JayEK

Medlemmer
 • Innholdsteller

  21
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om JayEK

 • Vurdering
  Sersjant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Porsgrunn
 • Kjøretøy
  E90 320d

Siste besøkende

132 profilvisninger
 1. http://www.m5board.com/vbulletin/e39-m5-e52-z8-discussion/437850-diy-how-reprogram-used-cluster-match-your-car-s-mileage-vin-coding.html DIY-en her har fått mange positive tilbakemeldinger hvertfall :).
 2. Spørsmål fra en noob (meg): Jeg fikk 2'er-feil på knirkeforing under EU-kontroll i februar. Har tidligere gjort som skrevet over her, med å skjære hull og smøre for å bli kvitt knirking. Kan dette ha en sammenheng?
 3. Takk for utfyllende svar - var litt redd for det der, selv om batteriet har oppført seg fint hittil. Er på jobb nå, så får ikke sjekket før i kveld.
 4. Har en 2005 320d som ikke vil starte (se video). Den startet fint tidligere idag, så byttet jeg om fra H11 Halogen til H11 LED i tåkelys foran, da den ene pæren hadde gått - forsøkte ikke starte den etter det, testet bare at lysene virket ved å slå på tenningen. Når jeg så skulle kjøre til jobb isted fikk jeg ingen reaksjon, som vist på videoen. Ettersom jeg beregnet å kjøre til jobb, fikk jeg plutselig ganske dårlig tid når jeg da måtte gå, så har ikke fått sjekket etter noen feil. Er også ganske grønn når det gjelder bil, så vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men mistenker sikringer da jeg hører klikkelyder fra hanskerommet når jeg trykker inn Start/Stopp-knappen. Noen av dere som har vært borti et lignende problem? Eventuelt har forslag til hva som kan være galt?
 5. Det var en strøkent utført jobb!
 6. http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=902090 Litt erfaringer som er delt her. Ser jo ut til at folk er fornøyde med tuningen fra Ventura, blant annet en nordmann
 7. Ah, stemmer det! Litt mye søvn i øynene ennå. Når jeg oversatte siden står det vel også at de bytter ut din originale ECU med en som har optimert programvare. Hvorvidt de skreddersyr den eller laster inn et ferdig konfigurert map finner jeg ikke noe om.
 8. Har ingen erfaring med det firmaet, men powerbokser generelt er vel ikke optimalt. Har hvertfall bedre erfaring med å få bilen remapped (chippet) med verdier tilpasset din bil. Anbefaler å sjekke ut quickfix.no og se hva @TRF-Racing kan få ut av motoren din :-).
 9. Mercedes; http://www.vindecoderz.com/EN/check-lookup/WDB1714421F174240 775U - BRIGHT SILVER METALLIC CLEAR COAT PAINT
 10. Fremgangsmåten skal være den samme, ja :).
 11. Se fra 16min 55sec.
 12. Får ikke registrert brikken gjennom frontruten i Grenland jeg heller. Har ikke noe skrablet område på ruta mi som er tilpasset bombrikker o.l., så har den helt øverst inntil regnsensor for at den skal være minst mulig synlig innenfra og utenfra. Får likevel rabatten så bryr meg fint lite om de tar bilde hver gang jeg passerer :-).
 13. Plug and play med originalt ledningsnett, eller? Hvor er elementene kjøpt fra?
 14. Samme skjer med min iblant om jeg gir på litt ut av en rundkjøring, en sjelden gang i bratte bakker. Antispinn-ikonet blinker og fremdriften stagnerer - men etter noen sekunder kommer den igjen og skyter fart. Mener det er en ABS-føler som forårsaker dette i mitt tilfelle.
 15. Gjorde dette for noen dager siden på min egen. Alle dører igjen, tenning på, vente til lamper har slukket, så holde nede bremsen mens en trykker inn nullstilleren til trippteller, hold brems og nullstiller i noen sekunder til du kommer inn på servicemeny. Navigér med switchflippen og trykk inn BC-knappen når du er kommet til servicevarselet som skal resettes.