Rostad9

Medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Rostad9

 • Rang
  Sersjant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Kjøretøy
  X3
 1. Får liksom 5-6 ganger hastigheten i sigarettenneren og det er litt irriterende. Det var ikke slik i min gamle 09 Audi.
 2. F25, tidlig 2013 mod. USB uttaket i armlenet lader ufattelig tregt. Mobilen kobler til bilen og lader, men ladingen går fryktelig sakte. Noen som vet om dette er sånn det er, noe er galt eller om det kan bedres? Takker for svar!
 3. Ok, supert takk. Blir ikke mange mnd ekstra garanti, men sånn er det.
 4. Ser på NAF at den er registrert første gang i November 2013! Det gjør det vel strengt talt til en 13 modell eller?
 5. Sant. Jeg heller mot å gjøre det faktisk. Blir vel kona det står på når jeg må gå å bruke enda litt til på greier hun ikke anser som viktige. Men det er tross alt ikke penger ut av vinduet, får vel litt mer for bilen igjen når vi selger den. At jeg skulle henge meg så opp i noe som egentlig er så teit hadde jeg aldri trodd. Irriterer meg altså skikkelig over disse små funksjonene som mangler på tross av at det viktigste faktisk er der. Takk for råd! Vet du forresten om det vil være NBT i den ettersom det er 2014 modell eller avhenger det av noen andre ting enn kun årstall?
 6. Ja, sorry. Men det var fordi det i prinsippet kun er DAB/Idrive som er forskjellen på bilene. Syns 30k er mye i forskjell for å en bil som har gått nesten 20 000 lenger med DAB og connected drive.
 7. Dere som har skikkelig peiling. Jeg ga 335 for min 2013, el seter, el bakluke og deleskinn. Gått 103 000. Ligger en ute hos forhandler, 2014 modell med helskinn, dab+, el seter og bakluke. Ellers er resten av utsyrspakka lik. Gått 120. Kan beholde egne felg og dekk og han gir meg samme pris for min som jeg ga for den, 335. Helskinn er ikke noen dealbreaker for meg, liker at bilen er nyere, men ikke så begeistret for at den har gått litt lenger da jeg allerede syns 100 000 km var langt. Bør jeg bytte?
 8. Bare så jeg har alt på det rene. Jeg får kodet f25 min, får spotify + noe annet på skjermen? Bilen går inn på service, hva skjer så? Hva vil dette typisk koste meg? Forstår at det er forskjell fra hvem som gjør jobben for meg, men ballpark.
 9. Naturligvis, så langt tenkte jeg ikke. Jeg bor i Oslo og er stadig nedover på Sørlandet. Arendal/Kristiansand.
 10. Hva konkret må jeg gjøre for å få oppdatert idriven slik at jeg får alle disse funksjonene som er mulig da? Spotify etc. Hva kjøper jeg evt hvem kontakter jeg?
 11. Dette er skjermen fra den 14 modellen jeg valgte bort. Ble bortvalgt bla pga disse skadene. Ser derimot det er svært mange som sliter med samme greiene. Er virkelig eneste løsning å skifte ut hele modulen?
 12. Ok, det er jo kjempe med ting som "bare" skal kodes. Ser for meg at jeg ønsker alle funksjoner som kan kode oppgradere systemet!
 13. Spotify på skjermen er jo kult da. Vær og trafikkinfo? Men det store spm, er dette noe man klarer selv eller bør man ha inn folk som har gjort dette minst én gang før? Jeg har ikke løsnet et deksel i en sånn bil noensinne så stiller litt lett.
 14. Takk! La oss si jeg kjøpte og fikk satt inn denne på noe vis: http://www.bimmerretrofit.com/store/index.php?route=product/product&product_id=67&search=connected+drive Da snakker vi internett og noe bedre funksjonalitet med iphone? Webradio, fungerer dette i Norge? Eliminerer vel hele den DAB greia isåfall..