macrorain

Medlemmer
 • Innholdsteller

  365
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

macrorain last won the day on August 18

macrorain hadde mest likt innhold!

Om macrorain

 • Vurdering
  Major

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F30 330e M-sport
 1. Den store finn.no tråden.

  En Ford Sierra til 1 million, anyone? https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=106136460&fks=106136460
 2. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Skjønner ikke helt åssen han klarte å tenke at å ta vekk REGNVANN med en NAL etter at bilen har vært ute og kjørt var en god idé, men kjedelige greier ja
 3. Jeg trodde maksimalt antall tillatte Audier i husstanden var 0 for å være medlem av forumet jeg? Hehe, grattis da - blir sikkert bra!
 4. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Det som er kult med KIAen er at den faktisk har en ekte diff også. Helt sikkert en morsom bil begge bensinvariantene. Synd prisen blir helt dust spesielt med største motoren. 2l turboutgaven kan kanskje bli interessant på bruktmarkedet etterhvert, spesielt hvis motoren kan skremmes opp litt.
 5. Da har jeg kjørt et par uker med map 5 (originalinnstilling, og innstillingen som tidligere ga meg feilkoder), og med flere godt over snittet inspirerte turer. Ingen feilkoder overhodet. Ser ut til at ECU-oppdateringen fra BMW gjorde susen.
 6. Fredriks alternative bimmerstråd

  Både Cannonball run 1 og 2 (inkl. introene på begge) er legendariske! Og lyden i Lamboen er rå! Lurer på om de er tilgjengelige på noen strømmetjenester i fornuftig kvalitet..
 7. 2liters 285hk?

  Og Nissan sin SR20DET (også 2.0l turbo) fra 1995 eller når den kom hadde 200hk originalt og fikk 300hk/400nm med "moderat" trim (i prinsipp oppjustert turbotrykk, ny eksos og en større intercooler). De som var litt mer ivrige dro ut 400hk+ med ny turbo og andre dyser, og enda mer hvis de byttet litt innmat.
 8. 2liters 285hk?

  Potensielt relevant så har en dude på bimmerfest benket sin 320i til 240hk og 353nm med en Venturatuning chip. Forstod det som at dette var på B48 motoren (ikke N20).
 9. Ventura Tuning - noen mer erfaring?

  Sendte Ventura en mail og gravde litt angående ytelse på forskjellige maps, og fikk følgende: Map 6 med 98 oktan gir oppgitt effekt (~314hk) Map 5 med 95 oktan gir ~300hk Map 4 med 95 oktan gir ~288hk Hvilket turbotrykk det var på de forskjellige maps ønsket de ikke å oppgi.
 10. Min 2018 M2

  Fet bil, og flott farge også - Siden jeg har to barn selv så mistenker jeg at kona ikke blir mer imponert over å ikke ha bakdører over tid, og kanskje ikke du heller - men fett valg uansett! Kunne jeg valgt M-bil fritt fra øverste hylle i dag så tror jeg det hadde blitt nettopp M2! Gratulerer!
 11. Ventura Tuning - noen mer erfaring?

  Det har kommet litt info om innstillinger på bimmerfest.com (på litt dårlig nederlandsk-engelsk): You can select engine mapping 4 it has less power then mapping 5You can also select mapping 3 if mappinf 4 still gives to much power.And for people who only wan,t a bit more they can select mapping 2.Jumper J2 selects the automatically fuel-correctionJumper J4 is for more torque at Low RPM, if you like less torque at less RPM then you can remove this jumper.If you like to put the tuning off you select map 0 Map 5 is Ron 95 fuellMap 6 is Ron 98 fuell. Jeg antar bensinkravene nederst er minimum (dvs ikke kjør lavere enn 95 på map 5, og ikke lavere enn 98 på map 6).
 12. Endelig BMW !!! Men hvilken?

  ..og når du har fått vasket bilen, regner jeg med du poster noen bilder. Grattis med ny bil forresten! Kjenner igjen utfordringen med å være redd for bilen. Jeg har to unger på 2 og 5 år, har kledd hele baksetet i tepper og er lettere manisk hver gang de klatrer ut og inn.
 13. Svarte N klistremerker skilt. ett must!

  Godt å høre at ikke alle statsansatte er like firkantede. Men dumt at det håndheves så forskjellig.
 14. Det er såvidt meg bekjent ingen som har laget det til B48. Ved overgangen fra N20 til B48 kom det ny ECU fra Bosch som ingen har knekt enda. EDIT: Forøvrig er denne koblet til både turbo/maf, bensintrykk og kammen, og justerer bensin og ladetrykk basert på informasjonen den leser. Ser i utgangspunktet ikke noen grunn til at den ikke skal kunne gjøre en fornuftig justering.