Bmw320d01

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Bmw320d01

 • Vurdering
  Korporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  Bmw e46 320d 2001
 1. E46 armlene

  Noen her som har installert armlene med ny midtkonsoll i en e46 som ikke har det fra før? Mye jobb å feste armlene?
 2. E46 klonkelyd

  Har merket i det siste at det kommer en tar klunkelyd bak fra høyre side tror jeg.. merket spesielt dette da jeg hadde full bil i går å kjørte på grusvei. Kan det være demper? Bakdemperne mine ser litt signe ut fra før, ser unormal lav ut til at det er original høyde.
 3. Veivhusventilasjon E46

  Takk for svar! Bestillte fra GS nå og får byttet dette samt andre filtere neste uke.
 4. Noen som vet om det er en kurant jobb å bytte viftereim selv på e46 med M47D20 motoren eller hvor mye et verksted skal ha for denne jobben?
 5. Har planer om og service på min 320d 2001 modell. Det er modellen med M47D20 motoren. Det jeg lurer på er om Veivhusventilasjonen er vanskelig å bytte? Hvilke deler trenger jeg?
 6. Legg ut bilde av din E46
 7. Bmw e46 sentrallås

  Jeg har problemer med sentrallås på min e46 2001 modell. Jeg har lest meg frem til at det kan være relé i modul. Har nå bestilt to nye releer til denne, er dette vanskelig å bytte? Hvis man kan lodde er det da en stor jobb?
 8. E46 problemer med instrument

  Skal prøve det! Tusen takk!
 9. E46 problemer med instrument

  Kan du definere "remontere kablene"? Som i montere dem i pluggen på nytt eller bare dytte litt på dem?
 10. Jeg demonterte instrumente for å sette inn chrome ringer i instrumentet mittt. Men når jeg hadde montert alt å skulle prøve igjen så fungerte ikke noe? Lyset i instrumentet fungerer, håndbrekket fungerer, ABS lampa slår seg på og av med engang som vanlig og airbag lampa er på (det har den alltid vært). Alle nålene ligger på null og den lille skjermen med km.stand lyser ikke? Jeg lurer på om jeg har ødelagt noe? Eller at ledningene som går inn i instrumentet ikke sitter og at jeg må sjekke de først? Takk på forhånd!