petersiket

Medlem
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om petersiket

 • Rang
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW 316d 2010
 1. petersiket

  Axe CS Lite felger

  Vurderer også ESR SR01 Gloss Black felger frå tempedekk.no
 2. petersiket

  Axe CS Lite felger

  Tenkte å ha på min BMW E90 2010, tenkte 18" passer best kanskje 19" om det går, max dybde 8.5
 3. petersiket

  Axe CS Lite felger

  Ja, eg har lagt merke til at det fleste felger ligner veldig masse på kvarandre bare at produsenten er annerledes. Men eg har ikkje så masse penger så eg prøve å finne ein "rimelig" løsning. Kva salgs nettside dokke foretrekke, med tanke på å kjøpe felger?
 4. petersiket

  Axe CS Lite felger

  Åja prikk like felger ja, veit du om det er noke forskjell på kvaliteten eller noko sant? Eg vurder å bestille axe cs lite felger frå wheelsshop.no, har du noke erfaring med dei?
 5. Hei. Er det noken her som har Axe CS lite felger på bilen sin og kan slenge med noken bilder og? Setter stor pris på det.
 6. petersiket

  Kor kan eg kjøpe gode spacere?

  Tenkte å ha felger på : 18"x 8,5 ET:30 og dekk på 235 eller 245/35/18, bilen er ikkje senka og eg litt usikker om eg skal gjere det, eg vil heslt sjå korleis det blir med dei nye felgene, så bilen er ikkje senka atm. Ja det er ganske lurt, takk for gode råd Hsd!
 7. petersiket

  Kor kan eg kjøpe gode spacere?

  Bra tegning Hsd, skjønte ka du ville fram til! Så er best å kjøpe SSC sine spacere 10 eller 15mm. Så eg har to spørsmål til: Viss eg sette på 10mm spacere får eg stor forandring med tanke på at felgene stikke litt meir ut? Kan eg få noke problemer med SSV viss eg har ikkje godkjent spacere i vognkortet?
 8. petersiket

  Kor kan eg kjøpe gode spacere?

  Takk for kjapp svar gutta. Eg leste at det er anbefalt å kjøpe spacere over 12mm fordi at dei som er under 12 kan sprekke pga for lite gods. Så eg vruder noko mellom 12mm - 16 mm. Eg har tenkt å kjøpe nye felger til sommaren og derfor har eg lyst på spacere også, navhull på E90 er på 72,5 og felgene eg har tenkt å kjøpe er på 74,1 men eg har fått vite at det er mulig å ordne med senter ringer, kan det skape noke problemer eller slitasjer viss eg skal ha både spacere og senter ringer? Bilen min har EU kontroll no i mars så den blir godkjent med vinterhjulene på uten spacere. Kan det skape noke problemer med SVV i framtida at eg kjøre med spacere?
 9. petersiket

  Kor kan eg kjøpe gode spacere?

  Hei. Eg lurer på om noken kunne komme med tips om kor kan eg kjøpe gode spacere, har lest litt forskjellig om det så eg håpa at noken kan hjelpe meg med å finne den rette, eg er ute etter spacere som er solide og har god kvalitet. Er det noke eg burde å vere obs på med spacere angåande montering, smøring?
 10. petersiket

  Den rette felg/dekkdimensjon

  Korleis er det med nav.hull? Må det vere akkurat det samme som på E90 eller kan vere litt under?
 11. petersiket

  Den rette felg/dekkdimensjon

  Då får eg bare gå ned til 8.5 istedenfor, ka som er optimalt framme? 225-245?
 12. petersiket

  Den rette felg/dekkdimensjon

  Så får å gjere det klart, felg på 18x 9.5 ET på 26 5x120 og dekk på 265/35/18 hadde ikkje vore noke problem å ha på min E90?
 13. petersiket

  Den rette felg/dekkdimensjon

  Ser veldig bra ut! Har du felire bilder kanskje? Ka innpresset er på?
 14. petersiket

  Den rette felg/dekkdimensjon

  Ja, begyne å henge med litt haha. 265-295 blir vel ganske brei eller? Kan ikkje det skape problemer ved svinging? I tillegg så blir vel ganske lav profil og då?
 15. petersiket

  Den rette felg/dekkdimensjon

  I vongkortet står at det standard str. på dekk er 205 men både vinter or sommerdekkane er på 225, eg har eigd bilen i to år og no i mars blir den første eukontroll i mitt eie, men felgene eg har no er vanlig bmw felger så eg rekna med at bilen var godkjent med dei i alle år. Så ut i frå det dokke sa, så eg kan ha felger med innpress på 26? Dybe 9,5? Ka med dekkdimensjon? Burde eg å beholde 225 som no eller eg kan ha eit hakk større eller to hakk?