MGunders

Medlem
 • Innholdsteller

  192
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om MGunders

 • Rang
  Løytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F11 530D

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. MGunders

  F10/F11 tråden

  Takker. Ser ganske greit ut, litt mere knot hvis det er limt så jeg håper på at det ikke er det. Trim tool har jeg.
 2. MGunders

  F10/F11 tråden

  Noen som har hatt av støtfanger bak på F11? Kreves det noe spesialverktøy til klips?
 3. Sykt altfor mye ja. Håpløst
 4. MGunders

  Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=128380481&fks=128380481 F10 530D som har gått lite.
 5. MGunders

  Den store finn.no tråden.

  Skulle tro det ja. Synes det virker litt som en firmabil. Kanskje det skremmer noen?
 6. MGunders

  Den store finn.no tråden.

  Har ligget ute tidligere. Så den da jeg finkjemmet markedet for ett år siden. Kjenner igjen bildene. Synes den manglet en del utstyr i forhold til min ønskeliste hvertfall. Prisen er jo bra da.
 7. Litt usikker, men jeg mener at det var kjørevarmer og parkeringsvarmer, bare at parkeringsvarmeren ble styrt av eget system og ikke fra iDrive. Egen app fra webasto og fjernkontroll. De svarte meg ganske fort og gæli med cirka-priser ettersom de trodde det ble for dyrt til at det skulle bli aktuelt, noe de fikk helt rett i 😉
 8. Jeg forhørte med på en F10 535 jeg en gang tenkte på å kjøpe. Ble over 40k fra et verksted som drev med webasto. Ikke integrert i iDrive heller var det.
 9. MGunders

  Den store finn.no tråden.

  Skikkelig skute må jo ha treverk 😉
 10. Ja i grunn. Har ikke noe værre kjørestil nå enn da jeg hadde japansk bil, kjører mer defensivt nå. Slike undersøkelser er vel stort sett basert på folks fordommer og trangsyn. Helt utrolig hvor mye meninger folk plutselig har om meg etter jeg kjøpte BMW. 🙄🤔
 11. MGunders

  Min biltråd - Ny bil, F01 7-serie

  Hva kreves for å bytte fra 6WA til 6WB?
 12. Neida. Ser den, men det har jo tross alt tatt litt tid og da er det jo fort at man blir lei. At det er mye tullereklamasjoner tviler jeg ikke på. Mange som glemmer at vinteren kommer.
 13. Flott og detaljert anmeldelse. Med en porsjon humor. Akkurat slik det skal være. 👍 At spyleren pulserer tyder på lekkasje i høytrykkskretsen. Sånt burde de finne ut ganske fort eller bare få en ny vare. Like greit å handle et annet sted da.
 14. MGunders

  BMW F11 edc støtdempere

  Mine dempere lakk hvertfall. Virket som de fungerte, men bilen ble stivere med nye dempere. Tror jeg betalte rett over 14k på merkeverksted. Hørte med et annet lokalt verksted, men de skulle ha 22k så da var ikke det så mye å lure på. Uke etter du kjøpte bilen? Privat?
 15. MGunders

  BMW F11 edc støtdempere

  Hadde samme problem på min. Tror ikke de finnes uorginale, jeg fant heller ingen uorginale hvertfall. Jeg bet i det sure eplet og fikk de byttet. Liker ikke å montere brukte slitedeler, særlig ikke på så ny bil, men det må du avgjøre selv. Setter du på et par brukte dempere kan man være uheldig å måtte bytte etter noen måneder. De fleste hoggeriene sjekke ofte hva ting koster nye så det er blitt vanskeligere å få tak i brukte deler til like lave priser som før