Bmw320d01

Medlemmer
 • Innholdsteller

  13
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Bmw320d01

 • Vurdering
  Korporal

Profile Information

 1. Kode angel eyes

  Har en bmw e91 jeg skulle ha kodet bort pæresjekk og sterkere angel eyes fordi disse ser man nesten ikke på dagen.. Og kanskje noe annet om det er mulig? Lest litt rundt at folk bruker Carly, hvor bestiller man adapteren fra? Eller er det noen i Frogn området som kan gjøre dette?
 2. Bmw E91 lys

  Har søkt litt rundt på forumet men har ikke funnet ut av stort. Har sett litt på disse https://www.ekstralys.no/led-bmw-ae-e90-e91-e92-20w?___store=default&nosto=nosto-page-product2 og gs sine. Lurer på om ekstralys sine gir feilmelding? Vil at de skal matche 6000k xenon best mulig. Erfaringer?
 3. Bmw E91 lys

  Har en 2006 modell E91 m sport som jeg vil bytte angel eyes og tåkelys pærer. Hvordan pærer er det som sitter i m sport fangeren med de runde tåkelysene? Er 20W bra nok i angel eyes? Har sett at de selger på både ekstralys.no og gs bildeler, hvem vil dere anbefale? Takk på forhånd
 4. E46 armlene

  Noen her som har installert armlene med ny midtkonsoll i en e46 som ikke har det fra før? Mye jobb å feste armlene?
 5. E46 klonkelyd

  Har merket i det siste at det kommer en tar klunkelyd bak fra høyre side tror jeg.. merket spesielt dette da jeg hadde full bil i går å kjørte på grusvei. Kan det være demper? Bakdemperne mine ser litt signe ut fra før, ser unormal lav ut til at det er original høyde.
 6. Veivhusventilasjon E46

  Takk for svar! Bestillte fra GS nå og får byttet dette samt andre filtere neste uke.
 7. Noen som vet om det er en kurant jobb å bytte viftereim selv på e46 med M47D20 motoren eller hvor mye et verksted skal ha for denne jobben?
 8. Har planer om og service på min 320d 2001 modell. Det er modellen med M47D20 motoren. Det jeg lurer på er om Veivhusventilasjonen er vanskelig å bytte? Hvilke deler trenger jeg?
 9. Legg ut bilde av din E46
 10. Bmw e46 sentrallås

  Jeg har problemer med sentrallås på min e46 2001 modell. Jeg har lest meg frem til at det kan være relé i modul. Har nå bestilt to nye releer til denne, er dette vanskelig å bytte? Hvis man kan lodde er det da en stor jobb?
 11. E46 problemer med instrument

  Skal prøve det! Tusen takk!
 12. E46 problemer med instrument

  Kan du definere "remontere kablene"? Som i montere dem i pluggen på nytt eller bare dytte litt på dem?
 13. Jeg demonterte instrumente for å sette inn chrome ringer i instrumentet mittt. Men når jeg hadde montert alt å skulle prøve igjen så fungerte ikke noe? Lyset i instrumentet fungerer, håndbrekket fungerer, ABS lampa slår seg på og av med engang som vanlig og airbag lampa er på (det har den alltid vært). Alle nålene ligger på null og den lille skjermen med km.stand lyser ikke? Jeg lurer på om jeg har ødelagt noe? Eller at ledningene som går inn i instrumentet ikke sitter og at jeg må sjekke de først? Takk på forhånd!