Mikaelguld

Medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mikaelguld

 • Rang
  Korporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  Bmw 1998 e46 sedan 320i
 1. Hei, har en bmw 320dat 2005modell e91, der hjulene ligger alt for langt inn i hjulbuen! Ser ikke ut, hvilken impress osv bruker dere eller va er vanlig for og få det til og se bra ut, har lyst på kant i kant! Har lite me peiling på dette
 2. Hei, kjøpte bmw 320dat 2005 e90 der forrige eier har byttet til pioneer spiller og da funker ikke navigasjonen, har tenkt og kjøpe meg ny orginal spiller men har lite peiling på om det er ccc eller cic eller hva jeg trenger, er det noen som kan svare på det eller hvordan jeg finner ut om jeg har ccc?
 3. Hei, kjøpte bmw 320dat 2005 e90 der forrige eier har byttet til pioneer spiller og da funker ikke navigasjonen, har tenkt og kjøpe meg ny spiller men har lite peiling på om det er ccc eller cic eller hva jeg trenger, er det noen som kan svare på det eller hvordan jeg finner ut hva jeg trenger?
 4. Mikaelguld

  Ccc bmw spiller

  Hvordan finner jeg ut om hvilken spiller jeg trenger? Har en kompis som mente det var CCC, men vil helst bestille riktig, og hva ligger prisen for dette på?
 5. Mikaelguld

  Ccc bmw spiller

  Ok, men er det orginal spilleren som gir strøm til navigasjonskjermen?
 6. Har en bmw e91 2005 mod med navigasjon som jeg mener er ccc, men forrige eier har byttet cd spiller sånn at han har dab, og da er det ikke noe liv i navigasjonskjermen, er det pågrunn av at det er pioneer spiller og ikke org spiller? Og er det noen som selger en org spiller til en rimelig pris?
 7. Hei, har en bmw 320dat e91 2005 mod som jeg kjøpte på auksjon, da denne bilen har byttet spiller slik at en pioneer dab spiller står i, men navigasjonskjermen er helt død, kan spilleren være grunnen til at navigasjonskjermen er død? Å kan jeg kjøpe orginalspiller for og kanskje få liv i nav skjermen igjen?
 8. Hei, har en bmw 320dat e91 2005 mod, der hvor kupe viften lager rare «hylelyder» og bråker på lav hastighet, det er ganske plagsomt og lurer på om noen som har hatt samme probleme, går det ant og smør opp viften eller noe eller må det byttes? Takk på forhånd
 9. Kjøpte en bmw 05modell 320dat som ikke har noe liv i navigasjonskjermen, er det noen som har hatt samme feilen eller vet hva som kan gjøres for og få liv i den?
 10. Mikaelguld

  Vindusvisker går ikke

  Hei, når jeg prøvde å bruke vindusviskeren på fredag, ville den ikke gå, og den vil enda ikke gå, har prøvd å sjekket ut sikringer å de ser fine ut, noen som har noe tips? Har også et radio problem der raidoen er skrudd av og jeg får den ikke på, mulig sikringfeil
 11. Mikaelguld

  Bmw e46 320i 1998 sedan

  Hei. Jeg har nå kjøpt meg en bmw e46 320i 1998 modell sedan, å jeg har veldig lyst til og gjøre den litt kulere til en billig penge, kan være alt fra å bytte noe på eksosen så man hører rekke 6 lyden mye bedre, eller noe med utsende som er lett gjort og som kan hjelpe veldig mye på bilens fasong, har dere noen tips ? ;D