macrorain

Medlemmer
 • Innholdsteller

  483
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  2

macrorain last won the day on April 6

macrorain hadde mest likt innhold!

Om macrorain

 • Vurdering
  Major

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F30 330e M-sport
 1. Brum brum, plystreplystreprrrrrrshsht! Jeg trodde jeg i beste fall skulle få en stakkarsling "Psh" når jeg gikk av gassen, men det er jo skikkelig kvitring i wastegaten på disse bilene! Moro! Montering av BMS Intake gikk fint, alt passet som forklart i bruksanvisningen. I tillegg til plystringen ble det grovere og råere / mer raspete lyd ved pådrag. Tipper man får merkbar forbedring i lyden ved å bytte filter selv om man ikke har gjort noe med eksosen også. Superfornøyd med lyden nå! Før/Etter-bilde vedlagt
 2. Fredriks alternative bimmerstråd

  Siden dere er inne på bilprogrammer, her er et nytt show på Netflix som ser ganske gøy ut, ikke sett det selv enda. Div sports/superbiler kjører om kapp med sleepers.
 3. Felger til BMW M3 E90

  Det er jo kanskje enklere å få tak i 10" med et mer passende innpress for å få de ut da, men. https://www.willtheyfit.com er fin for å se hvordan det funker i alle retninger Her kan du putte inn felgen du allerede har på bilen, og så den du vurderer, og se forskjell.
 4. (Forsiktig) Styling F30 Luxury Line

  Originalt innpress på 18" er ET36. Bytter du til de hjulene der så vil det passe, men foran vil hjulene komme lenger inn i skjermen, og bak vil de komme lenger ut. Sistnevnte er jo fint, førstnevnte ikke så fint. 18" er ikke så veldig stort på disse bilene heller. Standard felgdimmer: F30:18"8Jx18ET 3419"Front 8Jx19 ET:36Rear 8,5Jx19 ET:4720"Front 8Jx20 ET:36Rear 8,5Jx20 ET:47 Du kan bruke andre alternativer enn dette (det er ganske god plass), benytt https://www.willtheyfit.com for å sjekke hvordan det blir i forhold til originalt.
 5. Hva er planen på EU-kontroll da? Bytte tilbake midlertidig?
 6. Nei, fant ikke akkurat det kittet jeg skulle ha fra han duden på ebay. Fant en hjemmeside som virket til å være det samme også, men der ble det litt dyrere om jeg skjønte alt rett, så da bestilte jeg til slutt direkte fra burgertuning.com. Fikk mail om at den var sendt en halvtime etter at jeg fikk ordrebekreftelsen, så det ser jo lovende ut.
 7. Da var Burger motorsport intake kit bestilt. Får håpe det passer da.
 8. Nei, det er nok potensielt koblet til filterne, og noen får også check engine light, f.eks har noen fått en som betydde "airflow too high" eller noe fra MAFen. Av forskjellige årsaker kan MAFen ende med å gi feil data (turbulens i røret, uheldig/forskjellig lengde/dim eller konstruksjon på røret sammenlignet med standard, osvosv, man kan ha klart å ikke montere det helt riktig så det trekker falsk luft, MAFen kan ha blitt møkkete under installasjon, etc.. Masse tråder om dette, men virker som de fleste er noe eldre http://f30.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=967499 http://www.n54tech.com/forums/showthread.php?t=39968 https://f80.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1163339 EDIT: Fahad, du får si fra om du tenker dette kanskje burde vært trukket ut i egen tråd og ikke fylle opp din
 9. Leser hvertfall i noen eldre tråder at noen har litt ustabil tomgang / kaldstart med slike filtere. Ikke merket noe til det?
 10. 'Ringen' = Selvmords kandidater?

  Det er jo nok av folk (ref idiotene) som klarer å komme seg av banen helt på egen hånd, så selv uten at man møter idioter er det jo en viss risiko for at bilen ikke kommer hjem like hel. Pro-tip: Når du tenker "OK, bare én runde til!" - ikke gjør det.
 11. Det er nok mest lyd man får mer av tenker jeg Denne: http://www.burgertuning.com/B58_340i_bmw_performance_intake.html (er info til flere modeller/motorer her selv om selve linken antyder at det er til 340i)
 12. Jeg har hvertfall spurt om pris fra noen luringer i Malaysia som faktisk har montert den på 330e og også er importør av BMS 😄
 13. Å nei, nå fikk jeg akkurat bekreftet at BMS sitt intake kit for 330i er plug and play på 330e også. Nå fikk jeg ikke lyst på det i det hele tatt.
 14. Fett! Opptaket vrenger litt underveis tror jeg? Men høres kult ut. Kunne vært artig å høre på ren tomgang også.