dopus

Medlemmer
 • Innholdsteller

  95
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om dopus

 • Vurdering
  Fenrik
 • Bursdag

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Rogaland
 • Interesser:
  bil.motor,data,teknologi,hifi
 • Kjøretøy
  2013 BMW 520D Touring

Siste besøkende

161 profilvisninger
 1. Automatkassen. Hadde ikke vurdert en 5er uten automat. bixenon (kommer fra bil med halogen før kjøp av bmwen) Rattvarmen e digg.
 2. Rust på seteramme er et vanlig problem. Da jeg kikket på brukt bmw f30/31 gjorde jeg litt research, og en gjenganger på kjente feil var rust på seteramme. Har du fortsatt garanti på bilen hadde jeg tatt turen innom forhandler. Det bør etter min mening gå på garanti.
 3. Har en 2013 520D touring. Og vurderer en slik performance pack, med effektøkning til 200HK fra BMW. Dere som har fått et slikt kit innstallert....fulgte det med målepapirer, spesielt med tanke på utslipp, og at bilen er godkjent for å tåle den økte effekten. Tenker jo å få den nye effekten inn i vognkortet, nå får man jo ikke ekstra avgift lenger pga effektøkning, men Satans Vegvesen må vel alikevel ha papirer på at bilen ikke forurenser mer med den økte effekten. Så fulgte det med noe slike måle/tuv papirer med kitet???
 4. Nei.. Idag var det vel 5-6 pluss grader. Får se om det kun var et engangstilfelle. Skulle det gjenta seg så får ec ta en prat med bavaria.
 5. Hadde tenkt å ta turen til bavaria etter jobb, men da virket sensorene normalt igjen. Merklig. Får ta turen innom forhandler hvis det skjer igjen. Er fortsatt garanti på bilen.
 6. I dag morges da jeg skulle kjøre til jobb, fikk plutslig bilen det for seg at det var en hindring bak den i følge pdc systemet/ryggesensorene. Det er høyre side bak som viser hindring (som den ikke har). Den viste det samme også da jeg parkerte på jobb selv om det ikke er noen hindring der. Har kjapp sjekket at det ikke ligger noe å dekker til sensorene, men dem var fri for dritt (blader eller lignende) ER det noen som har vært borti noe lignende? Går det ann å resette pdcen på en eller annen måte??
 7. Hmm så mye arbeid for å skifte to stk pærer. Hmm. Den på videoen var jo selvfølgelig en f10. Men prinsippet er vel kanskje det samme.
 8. Ingen som har skiftet disse pærene, og vet hvordan?
 9. Noen som vet hvordan man skifter ryggelyspærene på en F11??
 10. Hei. Har bestillt og fått noen led ryggelys som jeg vil teste på min F11. Men skjønner ikke helt hvordan jeg får tilgang til lyspæreholderen.Disse sitter jo i bakluken. Har tatt vekk coveret som dekker over varseltrekant/førstehjelpspute, men der er det bare tilgang til bremselyspæren, ut i fra det jeg kan se. Hvordan får man tilgang til rygglys pæren????
 11. Peilepinne på min 520d 2013 i hvertfall.
 12. 2013 f11 520d Mens jeg har hatt den... Kun et halvt år: Luftbelg høyre side bak. Skinn løsnet på lårstøtte på sportssete. Det vil si at det hadde hoppet ut av festet under puten. Begge deler fikset på garanti
 13. Vanlig problem dette tydligvis. Min 5er er ca 4år 100k km og i dag stod den nede på dekket på høyre side. Kjørte innom bavaria og dem skifter belgen på garanti, Samme dag som jeg var innom. Det er god service.
 14. Eller ta en kjøretur på ca 40 min. Så lang tid bruker min f11 på kartoppdateringen
 15. Orginal programmvare. Men dem kan selvsagt se at den er "tuklet" med.