Øyvind.J

Medlem
 • Innholdsteller

  179
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Øyvind.J

 • Rang
  Løytnant
 • Bursdag 10/23/1984

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Borras
 • Interesser:
  Bilteknikk, jam sessions, fotball og livet generelt :)
 • Kjøretøy
  E34, W124, Mondeo mk, A4.

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Øyvind.J

  Smeller fra luftfilterboks

  Possible causes P0170 Intake air leaks , Faulty front heated oxygen sensor Ignition misfiring Faulty fuel injectors Exhaust gas leaks Incorrect fuel pressure Lack of fuel Faulty Mass Air Flow (MAF) sensor Incorrect Positive Crankcase Ventilation (PCV) hose connectionRead more: https://www.autocodes.com/p0170_bmw.html
 2. Øyvind.J

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Her i Finnmark brukes det lite veisalt, det behøves rett og slett ikke. Dog har kanskje klima mye å si om man behøver veisalt eller ei. I Bergen er det et MUST, ellers har de hockeybane til vei. De siste årene har de lagt i litt salt i grusen her oppe også, men ikke såppas som brukes i sør. For mye salt tiltrekker seg dyr til veien, fauna blir ødelagt, biler vet vi blir helt ødelagt. Som du sier: Livet eller bilen, så jeg skjønner jo hvorfor det brukes salt, men spørsmålet er jo om det må brukes så sinnsyke mengder? I all slags vær. Husker i Trondheim, der var det optimalt føre -10 og ingen hadde problemer. Så kom de å ødela alt med en masse salt og vi måtte kjøre hjem på sørpeføre. Været var likedan så de kunne spart seg for saltinga.
 3. Øyvind.J

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Veisalt og kulde er ikke noe bra for bilene våre nei, særlig veisalt.
 4. Øyvind.J

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Når vi er inne på e39, jeg bytta bort en gammel Audi a4 nå mot å få låne en bilhenger (måtte flytte en e61 LCI) +1500,- i lomma. Nå ringte han å spurte om jeg ville ha en e39 528ia i stedet for de 1500,- Har aldri eid en før, funderer sterkt på å hente bilen. Står riktignok uten frontlykter, men starter og går, med fungerende automat. Jeg synes å minnes at disse bilene er ganske så gode å kjøre, mye bil for pengene og flust av reservedeler på markedet. Har ikke sett på bilen enda, men skal dit på Torsdag. Om det ikke er veldig mye dall med bilen så henter jeg nok min første e39! Det blir og den siste bilen jeg skaffer på en god stund. Har prosjekter i hytt å gevær her nå, e34, e61, w124 og nå kanskje e39? Komisk nok så er vår 04 Mondeo STV den eneste som er kjørbar og registrert.😛 Den har gått merkelig feilfritt, må innrømme at Ford ikke er så elendig som jeg trodde, gode seter har den og. + god plass til folk og last.
 5. Noen som har en delebil stående eller har bakluke og lykter liggende? Skal i gang med et prosjekt i løpet av sommeren:) 2008 e61 lci. Motorras og påkjørsel bak.
 6. Øyvind.J

  E90 lugger ved pådrag

  Jeg tipper du bør bytte strammer hvert 3-4 år. For å være sikker.
 7. N Nå tror jeg ikke du skal begynne å skru av noen lys i dash.. I mange tilfeller taes en OBD-Test på EU-kontroll, så da er du busted uansett.
 8. Hadde en meget fin langtur på over 60 mil og bil fungerte fint. Bil har vært prosjekt leeenge og det var vel noe usikkert på om bil skulle holde den lange veien. Det gjorde den!:) I dag ville jeg ta en siste tur med bilen mens prøveskilta enda er lovlige, gass hengte seg opp og jeg må bremse mens jeg kjører i 50km/t. Ruser opp til 6000rpm, sjekka vaier og den er slakk og spjeld nesten stengt. Nå har jeg nok noe falskluft, men hva i alle dager kan dette bety? Sliter litt med diagnosen så har ikke fått sjekka. Noen her som har en viss ide? Reiv ut LMM-kontakten da rusa den bare til 3000rpm så jeg i det minste kunne kjøre normalt hjem. Takker for innspill.
 9. Øyvind.J

  Mystisk "bass og risting" i E87.

  Fant ut av det, Var krysset på mellomaksel Jævla dumt at man ikke får kjøpt disse løs. Koster jo flere tusenlapper for mellomaksling.
 10. Øyvind.J

  M50b25 går kun på 5

  Dysa hadde motorolje på seg? I såfall er jo det et mirakel siden dysa sprayer ut bensin:) Om du tenker på coilen/pluggen så er vi nok enige. Slettes ikke unormalt at TOPPDEKSELPAKNINGNEN blir sliten og olje drypper nedi hullet.
 11. Øyvind.J

  *LØST* Bensin på tennplugger, motor drukner (?)

  Brunaktig farve er et godt tegn, sota plugger tyder på for fet blanding = for mye bensin. Ofte er det falskluft som er synder da. Dog fint at du fikk bilen til å fungere:) Coiler er jo gjenganger, da putrer det fælt. Faktisk var katalysatoren min rødglødende da jeg måtte kjøre hjem på 5 sylinder. (en coil var gåen så bensina ble antennt i den varme eksosen i stedet for i kammeret!
 12. Øyvind.J

  Mystisk "bass og risting" i E87.

  Har en "dunkelyd" på tomgang og risting når jeg slipper clutch f.eks i oppoverbakke. Noe som jeg tipper er svinghjulet. Ulyden/ristingen jeg sliter med nå er av en annen karakter. Risting i karossen og en bassaktig lyd. Har aldri vært borti dette før. Skal opp på bukk til uka å se nærmere på saker.
 13. Øyvind.J

  Kallenavn på bilene deres?

  Oftest kalt "Evighetsprosjekt" hehe.
 14. Øyvind.J

  Stadig tilbakevendende vibrasjon. E61

  Har og kjøpt fra autodoc. Monroe støtdempere og litt ulike andre deler. Skal sies at det var billig, men er så langt happy:) Angående Biltema så har de gode batterier! Men kjøpte en bærekule og noe verktøy derfra og det holdt veeeldig kort tid. Pleier dog å kjøpe ledpærer til huset derifra. Den ene utepæra med sensor holdt 2 år! Det er bra i mine øyne, da den kosta 39.90!
 15. Øyvind.J

  20" felger til bmw e61 xdrive

  Du vil vel som de aller fleste her inne få problemer. Bmw`s X drive takler ikke engang ulikt dekkdybde på samme dekk dimensjon frem og bak.. Tipper du bør holde deg til lik dimensjon og ha gode dekk.