Øyvind.J

Medlem
 • Innholdsteller

  173
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Øyvind.J

 • Rang
  Løytnant
 • Bursdag 10/23/1984

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Borras
 • Interesser:
  Bilteknikk, jam sessions, fotball og livet generelt :)
 • Kjøretøy
  E34, W124, Mondeo mk, A4.
 1. N Nå tror jeg ikke du skal begynne å skru av noen lys i dash.. I mange tilfeller taes en OBD-Test på EU-kontroll, så da er du busted uansett.
 2. Hadde en meget fin langtur på over 60 mil og bil fungerte fint. Bil har vært prosjekt leeenge og det var vel noe usikkert på om bil skulle holde den lange veien. Det gjorde den!:) I dag ville jeg ta en siste tur med bilen mens prøveskilta enda er lovlige, gass hengte seg opp og jeg må bremse mens jeg kjører i 50km/t. Ruser opp til 6000rpm, sjekka vaier og den er slakk og spjeld nesten stengt. Nå har jeg nok noe falskluft, men hva i alle dager kan dette bety? Sliter litt med diagnosen så har ikke fått sjekka. Noen her som har en viss ide? Reiv ut LMM-kontakten da rusa den bare til 3000rpm så jeg i det minste kunne kjøre normalt hjem. Takker for innspill.
 3. Øyvind.J

  Mystisk "bass og risting" i E87.

  Fant ut av det, Var krysset på mellomaksel Jævla dumt at man ikke får kjøpt disse løs. Koster jo flere tusenlapper for mellomaksling.
 4. Øyvind.J

  M50b25 går kun på 5

  Dysa hadde motorolje på seg? I såfall er jo det et mirakel siden dysa sprayer ut bensin:) Om du tenker på coilen/pluggen så er vi nok enige. Slettes ikke unormalt at TOPPDEKSELPAKNINGNEN blir sliten og olje drypper nedi hullet.
 5. Øyvind.J

  *LØST* Bensin på tennplugger, motor drukner (?)

  Brunaktig farve er et godt tegn, sota plugger tyder på for fet blanding = for mye bensin. Ofte er det falskluft som er synder da. Dog fint at du fikk bilen til å fungere:) Coiler er jo gjenganger, da putrer det fælt. Faktisk var katalysatoren min rødglødende da jeg måtte kjøre hjem på 5 sylinder. (en coil var gåen så bensina ble antennt i den varme eksosen i stedet for i kammeret!
 6. Øyvind.J

  Mystisk "bass og risting" i E87.

  Har en "dunkelyd" på tomgang og risting når jeg slipper clutch f.eks i oppoverbakke. Noe som jeg tipper er svinghjulet. Ulyden/ristingen jeg sliter med nå er av en annen karakter. Risting i karossen og en bassaktig lyd. Har aldri vært borti dette før. Skal opp på bukk til uka å se nærmere på saker.
 7. Øyvind.J

  Kallenavn på bilene deres?

  Oftest kalt "Evighetsprosjekt" hehe.
 8. Øyvind.J

  Stadig tilbakevendende vibrasjon. E61

  Har og kjøpt fra autodoc. Monroe støtdempere og litt ulike andre deler. Skal sies at det var billig, men er så langt happy:) Angående Biltema så har de gode batterier! Men kjøpte en bærekule og noe verktøy derfra og det holdt veeeldig kort tid. Pleier dog å kjøpe ledpærer til huset derifra. Den ene utepæra med sensor holdt 2 år! Det er bra i mine øyne, da den kosta 39.90!
 9. Øyvind.J

  20" felger til bmw e61 xdrive

  Du vil vel som de aller fleste her inne få problemer. Bmw`s X drive takler ikke engang ulikt dekkdybde på samme dekk dimensjon frem og bak.. Tipper du bør holde deg til lik dimensjon og ha gode dekk.
 10. Øyvind.J

  Stadig tilbakevendende vibrasjon. E61

  Vil tørre å påstå at om du kjøper fra biltema er som å sparke seg selv i baken. De handler inn billigst mulig og det er aldri fra samme plass.. Kjøper ikke engang oljefilter fra biltema.
 11. Øyvind.J

  Mystisk "bass og risting" i E87.

  Ingen slakke i hjul, ingen feilkoder, ingen motorlampe, kjeden er stram. Skal rive ned litt deksler å sjekke hardy/mellomaksel.
 12. Øyvind.J

  Mystisk "bass og risting" i E87.

  Hei! Nå når man altså fått en snodig risting i bilen. Om jeg triller ned en bakke og slipper ut clutch i f.eks 3.gir så oppstår problem ganske tydelig. Så det er i forbinnelse med drivlinje. Vet at jeg et dårlig Dobbelmassesvinghjul, men kan det være synder? Når dette oppstår virket det nesten som at eksos er "tett", at motor jobbet hardt, lyden er ganske tydelig bak, men trykker jeg inn clutch så er motor meget villig og har utelukket det. Lyden er "bassaktig" og det rister i paneler. Skal prøve å filme dette senere i dag slik at dere kanskje kan fatte bedre hva jeg mener. Hvilke symptomer har dere andre på dårlig svinghjul? Jeg har merket en dunkelyd på tomgang og i blant rister det noe jævelsk om jeg gir for lite gass når jeg slipper clutch, men selve problemet jeg prøver å formidle her er ikke slik. Denne "dype" lyden og risting i chassis er av annen karakter.
 13. Øyvind.J

  Bil fra Sverige som flyttegods

  Takk for svar! Selger bort rubbel og bit til neste uke! Gøy å lete etter ny bil på nett:) Så er i grunnen ikke noen stor nedtur å selge bort bilene.
 14. Øyvind.J

  Valg av ny bil (E34) Tips?

  Nå har jo e34 allerede passert e39 i pris og etterspørsel blir neppe mindre med årene. Er jo ikke flust av de på veiene for tiden. Stor motor er jo alltids gøy, men m50b25 har jo nesten 200hk originalt og en gammel 535 har jo ikke så altfor mye mer hk. Så lenge du ikke kjøper en rekke 4 så tror jeg du kan forvente deg en pris stigning m50b20 er jo en skuddsikker motor, med litt trim så har du en billig og artig bil. 2 stk innsug kamaksler, chip, eksos osv gjør den jo til en ganske artig 2 liter!
 15. Øyvind.J

  Bil fra Sverige som flyttegods

  Takk for svar. Ja, fant ut at jeg må kvitte meg med bilene nå. Kosta faen 54.000,- i import og jeg betalte 40.000 for bilen... Heia Norge.