jokkeeng

Medlemmer
 • Innholdsteller

  105
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om jokkeeng

 • Vurdering
  Løytnant

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW 520D 2003

Siste besøkende

433 profilvisninger
 1. Min BMW 520d E39

  Ja den var lei, fikk beskjed om at det ble en takst på 78k, panser å lykt å ac-vifte pluss div fester samt jobb. Da kom bilen til å bli kondemnert sa de, så spurte jeg hva jeg kom til å få for den å den prisen sa jeg var uaktuell å at de måtte komme med en alternativ løsning, så verkstedet skulle få tak på brukt panser, da skulle det vistnok ordne seg. Så da kommer godbilen til å bli fikset:D Under er det ingen skader forresten. Frontplata ble jo forskyvd, så viftedekselet tok i motordekselet, men bilen er kjørbar som den er, ingenting så tar i noen steder:)
 2. Min BMW 520d E39

  Var litt uheldig igår ettermiddag i rushtrafikken, ny snø å hadde ikke sjangs å stoppe da bilen foran meg stoppet opp..vært på takst idag, håper bilen ikke blir kondemnert..mercedesen fikk bare mindre skader i plastikk.
 3. Min BMW 520d E39

  Ja er nok det! Da blir det neppe noe av da jeg ikke har noe program for slikt eller kan noe om det..
 4. Min BMW 520d E39

  Mistenker den må kodes, fikk vifta til å begynne å gå på klokkeslett, men ikke start av webasto. Da via MID, hadde ikke navi i denne. Har ettermontert en Eonon spiller med navi. Så skal koble opp MID i hanskerom etterhvert, da ledninga til denne ikke er i bruk med nyspilleren.
 5. Min BMW 520d E39

  Finnes det nå rett frem oppskrift på hvordan du starter den manuelt? Ble ikke klok på dette tidligere når jeg prøvde. Ja har muligens en lekkasje da..må få lokalisert den..
 6. Min BMW 520d E39

  Tusen takk, da gjorde jeg det slik som beskrevet. Har jo auxiliary heater, men den kan ikke startes utenom at bilen startes under 3 grader utetemperatur eller noe i den duren. Har jo også fjernet EGR kjøleren, der var det vel en lufteskrue, men det skal vel ikke ha noe å si? Har måtte toppet opp ekspansjonstanken en 3 ganger siden jeg gjorde jobben..
 7. Min BMW 520d E39

  Noen som vet om man må gjøre noe spesielt for å få luftet denne motoren? Jeg åpnet bare lufteskruen på høyre siden av motoren sett framme fra.
 8. Min BMW 520d E39

  Glemte å legge inn at jeg byttet termostat her om dagen, har ikke fått skikkelig driftstemp på bilen siden jeg kjøpte den, bare latskap det ikke var gjort tidligere. Noen som vet hvilken farge det skal være på kjølevæsken på denne? Ble ihvertfall kjekt med en god å varm kupe nå når kulden er her. Den gamle termostaten lakk en del, tror årsaken kan være det du ser på bilde av skadet tetning. Her ser dere også deler av TRF sitt EGR delete kit.
 9. Gabz' garasjetråd

  Nytt prosjekt å følge med på, kjekt! ^^
 10. Min BMW 520d E39

  Takk for det!😃 har rullet 125k km til nå👌
 11. Min BMW 520d E39

  Nye vinterdekk! Continental ice contact 2.
 12. Min BMW 520d E39

  Bildene sier sitt. Ikke godkjent, hjem å skifte klosser, godkjent😃😃 så fryktelig ut de klossene..
 13. Min BMW 520d E39

  Da var det tid for eu-kontroll. To be continued.
 14. Min BMW 520d E39

  Spurte koed hvorfor det kun sto passasjerside på sensormattene deres, siden det kun var ett delenr på denne som jeg kunne se både hos de og GS..Han sier det er fordi det kun er til passasjerside pga det er for å identifisere om noen sitter der..så det vil si at verkstedet som burde ha peiling på dette å sier dette er en vanlig feil tar feil, kan noen si meg om det er sensormatte i førerstolen? Dumt å kjøpe inn ting jeg ikke har bruk for.
 15. Min BMW 520d E39

  På torsdag var bilen friskmeldt mtp turbo, turboen vsr i kjempeform, samt vakumaktuatoren, men trykkreguleringsventilen var nesten død, så da ble den skiftet, men fungerte likevel ikke som den skulle, de søkte opp alt mulig å fant ut at i 2014 var samme programvare til motorstyring lastet opp flere ganger, kanskje i håp om å finne ut av feilen. Det vil si selger ikke var helt ærlig med meg desverre, den har nå vært slik til å fra siden jeg kjøpte den. De fant senere ut at vakumslangene på trykkreg ventilen var satt feil på..da ble den plutselig helt god igjen, snakker om forskjell, merkbart over hele turtallsregisteret, drar mye bedre og kan kjøres over 3500omdr noe den ikke kunne tidligere, dette var utrolig gøy å få orden på!:D Har ikke bestillt sensormatte enda, men det blir.