meloh

Medlem
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om meloh

 • Rang
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  F11

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ser det var litt lett å mistolke innlegget mitt så jeg skrev det litt om😀
 2. Hvor mye arbeid er det å få en ny headunit til å fungere med dab+ i en F11? Er det bare å kjøpe en ny antenne og feste denne til headuniten?
 3. meloh

  Slark i dør F11

  Merket nylig at førerdøren ikke alltid går helt igjen. Jeg må noen ganger dra den litt ekstra hardt igjen. Bilen er en f11 kjørt ca 100' km og jeg syntes det var litt tidlig å begynne å slarke her. Er det noe jeg kan gjøre for å "stramme" den opp litt og som lar seg gjøre av "hvermannsen"?
 4. Ingen som jeg har funnet hvertfall.
 5. Har nå prøvd meg på spiller fra Graviton.no, men etter å ha fått to spillere som ikke fungerer gir jeg opp de. De har også løyet på spesifikasjonene på spilleren og gitt elendig service i etterkant. Anbefaler alle å holde seg LANGT unna denne useriøse aktøren! Jeg tenker derfor at jeg prøver meg på mobridge igjen. Hvilken kabel trenger en for å kode denne? Da Bilradiospesialisten Stavanger ikke ønsker å selge denne løsningen, må jeg nesten kode det selv/få noen til å kode det for meg.
 6. meloh

  Fargekode på fanger

  Ja de kan lakkere den, men de skal ha 2500 for det. Da kan jeg like godt kjøpe en en som ikke er brukt å lakkere den. Problemet er at sort ikke er sort på denne bilen. Det kan være carbon svart eller black sapphire.
 7. meloh

  Fargekode på fanger

  Hei Jeg prøver å finne ut hvilken farge denne bakfangeren har, men fargekoden 6zyl som selger oppgir gir meg ikke mye. Noen som vet hvordan jeg kan finne ut hvilken farge det er? https://www.ebay.com/itm/Rear-BUMPER-BMW-5er-f11-4x-PDC-15857711-Colour-Code-6zyl-/152855527432?_trksid=p2349526.m4383.l4275.c10
 8. Veldig dårlig erfaring med Graviton så langt. Lover og lyger så det renner. Mitt råd er like godt å kjøpe samme greiene på eBay for en mye billigere penge. Har ikke fått min enhet enda så kan ikke svare på lydkvalitet osv.
 9. meloh

  Bytte bakfanger bmw f11

  Har vært så uheldig å rygge i tilhengeren slik at det ble en knekk i bakre støtfanger. Koster sikkert 10-15k å få dette fikset. Løsnet også noen plastdeler/deksel under, men disse dekket ikke til noe og var nok mest for å holde fangeren bedre på plass. Har vært inne på tanken å kjøpe brukt fanger på eBay og kanskje oppgradere med 4-potters eksos. Er det "bare" å kjøpe m-tech bakfanger og diffuser, kjøpe eksosanlegg og få dette montert enkelt i Norge? Har sett på noe slikt: Fanger: https://m.ebay.com/itm/BMW-5er-F11-Hinten-Stosstange-51128049280-Rear-Bumper-51127906327/161725024699?hash=item25a79009bb:g:noUAAOSwstxVcFvS Eksos: http://vi.raptor.ebaydesc.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemDescV4&item=302414317657&category=173667&pm=1&ds=0&t=1519672468389&cspheader=1
 10. Har kjøpt meg ny spiller (android) som støtter dab+ til min f11. Har forstått det slik at denne må ha lyd via aux. Men hvordan kan jeg gjøre dette fint uten å ha en kabel opp i midtarmlenet? Er det mulig å dra ut denne aux kabelen og gjøre koblingen bak/under enheten?
 11. Tenker å kjøpe ny spiller fra graviton.no . Virker som en god løsning, men spørsmålet er hvor antennen bør festet på en F11? Graviton anbefaler at den monteres i bakvindu. Må jeg da dra kabelen helt fra spilleren og bak? Noen som har erfaring med dette og evnt bilder? Eller er det like greit at antennen monteres i fronvindu?
 12. Har du noen erfaring med denne eller lignende typer android baserte spillere? Hvis jeg må ut med 7500,- inkl. montering for mobridge. Som da bare gir meg DAB+, vil jo dette være et veldig godt alternativ. Her får jeg mye flere muligheter. Men er generelt litt skeptisk til slike løsninger da jeg alltid føler noe ikke fungerer.
 13. meloh

  Farget caliper F11

  Har et lite ønske om få fargede calipere på min F11. I dag står det standard calipere på og disse synes jeg er litt for "puslete" til at de kan farges. Har prøvd å finne ut om jeg kan ha m-performance bremsesystem på min bil, men finner ikke utav det. Noen som har noen råd til hva som kan/bør gjøres? Skal i hovedsak gjøres for det kosmetiske, men vil bedre bremser skader jo aldri. Noen som har fått gjort noe slik hos forhandler?
 14. For bare fronten? Holy ****! Dyrt å ikke kunne en dritt, men ønsker å gjøre oppgraderingen...
 15. Kan jeg spørre hva du måtte ut med for å få montert (og lakkert?) front?