macrorain

Medlemmer
 • Innholdsteller

  399
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

macrorain last won the day on August 18

macrorain hadde mest likt innhold!

Om macrorain

 • Vurdering
  Major

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F30 330e M-sport
 1. Min BMW G30 530E

  Oi, den var lekker i hvit ja. Nå angrer jeg nesten på at jeg ikke kjøpte 530e istedenfor 330e Grattis! Voldsomt mange som kjøper / får levert flotte biler her inne om dagen! Er vel tredje eller fjerde tråden jeg gratulerer og ser fjonge bilder i på bare et par-tre dager!
 2. Min F22 230i

  Kjempelekkert! Har siklet på den fargen selv! Det er en av de største fordelene med å kjøpe helt ny bil, at man kan velge fargekomboen helt etter eget hjerte 2-serie hadde vært mitt valg også hvis jeg ikke hadde huset fullt av gale unger, dette blir nok en veldig morsom bil
 3. E90 320SI

  Flott bil og litt av en jobb! Gøy at du fokuserer på understell og bremser (og diff). Gøy med masse bilder også. Spørsmål: Hvor fikk du tak i m-sport bremsene? Brukt? Jeg undersøkte mulighet for å kjøpe og ettermontere M-sport-bremsene da jeg letet etter F30 iom at veldig få biler hadde disse originalmontert. Fikk da beskjed av BMW at det ikke gikk an å kjøpe disse løst og ettermontere. Har M-sport bremser på den bilen jeg endte opp med nå da, men bare nysgjerrig
 4. Supersport Black Evolution coilovers F30 RWD

  Hvorfor bytter du / hva bytter du til?
 5. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Vel, hvis ikke de du leaser av trenger et økonomikurs, så tar de mer betalt enn verditapet på bilen. Så det er nok reflektert i leasingprisen. Men tapet blir hvertfall forutsigbart. Sikkert en fin bil det, du får prøvekjøre og se hva du synes.
 6. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Det er jo en ganske fin, romslig og helt sikkert veldig komfortabel bil. Ganske godt med utstyr også. Renault er tradisjonelt veldig behagelige biler å kjøre. Negativt: Ikke bakhjulstrekk, og litt avhengig av motorvalg drar det jo ikke akkurat skinnet av pølsa, men det er kanskje ikke hovedmålet heller. Skal du kjøpe ny er det greit å være klar over at franske biler har en tendens til å falle noe raskere i pris i Norge sammenlignet med mer populære merker.
 7. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Haha https://www.facebook.com/thegrandtour/videos/701163596748851/
 8. Daniel sin E90 LCI

  Hvis du vet hva du har på bilen nå, så kan du enkelt sammenligne her http://www.willtheyfit.com/
 9. Fredriks alternative bimmerstråd

  Skjønner ikke helt hvordan du går i null? Parkeringen koster 3000kr/året ikke måneden. 3000kr i året er forøvrig ingenting hvis du har råd til å bo i dette området. Oppblåst tullesak.
 10. Er det ikke liv nok i originalanlegget altså?
 11. BMW Service dyrt?

  Ja har sett den, men har jo ikke noe å sammenligne direkte mot. Altså hvilke servicer kommer jeg til å ha i perioden, og hva koster de enkeltvis. Det står heller ikke noe direkte på hjemmesidene såvidt jeg kan se om at det faktisk er billigere, bare at det er forutsigbart.
 12. BMW Service dyrt?

  Siden dere er trege så kontaktet jeg BMW. Bremseklosser byttes vanligvis på 50-60,000km ved "vanlig kjøring". Så da blir det trolig en 5år/60kkm inclusive pluss avtale på meg. 15818kr er jo en forutsgibar og grei pris på service de neste 4 årene tenker jeg, selv om disse bilene er så sjelden på service at det kanskje ikke er så billig som det høres ut. Spørs om det blir et oljeskift eller to utenfor underveis også, stoler ikke helt på disse lange oljeskiftintervallene.
 13. BMW Service dyrt?

  Hei og hå, Dette kan jeg naturligvis spørre BMW om da, men det er jo en populær sport å spørre på forum i steden, så da gjør jeg det (kanskje noen andre lurer på det samme ): Jeg går og tenker på å kjøpe Service inclusive avtale (første service er nå rett over nyttår). Men jeg tenker jeg kanskje skal kjøpe Service Inclusive Plus som også inkluderer bremseskiver og klosser. Jeg har M sport-bremser, som såvidt jeg skjønner har endel dyrere deler, men det virker ikke til å være noen forskjell i pris på pakken (det er bare oppgitt én pris for 3/4-serie uavhengig av utstyr). Så er det noen som vet/kan bekrefte at det er fast pris på disse pakkene? For i så fall må jo dette være en veldig god deal når man har msportbremsene? Det eneste jeg lurer litt på er hvor ofte jeg må bytte i praksis. Hvis man f.eks kjøper 4år/60,000km avtale, så risikerer man kanskje at de ikke trenger å byttes, så har man betalt dobbel pris på servicepakka uten å få noe igjen for det? Regner med de ikke bytter bare for å bytte? Jeg ser at prisen på inclusive pluss går opp med 10,000 fra 60-80,000km, så det kan vel tyde på at de bytter veldig mye oftere på 80,000km. Noen som har erfaring med disse tingene mon tro? På forhånd takk. EDIT: Bilen var ny høsten 2016, og har nå gått 15000. Jeg kjører vanligvis rundt 12000/år, så bilen kommer neppe til å passere 60,000km før den er 5 år.
 14. Daniel sin E90 LCI

  Litt sent ute her jeg da, men grattis med flott bil! Har hatt samme modellen selv (bare i puslete 320d-utgave). Og svart er ikke kjedelig, det kler ca alle biler, eneste negative er at det må vaskes hele tiden! Og veldig usikker på disse nyrene, jeg synes det er fint i helsvart også, men på svart bil funger krom også. Du får bytte innimellom for gøy.
 15. Den store finn.no tråden.

  Ikke råd til bred nok gummi heller ser jeg.