Øyvind.J

Medlemmer
 • Innholdsteller

  155
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Øyvind.J

 • Vurdering
  Løytnant
 • Bursdag 10/23/84

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Råneå
 • Interesser:
  Gitar, BMW, Familie, Jobbe ute på tunet, matlaging og fotball.
 • Kjøretøy
  E87, e34, w124
 1. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Endelig! Flytter hjem til Norge igjen:) Nå har jeg altså 2 svenske og 2 norske biler. Tar inn e87 som flyttgods (da sambo nekter å selge den). E34 og w124 slenger jeg på bilhenger og drar de opp med CRV`n. W124 fikk BMW-farve, Boston Green2 Usikker på hvilken farve e34 får.
 2. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Opel Calibra er legende:) Siste Opel i mine øyne som virkelig fortjener en hyllest. Dog setter jeg Manta hakket over, men dog en tøff og bra bil.!
 3. BMW starter ikke, rar lyd ved start.

  Virker som du bare må "synke" Nøkkel/EWS/Hjerne. Noen med INPA kan vel komme deg til unnsetning. Sjekk i diagnosetråden om det finnes noen nært deg med INPA/andre programmer.
 4. BMW starter ikke, rar lyd ved start.

  Om det er EWS-feil, vil da startmotor gå rundt, men ikke sende bensin/tenning? Ser på visse e39/e46 går ikke startmotor rundt engang om det er krøll med EWS. Sjekk om det kommer strøm til bensinpumpe-sikringen. Om det ikke kommer strøm dit, så kan du prøve å sette en kabel mellom pinne 30 til pinne 87 på bensinpumpe-rele. Jeg hadde dette problemet, riktignok på en eldre bmw 5 serie. Om bil da starter så har du mye mulig feil på rele eller kontakter til rele. Verdt å sjekke.
 5. BMW e46 1.9liter

  Vet at klima-motstandet som ligger på passasjerside en plass er typisk problem på e46/e39. Er motstand gåen så fungerer alltid bare høyeste trinn på vifta siden den kretsen er koblet utafor motstandet. Ingen motstand=full effekt. Om ute-tempsensor er gåen så påvirker dette også varmeregulering, leser også at det kan være en vifte som skal suge inn luft i klimapanelet som kan spøke, noen rengjør vifta andre bytter ut panel.
 6. e60 innsugskamaksel sensor feil

  Mål begge kretser i kontakten. Kan jo være som Otis sier feil i kabel/ECU. Vanos kan vel ikke lage slike feil? Evt at kjede har hoppet en tann?
 7. BMW starter ikke, rar lyd ved start.

  Så, lite kompresjon. Da vil jeg nesten tørre påstå at teorien om at bensin vasker vekk oljefilm som igjen gir lite kompresjon stemmer. Alltid har jeg gitt full gass når jeg forsøker å få i gang kjøretøy som er gått sur. Full gass gir jo maksimalt med luft inn som i sin tur hjelper på med å fordampe vekk/antenne overflødig bensin. Å følge rådet om å tappe nedi litt olje i sylinder er kanskje ikke dumt heller.
 8. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  I dag leste jeg av feilkoden på min 03 CRV, viste feilkode på katalysator-systemet. Satt en "spacer" mellom eksos og lambda2 og det funket faktisk bra. Ingen motorlampe:) Deler fant jeg i "rotskuffen" med diverse rørkoblinger og brukte kobberbrikker og eksospasta! Funker fint. Ide fant jeg her
 9. Starter som skraper/henger ved oppstart

  Kanskje aksel (innslaget mot startkrans) må smøres?
 10. Knirkeforing BMW F25

  Ey:)
 11. IFH0018 INPA. BMW e87

  Nå har jeg fått lest og sletta feilkoder i INPA ! Fulgte Otis sine råd og sletta/installerte alt på nytt. Kjøpte inn ny interface også. Den nye Interface ser likedan ut som den gamle, men er av betydelig bedre kvalitet og ikke minst har den ekte Ftdi-chip. Nå skal jeg slette bort ISTA-D og installere det på nytt! Nå er jeg fornøyd og ser fram til å fortsette med feilsøkingen. God helg!
 12. Knirkeforing BMW F25

  Jepp, skaff en sprøyte på apoteket og fyll med ATF olje og sprut inn i gummien. Min har vært stille i 9mnd nå etter at jeg spruta inn olje der. Så lenge det ikke er slark i foringen, er det ingen vits i å bytte den ut. Fyll med ATF
 13. E91 320d 06mod starter ikke

  Du må vel synke startsperra med INPA eller lignende?
 14. Knirkelyd bak, i dumpler.

  Jajamen. Det er en en "våt" foring så man lurer sprøytespissen inn gjennom gummi og sprøyter inn. BMW-mekanikere gav meg tipset så dette er ikke en uvanlig operasjon.
 15. E39, koble vekk "latent varme akkumulator"

  Interessant, ser jo at mange har problemer med dette. Fint at det går å bare koble vekk, måtte du kode noe slik Quandt1960 beskriver?