macrorain

Medlem
 • Innholdsteller

  640
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

macrorain vant dagen sist April 6

macrorain hadde mest likt innhold!

Om macrorain

 • Rang
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F30 330e M-sport

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. macrorain

  F30 tuning

  Høres ut som ts-racing kan lage et eget map spesielt til deg, i så fall kan du få de til å begrense turbotrykket i første og potensielt andre gir hvis du ønsker å redusere sannsynligheten for hjulspinn.
 2. macrorain

  F31 316i Safirsort | Bilder

  Hvor mye jobb / hvor vanskelig er det å montere coilovers selv egentlig? Og ikke si at det er kjempelett, jeg skjønner at du sikkert synes det. Men er ting typ vanskelig å komme til, sitter alt steinhardt, noe spesielt man må passe på.. osv?
 3. macrorain

  F31 316i Safirsort | Bilder

  Så jo helt sjukehus bak, fett Helt utrolig at det der ikke subber mer!
 4. Jeg har jo da både utført innvendig demping og byttet hjul. Alt hjelper, men det støyer mye uansett hvordan man vrir og vender på det. Skal det bli virkelig støysvakt må man nok bytte bil.
 5. Jepp, med min første BMW (flott E46 coupe forøvrig) klarte jeg å kjøre ned i verdens største pothole, fikk så stor bulk i felgen at dekket lakk. Det ble rettet/bygget opp igjen så felgen så helt ny ut, og bedre enn de andre tre. Det firmaet jeg benyttet lå oppe på Bjerke men det er sikkert borte nå, men f.eks http://felgrettingalnabru.no/ - bare google reparasjon av felger eller lignende.
 6. Jeg har tradisjonelt vært helt enig med deg, men med disse nye fine automatkassene går det faktisk overraskende fint å drifte / vippe ut rompa med både e-diff og automat, så det er ikke lenger noen showstopper for stilfull entré. 😄
 7. Et antall videoer oppe nå (linket til fra den som akkurat ble lagt ut), synes jo alt i alt dette så bra ut! Fet M-performance, inkludert felgene!
 8. Da har jeg bestilt denne https://www.ebay.com/itm/Pair-QUAD-3-inch-Out-2-1-2-In-Resonated-Stainless-Steel-Exhaust-Tips-With-Clamps/173106654000 - dette er quad da, og jeg skal bare ha på en side, så den andre kommer til salgs etterhvert om noen skulle være interessert.
 9. Jeg driver fortsatt og grubler på eksoshaler, og den jeg egentlig hadde bestemt meg for (https://www.ferrita.com/sv/produkter/universaldelar-avgasdetaljer/andror/zz-sortiment/dubbel-2-x-80mm-ansl-id--635mm-inv) blir jeg mer og mer usikker på da den hverken er skråskjært eller resonated (perforerte innvendig). Sistnevnte liker jeg veldig godt, så nå lurer jeg litt på https://www.ferrita.com/sv/produkter/universaldelar-avgasdetaljer/andror/zz-sortiment/dubbel-2-x-80mm-ansl-id--635mm isteden. Potensiell utfordring med den er at begge rørene er like lange (i motsetning til originaleksosen (og eksosen jeg har nå) hvor den ene er litt kortere så begge går mer i flukt med fangeren som er buet). Det er ikke stor forskjell på de to, men usikker på hvordan dette vil se ut visuelt. Noen som har kommentarer/tanker, og/eller har hatt enderør med lik lengde på F30? 😐 Det jeg optimalt sett skulle ha var noe som var både skråstilt, skråskjært og perforert, slik jeg har - bare litt større, men det er jeg ikke kar om å finne.
 10. macrorain

  F30 tuning

  Nei, F30 2012-2016 har N20-motor, mens 2016+ / LCI har B48, det er en helt ny motor.
 11. macrorain

  F30 tuning

  Jeg mener jo da fortsatt at dette er litt unyansert, og når som du sier selv ACSchnitzer tilbyr bokstuning, så blir det litt søkt å kalle det humbug. En boks behøver ikke være så veldig avansert, den justerer "enkle" parametere som turbotrykk, tenning og/eller bensinmengde. ECUen justerer også disse parameterne, og avhengig av hva som skjer i motoren, dvs at selv om ikke boksen justerer alt, så vil alt bli justert. Så selv om jeg har en ekstremt enkel boks som kun justerer turbotrykk, så blir ikke tenning eller bensinmengde feil av den grunn. Jeg tenker nesten motsatt: At jo flere parametere som er urørt (og dermed ivaretas av de som faktisk har bygget bilen), jo bedre.
 12. macrorain

  F30 tuning

  Motoreffekten fra sportsdisplayet er ikke reelt / hentes ikke fra motoren, så denne visningen vil ikke endres når du trimmer bilen. MPPK er chiptuning fra BMW (ikke tilgjengelig for 330e).
 13. macrorain

  F30 tuning

  Noen garantier er det nok ingen som gir, men de kan jo kjøre bilen på en benk så du ser hva den yter. Men faller girkassen ut er det nok du som må betale. Å benke bilen kan du jo gjøre selv etter å ha justert med f.eks JB4 også, men skjønner at det kan være betryggende å få andre til å fikse alt.