ChrisP

Medlem
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av ChrisP

 1. måtte bytte da jeg så @Gorg la ut dette av @Frode D 😍
 2. ChrisP

  BMW ønskes "kjøpt"

 3. ChrisP

  Gabz' E92 330XD

  Gratulerer med flott bil og nydelig motor!
 4. ChrisP

  Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/127599389 Her var det mye som ikke stemte overens🤔
 5. ChrisP

  Den store finn.no tråden.

  Med sjåfør og 😂
 6. Godt å komme hjem fra ferie til godbilen😁
 7. ChrisP

  E39 girkasse trøbbel

  Har en 528 i med ZF kasse som er begynt å tulle litt. Hopper sporadisk mellom D og S når den står i D, så må kjøre den i manuell eller sport. Noen som aner hva som kan forårsake det?
 8. ChrisP

  E39 girkasse trøbbel

 9. ChrisP

  Bytte av toppakning

  Da har jeg vært stolt eier av en 99 mod 528i i 2 måneder, og nå ser det ut for at jeg må skifte toppakning. Påfyllingslokket var grøtaktig og fint i sted og nå er humøret på topp, hehe.. Så da er spørsmålet om det er mye jobb å skifte? Er snakk om en M52tu motor.
 10. ChrisP

  Bytte av toppakning

  Okei da får jeg prøve det da. Om det skulle være toppakning, hva burde jeg se etter?
 11. ChrisP

  Bytte av toppakning

  Hmmm. Har jeg noe å være redd for da?
 12. ChrisP

  Bytte av toppakning

  Ingen andre problemer, alt virker egentlig flott. Skiftet olje i helga og så det var en liten flekk med gugge i påfyllingslokket da, så tenkte jeg skulle holde et øye med det. Nå er det som sagt betydelig verre
 13. Blir lekkert det interiøret! Hvor kjøpte du locariskjermer? Klarer ikke å finne noen plass
 14. ChrisP

  e39 520ia sedan 2001 selges i deler

  Har du shadowline lister til dører og bakfanger?
 15. Nå er jeg helt rådløs. Får ikke lyd i noen av høyttalerne i bilen. Da jeg kjøpte bilen hadde jeg lyd i alle unntatt høyre fremme. Så koblet jeg opp sub og skulle samtidig ordne opp i kaoset bak spilleren, endte da opp med ingen lyd i høyttalerne men bare i subben. Prøvde så å holde en og en ledning sammen og endte opp med å bare få lyd i høyre fremme men ingen andre. Når jeg prøvde med flere ledninger ble det helt dødt igjen, så da kjørte jeg med lyd i en høyttaler og subben en stund. Nå har jeg kjøpt helt ny spiller og ny kobling med isokontakter så jeg slipper tvinning av ledninger og slikt da jeg tenkte det var noe feil med den forrige spilleren. Men problemet er det samme, det finnes ikke lyd i høyttalerne... Er det noen som har en løsning på dette? Det eneste jeg vet er gjort med anlegget i bilen er at bakhøyttalerne er byttet.
 16. Hva er grunnen til innsugbytte egentlig?
 17. ChrisP

  Bensinforbruk

  Skal gjøre alt dette så fort som mulig! Skiftet nettopp innsugsslangen så håper at det hjelper på. Den bakker ihvertfall veldig fint igjen nå, jaget litt på turtallet før
 18. ChrisP

  Bensinforbruk

  Hei! Har gått til innkjøp av en 99 528i, men synes den er en veldig tørst en jævel. står 0,8 på langkjøring men nåla sier noe helt annet. Vet jeg har en sprekk i en innsugsslange som jeg skal bytte, men hva annet kan få opp forbruket?
 19. ChrisP

  Bensinforbruk

  Jaja, alt er jo fint ifølge kjørecomputern, men føler at nåla viser noe mere enn 0,8 da den daler ganske fort nedover. Er det noe som kan gjøre at drivstofforbuket er høyere enn kjørecomputern registrerer?
 20. ChrisP

  Bensinforbruk

  den kan fort gå ned noen hakk så fort jeg gir litt gass ja.