Håkonn3

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Håkonn3

 • Rang
  Visekorporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW 320DAT E91

Nylige profilbesøk

120 profilvisninger
 1. Hei. Har en 2006 E91 med CCC som tok kveld for et halvt års tid siden. Har vært litt treg med å få fikset dette, men føler det er på høy tid nå. Den begynte å henge på BMW logoen før skjermen ble helt svart og ingenting fungerte - heller ikke lydanlegget. Har skjønt at dette er en typisk feil. Etterhvert kunne jeg fortsatt høre vifta gå og lyset på knappene var fortsatt på selv etter all tenning var slått av. Slik fortsatte det til bilen var helt tom for strøm. Har derfor tatt ut sikringen. Kan det tyde på at selve enheten fungerer, men at feilen ligger en annen plass? Eller er det bare å bytte enheten med en gang? Har lest at noen har koblet ut TCU(?), bluetooth modulen i bagasjerommet, og at ting har fungert etter det. Er det bare å koble fra den og la ledningen ligge løst isåfall? Selve byttingen kan jeg nok fikse selv hvis det kommer til at den må byttes da dette ser ut som er ganske rett frem. Kodingen derimot.. Er det folk her som eventuelt tar på seg slike jobber? Hvor er det isåfall best å kjøpe enheten? Ser den koster over 10 000 på GS. Vet de selges på eBay også, men føler det er risky..
 2. Håkonn3

  FRM modul (E91 prefacelift)

  Takk for et bra svar, @minim. Bestilte kabel og tool32 etter å ha snakket med deg på PM. Dette har jeg også mottatt, men ikke fått prøvd ut enda pga. andre prioriteringer akkurat nå. Får nok tid til å se litt mer på det ut i januar en gang tenker jeg. Har aldri vært borti koding med slike programmer, men fant en DIY etter et kjapt google søk nå. http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=866044 Lurer på om dette er riktig vei å gå. For meg ser det slik ut, men alltids kjekt med synspunkter fra de litt mer erfarne før jeg setter i gang.
 3. Håkonn3

  FRM modul (E91 prefacelift)

  Takker for svar! Har satt dette litt på vent, men ettersom hva jeg har lest meg frem til kan brukte FRM moduler kodes om og legge inn riktig VIN nr. Har fått tak i en FRM3 så planen er å prøve å få denne til å virke i min bil. Er det andre som skulle sitte på erfaringer om dette?
 4. Håkonn3

  FRM modul (E91 prefacelift)

  Hei. Kjøpte meg min første BMW for ca. tre uker siden nå. Ble en 2006 E91 320DAT. Indre kjørelys bak, høyre side virket ikke og selger hadde fått lest ut feilkode hos et verksted. Der ble det funnet ut at det var en feil på FRM modulen. Har i dag mottat Carly i posten, og tenkte å sjekke feilkoden selv, men får ikke gjort dette før til helgen. Mitt spørsmål er om modulen kan la seg fikses eller om jeg må bytte denne? Kan det isåfall være en idé å sette inn en fra facelift utgaven? Er det forskjell på disse (fra pre lci og lci) og hva vil isåfall være fordel/ulempe med dette? Plug and play? Takker for alle svar som måtte komme!