e301984

Medlemmer
 • Innholdsteller

  56
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om e301984

 • Vurdering
  Fenrik

Profile Information

 • Kjønn:
 • Bosted:
  oslo
 • Kjøretøy
  BMW E30 BMW E61
 1. Ble effekten merkbart bedre?
 2. Fjerner man katalysator også så går den vell ikke gjennom eu kontroll osv? Ingen som vet sikkert?
 3. så jeg må fjerne katalysator også når dpf blir fjerna?
 4. Jeg tenkte og ta jobben selv og fjerne dpf og montere downpipen. jeg har en som kan kode/programere det for meg. men er det mulig og kun kjøpe downpipe av deg? jeg finner mye downpipe til prefacelift men ikke så mye til min 525xdrive e61 2009
 5. Jeg har tenkt tanken på å rive ut innmaten. men tenkte det var greit å ha dpf hel i tilfelle det ble problemer med eu kontroll med downpipe.
 6. Jeg har en BMW 525Xdrive E61 2009 Bilen har gått 240.000km. Bilen er langkjørt fra tidligere og jeg finner ingenting om at DPF er blitt byttet tidligere. Får opp feilmelding på OBD på partikkelfilteret. istedenfor å kjøpe nytt tenkte jeg å fjerne dette så jeg lurer på noen ting angåene det. Trenger jeg kun å kjøpe Downpipe og erstatte det med partikkelfilteret som sitter der i dag? Hvor får jeg kjøpt dette til en grei pris? Hva er fordeler og ulemper med å fjerne DPF helt og ertstatte med downpipe? Er det eventuelt noen andre metoder å gjøre det på?
 7. Regner med denne er solgt?
 8. Er det mye jobb og montere og følger ALT med til og montere? jeg har en bmw 525xdrive 2009
 9. Det kan nokk stemme.. mulig de fant no hyyyper billig klosser og skiver i kina eller noe da og sammenligna.. men vet jo aldri..
 10. Jeg har sett at KOED har tilsvarene original deler til bra priser. faktisk nede i eurodel priser på noe regner også med at de alternative delene til KOED skal være bra uten at jeg vet det sikkert.. GS er jo ubrukelig dyre på noen ting!!!! Mener jg så en test ev BMW bremser originale mot uoriginale og bremselengden og varighet på klosser og skiver var veldig stor forskjell. Nå har jeg heldigvis god tid på meg til å bestille deler så jeg får se hva jeg gjør. men er det noen som har vært borti noen merker som rett og slett ikke holder mål?
 11. Jeg har bestilt av autodoc før. da fikk jeg ikke kalipern jeg bestilte men kunne få en erstattningsdel til samme pris. men de fikk aldri delen på lager så jeg valgte å avbryte kjøpet og fikk pengene igjen. jeg ringte inn til dem å snakka norsk med en der. ikke beste norsken men forsto hva hun sa. de advarte meg om at mva kunne komme også. jeg ser dem har disse lokke tilbudene med tidsfrist hele tiden ja. de pleier å si fra om det blir endringer. det var ihvertfall min oppfattning når jg bestilte deler derfra. men det ble kraftig forsinka og jeg endte med å droppe det..
 12. Hvilket merker bør man styre unna? Bosch skal vell være en bra leverandør til BMW? Skruvat også er jo billig men ikke like billig som autodoc og eurodel..
 13. Jeg ser Koed er billigere enn GS og har også noen erstatningsdeler som er billige.
 14. Har kjøpt meg en BMW 525DAT XDrive 2009. Det er litt div deler jeg må bytte etterhvert så jeg tenkte bestille alt på nett gjerne fra utlandet. Jeg har sett på sider som www.eurodel.no og www.autodoc.co.no. Disse sidene har mye forskjelige merker til bremser og filteret og det meste. Det jeg lurer på er hvilke merker bør man bestille som folk har god erfaring med og som er så og si likt som original? Eksempelvis koster Bosch bremseskiver bak 1062,- på GS! og 462,- på autodoc. Bosch bremseklosser er også halv prisen. Partikkelfilter koster 22800.- hos GS og 5300,- på autodoc. må selfølgelig legge på toll og frakt så noe dyrere enn prisen som er oppgitt er det jo. Jeg tenkte og bestille oljefilter.luftfilter.veivhusventilasjons filter. dieselfilter. støtdemper. bremser.
 15. Jeg merka dette veldig mye på en 530dat jeg så på... blir vell like ille på 525. jeg kommer til å småkjøre litt så kan være lurt sånnsett kansje. men må dpf erstattes av ett bend?