jokkeeng

Medlem
 • Innholdsteller

  111
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om jokkeeng

 • Rang
  Løytnant

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW 520D 2003

Nylige profilbesøk

549 profilvisninger
 1. jokkeeng

  BMW E39 Justering av bakluke

  Bildene av luka
 2. jokkeeng

  BMW E39 Justering av bakluke

  Hei! Noen som har god peiling på justering av bakluke? Har oppdaget at bakluka mi er skjev. Er det noe som er utslitt som f.eks støtdempere eller noe slikt? Legger ved ett bilde litt seinere.
 3. jokkeeng

  Min BMW 520d E39

  Litt vårstell og hyttetur.
 4. jokkeeng

  Min BMW 520d E39

  Da var bilen ferdig, å jeg er strålende fornøyd! Skulle jeg sette fingeren på et par ting så er det at den nye lykta ser helt ny ut og da synes slitasjeripene mye bedre på den gamle. Samt at det var litt annen fargenyanse på xenon pærene, sikkert fordi pæra er mye nyere. Lett redigert på telefonen.
 5. jokkeeng

  Min BMW 520d E39

  Da skjer det ting! Måtte bestille ny orginal lykt fra koed, så ble en liten uventet utgift der, men nå blir det nok bra. Her står bilen utfor biloppretteren, litt trist syn, men kjekt at det skjer noe:)
 6. Hei! Ønsker å kjøpe ei høyre framlykt som beskrevet i tittelen? Noen som har ei brukt men fullt brukanes lykt, trenger ikke ballast å pærer da jeg har dette.
 7. jokkeeng

  Min BMW 520d E39

  Ja den var lei, fikk beskjed om at det ble en takst på 78k, panser å lykt å ac-vifte pluss div fester samt jobb. Da kom bilen til å bli kondemnert sa de, så spurte jeg hva jeg kom til å få for den å den prisen sa jeg var uaktuell å at de måtte komme med en alternativ løsning, så verkstedet skulle få tak på brukt panser, da skulle det vistnok ordne seg. Så da kommer godbilen til å bli fikset:D Under er det ingen skader forresten. Frontplata ble jo forskyvd, så viftedekselet tok i motordekselet, men bilen er kjørbar som den er, ingenting så tar i noen steder:)
 8. jokkeeng

  Min BMW 520d E39

  Var litt uheldig igår ettermiddag i rushtrafikken, ny snø å hadde ikke sjangs å stoppe da bilen foran meg stoppet opp..vært på takst idag, håper bilen ikke blir kondemnert..mercedesen fikk bare mindre skader i plastikk.
 9. jokkeeng

  Min BMW 520d E39

  Ja er nok det! Da blir det neppe noe av da jeg ikke har noe program for slikt eller kan noe om det..
 10. jokkeeng

  Min BMW 520d E39

  Mistenker den må kodes, fikk vifta til å begynne å gå på klokkeslett, men ikke start av webasto. Da via MID, hadde ikke navi i denne. Har ettermontert en Eonon spiller med navi. Så skal koble opp MID i hanskerom etterhvert, da ledninga til denne ikke er i bruk med nyspilleren.
 11. jokkeeng

  Min BMW 520d E39

  Finnes det nå rett frem oppskrift på hvordan du starter den manuelt? Ble ikke klok på dette tidligere når jeg prøvde. Ja har muligens en lekkasje da..må få lokalisert den..
 12. jokkeeng

  Min BMW 520d E39

  Tusen takk, da gjorde jeg det slik som beskrevet. Har jo auxiliary heater, men den kan ikke startes utenom at bilen startes under 3 grader utetemperatur eller noe i den duren. Har jo også fjernet EGR kjøleren, der var det vel en lufteskrue, men det skal vel ikke ha noe å si? Har måtte toppet opp ekspansjonstanken en 3 ganger siden jeg gjorde jobben..
 13. jokkeeng

  Min BMW 520d E39

  Noen som vet om man må gjøre noe spesielt for å få luftet denne motoren? Jeg åpnet bare lufteskruen på høyre siden av motoren sett framme fra.
 14. jokkeeng

  Min BMW 520d E39

  Glemte å legge inn at jeg byttet termostat her om dagen, har ikke fått skikkelig driftstemp på bilen siden jeg kjøpte den, bare latskap det ikke var gjort tidligere. Noen som vet hvilken farge det skal være på kjølevæsken på denne? Ble ihvertfall kjekt med en god å varm kupe nå når kulden er her. Den gamle termostaten lakk en del, tror årsaken kan være det du ser på bilde av skadet tetning. Her ser dere også deler av TRF sitt EGR delete kit.
 15. jokkeeng

  Gabz' garasjetråd

  Nytt prosjekt å følge med på, kjekt! ^^