macrorain

Medlemmer
 • Innholdsteller

  432
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

macrorain last won the day on August 18 2017

macrorain hadde mest likt innhold!

Om macrorain

 • Vurdering
  Major

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F30 330e M-sport
 1. Hvordan låter den eksosen der? Innvendig / utvendig? Varierer det mye når man endrer mellom comfort/sport, eller er det noe justeringsmulighet?
 2. Jeg fjernet midtre lyddemper på bilen i fjor for å få litt mer lyd, og det ble det, men ikke spesielt stor forskjell. Har nå lest til øyet ble stort og vått og også hørt på endel youtubevideoer, og det virker som det skal ganske mye til å få mye lyd ut av disse bilene, hvertfall så lenge downpipen er intakt. Planen min nå er å få spesialbygget en ny bakre del (bakre lyddemper) for å få mer lyd, og lurer på om noen har praktiske erfaringer med dette på N20/B48 med tanke på hvor stor forskjell det gjør å bytte denne, og hvor åpen potte man kan kjøpe uten at det tar helt av. Det virker som om endel gjør en "muffler delete" og tar den helt bort og selv da blir det ikke heeelt crazy, og f.eks m performance anlegget er ikke spesielt mye høyere. Så jeg ser for meg en free flow-demper som er rimelig åpen. Ønsker meg ganske grov lyd uten at det blir for stor endring i kabinen. Mistenker at dette skal gå greit, det er ingen antydning til "drone" nå, og iom at det er 8 trinns automat så ligger jo turtallet veldig lavt ved vanlig kjøring. Hva tenker folket?
 3. Ja, så jeg er litt nysgjerrig på det faktum at nye 3-serie visstnok både skal komme som 325xe og 330xe. Tilsvarende 225xe i dag har vel bensin som driver foran og strøm som driver bak, men det finner de forhåpentligvis ikke på å putte i en 3-serie. Trolig får vel begge variantene i 3-serie samme løsning som x5 40e da.
 4. http://www.bmwblog.com/2018/02/12/engines-2019-bmw-3-series-uncovered/ Litt interessant om motorer i nye 3-serien. Blant annet litt overraskende å se at de mest motorsterke variantene (og også 325e og 330e) kun kommer som X-drive, ikke RWD. Er dette skumle indikasjoner på at BMW har tenkt å kutte ut RWD på sikt? Håper det hvertfall lar seg "slå" av slik som på M5.
 5. Var redd for det ja. Instruktør er sikkert nyttig og lærerikt, men jeg har kjørt ganske mye på bane før (blant annet i en sånn du har i profilbildet ditt ), og også hatt noen runder med instruktør, så for min del det hadde vært mest for å få prøve grombilene i fri flyt jeg kunne tenkt meg dette. Men da høres det ikke ut som det blir mulighet for det. Her er det 3x3 runder da (3 i m2, 3 i m3/m4 og 3 i m5) - men fortsatt mye med 3500kr for en times tid hvorav under halvparten er kjøring.
 6. Noen som har vært på dette før? https://www.trackday.no/kjoreopplevelser/kjor-nye-bmw-m5.html Jeg ser all kjøring er med instruktør i passasjersete. Det jeg egentlig lurer mest på er om man får kjøre "som man vil", typ med traction control av og rompa ut, eller om det kun er bestemorskjøring som er innafor?
 7. Den var sykt fet! Litt japseracer over rompa, uten at jeg personlig nødvendigvis synes det er negativt. Og baklyktene som var helt svarte når de ikke var på var jo heeelt porno!
 8. Leveringstid ny bil fra tyskland

  Grattis! Du må lage en liten tråd og ta noen bilder og legge ut litt info etterhvert da
 9. Hvordan funker de sideskjørtene dine nå om vinteren, samler de mye snø og dritt oppå bladene der?
 10. Ikke spesielt spennende oppdatering, men nå har bilen fått sin første service og oljeskift, ved 16000km. Alltid god følelse å vite at bilen har fått ny og fin olje
 11. Leveringstid ny bil fra tyskland

  Har bilen dukket opp?
 12. F30 ettermontere M-sport bremser

  Jeg var opptatt av å få M-sport bremsene selv da jeg var på utkikk (endte til slutt med en som hadde det originalt), og kontaktet da BMW for å spørre om det gikk an å bestille og ettermontere M-sport bremsene. Fikk da til svar at nei, det gikk ikke - de kom kun som fabrikkmontert. Eneste tilgjengelige alternativet for ettermontering var M-performance bremsene, som jo er enda fetere, men også sykt dyre. Om dette faktisk stemmer eller ikke er jeg usikker på, men det var hvertfall svaret jeg fikk.
 13. M Performanse Power kit B47

  Det stemmer for m-sport bremsene på 3-serie / F30 også, har originale 17" BMW-felg på vinterhjulene, og det går akkurat på, men da er det fullt inni der
 14. Må si jeg er litt spent på hvor slitesterkt det der blir på setene. Er fargen beregnet på dette bruket?
 15. Helt på slutten av denne høres den godt, skjer tydeligvis spesielt på rundt 13-1400rpm plystrelyd4.mp4