meloh

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om meloh

 • Vurdering
  Korporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  F11
 1. Har du noen erfaring med denne eller lignende typer android baserte spillere? Hvis jeg må ut med 7500,- inkl. montering for mobridge. Som da bare gir meg DAB+, vil jo dette være et veldig godt alternativ. Her får jeg mye flere muligheter. Men er generelt litt skeptisk til slike løsninger da jeg alltid føler noe ikke fungerer.
 2. Farget caliper F11

  Har et lite ønske om få fargede calipere på min F11. I dag står det standard calipere på og disse synes jeg er litt for "puslete" til at de kan farges. Har prøvd å finne ut om jeg kan ha m-performance bremsesystem på min bil, men finner ikke utav det. Noen som har noen råd til hva som kan/bør gjøres? Skal i hovedsak gjøres for det kosmetiske, men vil bedre bremser skader jo aldri. Noen som har fått gjort noe slik hos forhandler?
 3. For bare fronten? Holy ****! Dyrt å ikke kunne en dritt, men ønsker å gjøre oppgraderingen...
 4. Kan jeg spørre hva du måtte ut med for å få montert (og lakkert?) front?
 5. F10/F11 tråden

  Virker som fjæringen på høyre bakhjul er litt merkelig. Når bilen står i ro er akkurat som den blir senket ned på høyre side. Har ikke merket noe når jeg kjører og de gangene jeg har sjekket etter å ha kjørt 10m ser alt normalt ut. Er bare når den står i ro det ser feil ut. Spørsmålet er vel ikke om noe er feil. Men hva e som er feil og hvor blakk blir jeg?😂 Etter litt research så tipper jeg det er noe med luftfjæringen som ikke fungere optimalt. Men får ingen feilmeldinger eller noe. Etter det jeg har hørt så kommer dette til å koste...
 6. Det er mostdab+ vi snakker om her. Kan jeg kjøpe f.eks denne (http://www.ebay.com/itm/BMW-F10-F11-5seris-CIC-Navigation-professional-Computer-DAB-tuner-2017-eur-map-/152713061972?hash=item238e686654:g:0yMAAOSwNSxVBbKf) og installere (dvs betale noen som kan dette for å gjøre det for meg:P) uten problem? Trenger vel også en ny antenne?
 7. Update: Det viser seg at dette skulle være vanskeligere enn først antatt. Bilradiospesialisten har testet ut den nye utgaven av mObridge, men denne skal visst ikke fungere som spesifisert fra leverandør. Det var visst også en piratdel (noe kodegreier) som en kunne kjøpe fra ebay som løste problemet. Men dette hadde forårsaket dårligere dekning. Så jeg venter fremdeles på en god løsning her :/
 8. Har fremdeles ikke fått dette installert. Lurer på om de kanskje har glemt meg. Men prisen var på rett over 7k Update: Var innom og spurte i dag. De ventet fremdeles på de nyeste enheten med siste firmware.
 9. FYI: Snakket med Bilradiospesialisten her på Forus/Stavanger. De sa det hadde nylig kommet en ny mObridge forsterker som ga deg bedre lyd og også skulle være enklere å installere. Det var heller ikke noe problem å installere denne på F11.
 10. Å i h#####. Hva endte du opp med å gjøre?
 11. Noen som vet prisen for å ettermontere original CIC med DAB+? Noen som vet om noen i Stavangerområdet som leverer mObridge som sat-radio? Ser at de kan fikse dette i Bergen og Hønefoss, men skal ingen av stedene i nærmeste fremtid.