ChrisP

Medlem
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av ChrisP

 1. Den bilen er jo bare blitt helt rå!😍
 2. Godt å komme hjem fra ferie til godbilen😁
 3. ChrisP

  E39 girkasse trøbbel

  Har en 528 i med ZF kasse som er begynt å tulle litt. Hopper sporadisk mellom D og S når den står i D, så må kjøre den i manuell eller sport. Noen som aner hva som kan forårsake det?
 4. ChrisP

  E39 girkasse trøbbel

 5. ChrisP

  Bytte av toppakning

  Da har jeg vært stolt eier av en 99 mod 528i i 2 måneder, og nå ser det ut for at jeg må skifte toppakning. Påfyllingslokket var grøtaktig og fint i sted og nå er humøret på topp, hehe.. Så da er spørsmålet om det er mye jobb å skifte? Er snakk om en M52tu motor.
 6. ChrisP

  Bytte av toppakning

  Okei da får jeg prøve det da. Om det skulle være toppakning, hva burde jeg se etter?
 7. ChrisP

  Bytte av toppakning

  Hmmm. Har jeg noe å være redd for da?
 8. ChrisP

  Bytte av toppakning

  Ingen andre problemer, alt virker egentlig flott. Skiftet olje i helga og så det var en liten flekk med gugge i påfyllingslokket da, så tenkte jeg skulle holde et øye med det. Nå er det som sagt betydelig verre
 9. Blir lekkert det interiøret! Hvor kjøpte du locariskjermer? Klarer ikke å finne noen plass
 10. ChrisP

  e39 520ia sedan 2001 selges i deler

  Har du shadowline lister til dører og bakfanger?
 11. Nå er jeg helt rådløs. Får ikke lyd i noen av høyttalerne i bilen. Da jeg kjøpte bilen hadde jeg lyd i alle unntatt høyre fremme. Så koblet jeg opp sub og skulle samtidig ordne opp i kaoset bak spilleren, endte da opp med ingen lyd i høyttalerne men bare i subben. Prøvde så å holde en og en ledning sammen og endte opp med å bare få lyd i høyre fremme men ingen andre. Når jeg prøvde med flere ledninger ble det helt dødt igjen, så da kjørte jeg med lyd i en høyttaler og subben en stund. Nå har jeg kjøpt helt ny spiller og ny kobling med isokontakter så jeg slipper tvinning av ledninger og slikt da jeg tenkte det var noe feil med den forrige spilleren. Men problemet er det samme, det finnes ikke lyd i høyttalerne... Er det noen som har en løsning på dette? Det eneste jeg vet er gjort med anlegget i bilen er at bakhøyttalerne er byttet.
 12. Hva er grunnen til innsugbytte egentlig?
 13. ChrisP

  Bensinforbruk

  Skal gjøre alt dette så fort som mulig! Skiftet nettopp innsugsslangen så håper at det hjelper på. Den bakker ihvertfall veldig fint igjen nå, jaget litt på turtallet før
 14. ChrisP

  Bensinforbruk

  Hei! Har gått til innkjøp av en 99 528i, men synes den er en veldig tørst en jævel. står 0,8 på langkjøring men nåla sier noe helt annet. Vet jeg har en sprekk i en innsugsslange som jeg skal bytte, men hva annet kan få opp forbruket?
 15. ChrisP

  Bensinforbruk

  Jaja, alt er jo fint ifølge kjørecomputern, men føler at nåla viser noe mere enn 0,8 da den daler ganske fort nedover. Er det noe som kan gjøre at drivstofforbuket er høyere enn kjørecomputern registrerer?
 16. ChrisP

  Bensinforbruk

  den kan fort gå ned noen hakk så fort jeg gir litt gass ja.
 17. ChrisP

  Kjøp av BMW E39

  Hei! Har lenge hatt lyst å gå over fra vag til bmw og har bestemt meg for å kjøpe en e39, da det må være noe av det fineste som noen gang er laget Det jeg lurer på er hva man burde se etter og spørre om når man kjøper en slik bil, hvilke motorer man burde ha eller styre unna osv. Lurer også på ca. forbruk på de forskjellige motorene og særlig om bensinerne føles lat, da flere mener jeg burde styre unna de og få meg diesel hehe. Håper på gode svar!
 18. ChrisP

  Kjøp av BMW E39

  Skriveleif av meg hehe, mente airbagen!
 19. ChrisP

  Kjøp av BMW E39

  Tusen takk for gode svar alle sammen! Nå har det seg sånn at budsjettet mitt er rundt 20k så jeg er klar over at det blir litt skruing til den prisen. Fant en 528ia 99 mod som er gått rundt 230k i Bodø, eu godkjent til 2019 og greit med utstyr. Så slo til på den og skal hente neste helg siden den var så nært Lofoten Eier sier at den bruker litt olje og at abs lyset lyser pga. dårlig kontakt i ledninger under førersete. Ny toppakning og pakning til oljefilterhuset følger med så det blir bytte av det rimelig kjapt, så får jeg se om jeg finner mere som må skiftes etterhvert Så nåå gleder jeg meg som en unge til å bli eier av en e39, hehe
 20. ChrisP

  Kjøp av BMW E39

  Så 520 generelt er noe man bør holde seg unna? Har sett mest på facelift modeller da jeg føler at de er "sikrere" eller hva man skal si uten at jeg vet noe! Hvordan er automatkassene på disse i forhold til nyere biler?
 21. ChrisP

  Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/110984600 Noen som har kjennskap eller tanker om den?