TTE

Medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hadde en avtale med bmw forhandler i Luleå om bytte av #31607606027 venstre foran drivaksel, denne viser ser nå og være borte eller fremdeles i Tyskland, forhandler er ikke behjelpelig med noe utover dette. Er veldig avhengig av å få dette fikset mens jeg er her nede en ukes tid til, noen tips til andre plasser man kan få bestilt dette? Omså med express frakt.
 2. Send meg en pm om denne kan være av interesse. Meget pent F01 eksemplar 😍
 3. Hva vil det si, adapsjonene? Noen man kan gjøre selv eller hos forhandler?
 4. Noen som har kjenskap til disse girkassene? Er ikke helt fornøyd med min, bruker for lang tid ved girskift samt "brå" overgang til enkelte gir. Bilen er gådd 103000. Alle servicer er fulgt opp hos bmw forhandler. Gjenstår fortsatt nybil garanti, er dette noe går under? Er det evt bare et oljeskift på kassa som må til?
 5. Noen gode forslag på hjulsett? Rohana, vossen etc. Ønsker og kjøre 22''x10/11. Sku gjerne også vist hvilket impress som passer, og bygger best ut gjevnt med hjulbuer. Takk for svar! Legger ved et bilde av nåværende hjulsett, 22"x9/10,5. Noe GS greier.
 6. Ja. Kjenner du til den?
 7. http://www.finn.no/85037171 Vurderer sterkt denne F01, noen synspunkter? 🕵
 8. Hei. Er i tenkeboksen med og kjope denne, http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=79548186 Noen kjente feil, svakheter man burde sjekke? Prismessig har jo denne hatt et relativt alvorlig prisfall fra ny, er det verste verditapet unna vei eller er det noe man maa forvente at det fortsetter og synke paa et par aar? Takk for svar!