macrorain

Medlemmer
 • Innholdsteller

  291
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

macrorain last won the day on August 18

macrorain hadde mest likt innhold!

Om macrorain

 • Vurdering
  Kaptein

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F30 330e M-sport
 1. Nær halvparten av nybilsalget er nå hybrid, plugin eller el: http://e24.no/bil/bil/andelen-solgte-diesel-og-bensinbiler-faller-ladbare-biler-skyter-fart/24115866 "Dieselbilens andel av nybilsalget ligger an til å falle kraftig for sjette år på rad, mens salget av hybrid- og elbiler stiger kraftig. Nå selges det nesten like mange ladbare biler (hybrid- og eldrift) som rene fossilbiler (bensin og diesel). Det viser tall fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV). Ved utgangen av juli utgjør hybrid- og elbiler til sammen 48,7 prosent av nybilsalget. Til sammenligning utgjorde denne gruppen 38,4 prosent av bilsalget for ett år siden, ifølge OFV."
 2. Jeg må si jeg er ganske spent på hvordan Toyota sin variant av denne vil se ut jeg da. Verden trenger en ny Supra med litt over-the-top styling!
 3. Her er en crazy idé: Hva med å ta bilder av bilen din på.. jeg vet ikke.. dagtid?
 4. Noen 100% garanti mot innbrudd har du vel aldri, men jeg liker P2. Det er vanligvis mulig å finne en romslig plass, og det er bare 5 minutter å gå til terminalen.
 5. Får legge ut et bilde til mens den fortsatt er blank og fin. Rett fra telefonen denne gang 😊
 6. Haha, gøy video og Supra ruler og spennende å se hva som kommer ut av samarbeidet 😊
 7. Takk! Ja og tja, jeg kjøpte de (svært pent) brukt av en som hadde hatt de på en E46. Var bevisst på hvilken bredde og ca inpress jeg ønsket. Felgene hadde ingen skrammer eller merker, og dekkene er helt nye og montert på nå. BBS lager bare en 5x120-variant av disse felgene i 8,5 og 9,5 - og disse er listet til å passe på F30. Det er 8.5" ET35 foran, og 9,5" ET40 bak. De fylte ut veldig fint.
 8. Speilrefleks + HDR + nybehandlet bil
 9. Da har jeg børstet støvet av speilreflekskameraet og gamle HDR-kunnskaper..
 10. Av nysgjerrighet, hva er deaktivering av pæresjekk, og hvorfor vil man det? 😊
 11. Du må kjøpe pro appen også i så fall. Den funker fint på F30 hvertfall. Kan lese av og resette koder, og kan også kode inn endringer. (Jeg har wifi-varianten til IOS)
 12. Krysspost fra min egen tråd da men. Litt photoshop involvert.. Nye BBS CH-felger på plass også, ble bra
 13. Blir litt hekta på photoshop igjen nå som man har fått seg ny bil. Alle bilder i tråden er tatt med iphone så langt.. Bilen skal få seg en liten kattevask i morgen, skal se om jeg får skremt frem speilrefleksen i etterkant.