Knoett

Medlemmer
 • Innholdsteller

  151
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Knoett

 • Vurdering
  Løytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  320i GT F34

Siste besøkende

354 profilvisninger
 1. BMW M2 2018 lci

  Gratulerer med rå bil! 👍😁
 2. Sport mode - bmw f30

  Kjennes momentant i min at styringen blir tyngre når den står i sport-modus. Har ikke variabel sportsstyring, men servotronic.
 3. Dekk

  Har nok feil der og, dessverre, for det er inkludert frakt. Som du sier; viktig å ha tunga rett i munnen..
 4. Dekk

  Mulig det, rimeligere er de enn dekkonline, på disse dekkene i hvert fall... Omlegging var ikke hos noen med tilknytning til selskapet. Dekkene ble kjøpt av en her på forumet. Omlegging var fastpris kr 990,-
 5. Dekk

  Kr 6.452,- inkl. Mva og frakt hos gigadekk.com Som påpekt over må du ha omlegging og balansering. Kr 990,- betalte jeg selv for det i sommer. Ulempene er, som Saltkjelen beskriver, reklamasjon etc.
 6. Fra biltur tidligere i uken etter en god vask!
 7. Ayayay! Heftig! Det så gromt ut! Gratulerer så mye
 8. Vår F36 420xd GC og R56 Cooper S

  Ingen 3GT, men flott bil 👍 😁 gratulerer med kjøp!
 9. Stemmer. Frie verksted har kjøpt lisens eller engangstilgang til BMW sitt system for å legge inn service. Da kan du få ut dette hos hvilken som helst bmw forhandler eller verksted med tilgang til dette. Manuelt servicehefte trenger du ikke.
 10. Svarte N klistremerker skilt. ett must!

  Smaken er som baken og mye annet folk forandrer på bilene sine her inne som ikke faller i smak for min del, og som er vanskeligere å gjøre noe med enn noen små merker! 😁
 11. I min tidligere E87 var det elektronisk servicehefte, dvs at jeg måtte få verksted til å printe ut informasjonen om service som lå på nøkkel og på bmw sitt nettbaserte system. I min F34 er det samme system, MEN også tilgjengelig i menyen på idrive. Dette er det derimot kun BMW (ut fra de fem selskapene jeg har hørt med) som kan gjøre. Ikke noe mer komplisert enn at du har tilgang på det hele veien, men tar du service på Meca/snapdrive/mekonomen får du det registrert i bmw sitt nettbaserte system, men ikke i menyen på idrive.
 12. Skiller vi mellom elektronisk servicehefte her nå og det å få det oppført i idrive? For alle bmw har fra et visst tidspunkt elektronisk servicehefte, men ikke alle har det i idrive.
 13. Skulle anta at hjulbuer og soltak var noen av de største utfordringene mht støy i kupeen, hvis en ser på isolasjon og hvor støy trenger igjennom. Gummilister har og mye å si for dette og om de tetter godt nok. Når det er sagt, så er det vesentlig mer støy i mine sommerdekk på 20" 275/30 bak enn 19" piggfrie på 235/45 allround. Av åpenbare grunner. Letteste å gjøre noe med er vel dekk og felger, men alt koster. Eksempel på dette kan jeg bare ta fra et av våre kontor på arbeid. Glassdør med gummilist som tetter mot vegg. Står døren bare ett par cm fra veggen kommer mye av støy og prat inn og ut. Er den lukket er det tyst.
 14. Har merkbar vei/dekkstøy i min F34, men vindstøy fra speil er ikke noe jeg har tenkt over. Kan felgene dine være skyld i noe av problemet? Har selv mye spiler på mine 20" og antar det bidrar til ekstra støy. Hvilken hastighet og støy er det snakk om? Har du målt dB?
 15. Elektronisk, ja. I idrive menyen, forstår jeg det som nei(?)