Whiskmon X5sd

Medlemmer
 • Innholdsteller

  18
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Whiskmon X5sd

 • Vurdering
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  x5 3.0sd 2008
 1. Ulyd i tannstang E70

  Hei,takk for sva. Kakkingen kom fra utslitte stabbstag foringer og lenke stag. Nå er litt dunking når jeg kjører i hullete veier,frykter at støtdemperne står for skifte snart😢
 2. Ulyd i tannstang E70

  Har fått en slags kakkelyd når jeg kjører rett frem,og rører litt på rattet. Kan ikke finne slakke i indre/ytre styreledd. Er redd for at tannstang må skiftes. Er det noen som har erfaring med dette på X5 E70?
 3. E60/61 tråden

  Hei,lurer på om noen her inne har opplevd samme pulserende "sommelyd" fra varmeapparat som jeg har i min E70 2008 mod uten webasto. Jo høyere temp jeg stiller opp i cupe,jo mere intens blir denne lyden. Blir helt borte når den er på 16 grader. Ser i motorrom at en av slangene liksom strupes pulserende,så dette har nok en sammenheng. Kan dette ha noe med vannventilen å gjøre? Skal og sies at kjøleveske nivå minker yderst litt,har fylt etter en gang med rett veske,men ser nå i ettertid at det er blitt blåst ut av ekspansjonstank,ligger tørket veske oppå tanke. Olje på motor ser helt fin ut,ingen lekasjer som er synlig,så er kanskje bare fordampning,men er ikke på minimum ved varm motor. Og her om dagen etter en 15 min kjøretur,kom det røyk fra høyre hjulbue,virket som motor var veldig varm,varmeskjold på eksos/turboer var glohett,men ingen alarm om noen ting. Lurte på om dette kunne ha en sammenheng med at det foregikk en regenerering av partikkelfilter? Noen som har en ide om disse tingene?
 4. Bavsound forhandler i Norge.

  Hei,lurer på å bytte mine sub'er under setene på en x5 2008 mod,blir dette ett bra løft lyd messig og hva koster di ca?
 5. Dab+

  Bare en siste oppdatering,måtte nok ty til vindus antenne da radioen falt ut i ett sett på min hjemplass med orginal antennen. Ble kvitt problemet med Funke antenne fra GS.
 6. Dab+

  Di beklaget det,var nok noen misforståelser inni bilde,og litt dårlig reseach fra min side ang bruker veiledning.
 7. Dab+

  har nå gjort som du informerte om,å det funker som bare det:) måtte bare bytte plugg for pluss og jord,men peanuts. dette var plug and play. 35 kanaler med alt av nrk viss vass. så tusen takk for info og hjelp ang dab+ innstall.
 8. Dab+

  Ok,dette skal gjøres snarest,men må jo selvfølgelig ut med stereo igjen da den er tilkoblet fremme,og loddet fast ledninger med strøm osv👎 Men men,dette høres jo veldi bra ut😁. Skjønner bare ikke hvordan GS i Trondheim,montørene kan gi meg disse opplysningene. Så di skal få en stk tlf i morgen. takk takk for info,skal gi tilbake mld etter montering👍
 9. Dab+

  Ja da får jeg prøve på dette,er jo veldig bra viss jeg kan bruke original antenne osv. så dette er du helt sikker på? Så viss jeg ikke har hadd dab fra før,så skulle den vært montert der som jeg har montert den,bak stereo? takker så masse for god info👍
 10. Dab+

  Ja men dette er helt nytt for meg. Bestilte en modul som var beregnet for original dab,å di har ikke opplyst annet enn å følge anvisning på nett. men dette skal di få høre over helga😡 Vet du om hvor original modul ligger på x5'en,i bagasjerom på venstre siden?
 11. Dab+

  Har ikke fjernet original modul,hvis dette må gjøres så har ikke GS bildeler gitt meg rett info. Så det ville vært flott hvis noen andre her inne har tips osv. Står dårlig forklart på nettsiden om kufatec modulen,må under hanskerommet å der er en liten luke,fjern denne for så å komme til en ledning som skal frakobles å settes på plass igjen. Dette for at modulen skal kode seg. Får oppgitt av GS bildeler at kufatec modulen skal ha en annen type antenne,så jeg har bestilt den som selges ved,så nå er det bare å vente.
 12. Dab+

  Ja selvfølgelig er det en dab antenne.
 13. Dab+

  har montert kufatec modulen i dag uten hell,får ikke signal. er det kun FUNKE DAB ANTENNE som må brukes? prøvde med en ordiner som følger med en pioner DIN 1 spiller. å så er jeg litt usikker på denne teksten: Connect the light conductor link to the light conductor for the FISTUNE module Start the radio Remove the light conductor link and connect the light conductor with the FISTUNE module. mener jo at jeg har gjort alt rett,men står barre autostore og no signal. noen råd her på forumet:)
 14. Dab+

  Hei,har gått i anskaffelse av Kufatec sin variant,mener å ha lest at denne skulle være en av di som ble mest integrert i iDrive,så da gjenstår det montering. Ser for meg at det blir bak iDrive,blir noe mer plynder å koble bak til Bluetooth. Å har ingen som helst peiling på dette,så dette blir spennende😁👍
 15. Dab+

  Ok,bluetooth enheten ligger vel uti venstre siden sammen med resten av greierne. Det har selvsagt vært det enkleste å få dette montert der. Takker så masse for svar,men kan bli flere spørsmål før dette er i boks,er jeg redd for:)