macrorain

Medlem
 • Innholdsteller

  647
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

macrorain vant dagen sist April 6

macrorain hadde mest likt innhold!

Om macrorain

 • Rang
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F30 330e M-sport

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. macrorain

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Usikker på om denne er delt en plass her allerede da, men jammen ser det ikke ut til at man skal få lov til å drifte litt med Tesla også fremover (endelig) https://www.tesla.com/no_NO/blog/how-track-mode-works?redirect=no?utm_campaign=trackmode&utm_source=youtube&utm_medium=social&redirect=no
 2. macrorain

  Min 2018 M2

  Lykke til med salget, det er/var en flott M2 Jeg skjønner dog ikke helt hvordan dere kan kjøpe en så liten bil. Du er klar over at neste hakk opp på bilsete-stigen (bakovervendt 1-4 år) tar SYKT mye plass? Er kona dverg?
 3. Jeg har sverget til manuell i alle år, men med dagens automatkasser vet jeg egentlig ikke om jeg kan si jeg savner manuell. Manuell giring fungerer så godt på disse kassene at man får både i pose og sekk.
 4. macrorain

  Brann BMW i8

  Skjer det noe i denne saken da tro?
 5. macrorain

  chiptuning BMW F30 330E

  Se forøvrig følgende tråder som begge er inne på 330e tuning og
 6. Ja, kunne godt tenkt meg hele m performance kittet (bak/sider/foran), men vet ikke om jeg har samvittighet til å legge såpass med penger i det. Får se etterhvert.
 7. Da var nytt enderør på plass. Kona så knapt forskjell, men det er detaljene som teller! 😄 Jeg ble hvertfall fornøyd, ser hakket mer beefy ut samtidig som det fortsatt føles "originalt" siden det er skråskjært og skråstilt og går pent i flukt med fangeren. 😊
 8. macrorain

  F30 tuning

  Høres ut som ts-racing kan lage et eget map spesielt til deg, i så fall kan du få de til å begrense turbotrykket i første og potensielt andre gir hvis du ønsker å redusere sannsynligheten for hjulspinn.
 9. macrorain

  F31 316i Safirsort | Bilder

  Hvor mye jobb / hvor vanskelig er det å montere coilovers selv egentlig? Og ikke si at det er kjempelett, jeg skjønner at du sikkert synes det. Men er ting typ vanskelig å komme til, sitter alt steinhardt, noe spesielt man må passe på.. osv?
 10. macrorain

  F31 316i Safirsort | Bilder

  Så jo helt sjukehus bak, fett Helt utrolig at det der ikke subber mer!
 11. Jeg har jo da både utført innvendig demping og byttet hjul. Alt hjelper, men det støyer mye uansett hvordan man vrir og vender på det. Skal det bli virkelig støysvakt må man nok bytte bil.
 12. Jepp, med min første BMW (flott E46 coupe forøvrig) klarte jeg å kjøre ned i verdens største pothole, fikk så stor bulk i felgen at dekket lakk. Det ble rettet/bygget opp igjen så felgen så helt ny ut, og bedre enn de andre tre. Det firmaet jeg benyttet lå oppe på Bjerke men det er sikkert borte nå, men f.eks http://felgrettingalnabru.no/ - bare google reparasjon av felger eller lignende.
 13. Jeg har tradisjonelt vært helt enig med deg, men med disse nye fine automatkassene går det faktisk overraskende fint å drifte / vippe ut rompa med både e-diff og automat, så det er ikke lenger noen showstopper for stilfull entré. 😄
 14. Et antall videoer oppe nå (linket til fra den som akkurat ble lagt ut), synes jo alt i alt dette så bra ut! Fet M-performance, inkludert felgene!