sveiset gulvet mitt en gang for noen måneder siden og, så skal ikke forundre meg om samme greia ble gjort da (Var disse dreneringshullene som er på gulvet bak)
 11. bmwe46eier

  sveiset uten å koble av batteriet

  Skjønner det men han sveiset lyddemperen og hjernen ligger langt unna dette, ser han har slipt på hanken som går til til gummfiestet, så var nok grunnet relativt nærme. Så da trenger jeg ikke å ha noia for at han har ødelagt noe?
 12. bmwe46eier

  sveiset uten å koble av batteriet

  Hei! En kompis av meg skulle sveise på en ny lyddemper i dag for meg. Fikk igjen bilen og la fort merke til at klokken ikke var nullstilt, altså han hadde sveiset uten å koble av batteriet. Han bare lo av at jeg bemerket at han ikke hadde gjort dette, da faren har jobba som biloppretter og lært han at dette ikke var nødvendig. Bilen starter og går som før. Kan han ha gjort noe skade? Sitter å dunker hode lit henda atm med nerver