fretit

Medlem
 • Innholdsteller

  83
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om fretit

 • Rang
  Fenrik

Profile Information

 • Kjøretøy
  Bmw E46 320d

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. fretit

  BMW e46 sete/stol convertion

  PS! Setene har varme funksjon, er manuelle, har 3 oppblåsbare puter i ryggen med for maks comfort på langkjøring og for praktisk justering når ryggen svikter og har slike flapper på sidene for å holde deg i ro når G-kreftene kicker inn. Ønsker ikke å bytte til noe sete hvor noe av dette mangler. håper på å slippe unna med bare å bytte rails, noen som hvet om noen rails som går lavere en e46 sine, men som passer overens?
 2. fretit

  BMW e46 sete/stol convertion

  Hei. Jeg har hvert stolt eier av en nydelig e46 320d facelift i 3år, men det er 1 ting som irriterer meg grenseløst. Setet går ikke ann å justere lavt nokk til at jeg føler meg ordentlig komfortabel i godbilen min. vet at e39 og e36 har perfekt høyde instilling for meg når setet i de er justert helt ned til bakken. Noen tips?
 3. fretit

  M3 deler på e46 sedan.

  Det er for det meste snakk om kontrollarmer og annet understells deler på dette tilbudet.
 4. fretit

  E46 320d clutch til f20 118d

  Hei. Noen som vet om clutch fra e46 320d preface passer på en f20 146hk?
 5. fretit

  M3 deler på e46 sedan.

  Hei. Sitter å ser på ett kjempe bra pakketilbud på e46 m3 deler. Noen som kan raskt oppsumere hva som passer over på min e46 320d facelift sedan?
 6. fretit

  tape x i frontlyktene?

  HAHAHA det er latterlig! Så dårlige frontlys som virker er greit, men gode frontlys med blank eller svak tint er ikke greit? og krysset går mellom kjørelys og lang lys så det skaper ikke noen problemer med belysning :P, menfor all del. Få regler i Norge som faktisk bøyer seg etter realiteten
 7. fretit

  tape x i frontlyktene?

  er det lovelig på veien med taipet kryss på frontlysene?
 8. fretit

  e46 ingen turbotrykk. HJELP!

  Tokk en kjøretur no og la også merke til at når eg ga flat pedal så kom det veldig mye svart eksos muligens fordi bilen tror at eg har turbotrykk til tross for at eg ikke har det og spruter inn alt for mye disel? også når eg starter den så går den fint i ca 30 sekunder så begynner motoren å hoppe å danse i ca 3 sekunder før den roer seg delvis og går ganske røfft. Jeg sjekket rundt og map sensor er koblet til og vacuum slangene er koblet til, men den ene ser ut som den ikke er helt inpå, men veldig trengt og knotete å komme til så fikk ikke plasert den skikkelig igjenn
 9. fretit

  e36 Budskjett driftebil

  Hei, jeg holder på å bygge en driftebil (e36 320i m52, men budskjettet er veldig veldig lavt. Hva bør eg fokusere på? skal også kjøres i daglig bruk og må vere trygg til en viss grad på vinterføre. Den har store problemer med å slippe på tørr asfalt. den er for øyeblikket ikke senket men jeg fikk med dempere med senkefjører framme og senkefjærer bak som eg skal sette på, spørsmålet er om eg bør senke fremme og bak eller bare framme for å få den til å slippe bedre. noen tips til hva eg kan gjøre for å billig få den til å slippe lettere på tørt og om eg bør senke hele bilen eller bare fronten?
 10. fretit

  E36 M52 Ventil tikking??? #Panikk

  Tusentakk, var noe i den duren eg gjettet på da tikkingen gir seg etter bilen har hvert av lenge nokk til at oljen får rendt ned i bunnpannen igjenn. den kom tilbake etter en liten time med drifting og då var den veldig høylytt
 11. fretit

  e46 ingen turbotrykk. HJELP!

  Jeg koblet ikke fra så mye, det meste er forsåvidt bare festet i manifolden så har prøvd å ungå å plugge fra mer en eg må, kan ta en ekstra titt på slanger og ledninger og sjekke at alt er koblet i?
 12. fretit

  e46 ingen turbotrykk. HJELP!

  PS: Har tideligere hatt ett kraftig turbohaveri så var mye olje i manifolden så da eg hadde den ute ga eg den en kraftig dusje med både bremserens og whitesprit, også skylte manifolden med vann til vannet sluttet å vere svart og vasket av pakkningene med vann etter ett lite whitesprit bad før eg monterte alt igjenn delvis tørt. vet ikke om det kan ha noe med saken å gjøre? vurderer å demontere igjenn og kjøpe nye pakninger. I verste fall, hva er symtomene hvis en pakning har falt av og inn i sylinderen 😮
 13. fretit

  e46 ingen turbotrykk. HJELP!

  Eg skrudde av manifolden til luften på min 2002 e46 320d facelift (150-200hk) for å sette på swirl flap delete. da jeg monterte alt igjenn og tokk en kjøretur hadde eg lite til ingen turbotrykk, følte den gjikk bedre en det eg tror den ville gått hvis eg ikke hadde hatt noe turbotrykk, men langt ifra hvor bra den går med turbotrykket den skal ha. Er det noe eg kan ha glemt å montere eller noe eg ikke har strammet ordentlig eller er det noen pakkningen som kan ha røket eller falt av, virket som halve motorrommet var festet i manifolden så har ikke tatt meg tid til å demontere igjenn da jeg ikke vil ha ting demontert mens eg eventuelt må vente på penger til å kjøpe nye deler eller pakninger? takk på forhånd for svar.
 14. fretit

  E36 M52 Ventil tikking??? #Panikk

  Kristian 325 FredrikE24 Bimmerlars mcelg Motoren var på operasjionstempratur, den har ikke tikket siden, oljenivå er ok ojen eg bruker er 5-w30. Bilen blir kjørt delvis hard da eg kjøpte den til budkjett driftebil prosjekt Takk for svar.
 15. fretit

  e36 320i Vakum i bensintank

  Hvordan fikser eg det?