Amistad

Medlem
 • Innholdsteller

  163
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Amistad

 • Rang
  Løytnant
 • Bursdag Januar 2

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW <3

Nylige profilbesøk

829 profilvisninger
 1. Flott tråd du har. Bra folk pusher deg litt for å holde den oppdatert. Den fargen på bmwen til naboen din, kan du finne ut hva den heter?
 2. Denne tråden likte jeg. Lett å følge med, masse bilder og mye godt forklart info Ang den type utgave bil så er smaken som baken, todelt Heldigvis for det. jeg klarer ikke bli tam på hverken front eller bak. Får bare sånn ssangyong feeling på hvordan man plutselig fant ut det var logisk å bue ditt og slutte datt ... Grattis med bil, og være snill å fortsette å holde tråden oppdatert
 3. Amistad

  Min BMW X5 ny eksos

  Fin mafiabil du har fått deg
 4. Amistad

  Defa alarm startsperre e36

  husker ikke om det er så enkelt, men du kan se i mappen med papirer for bilen. ofte finner du den manuelle måten "koden" du slår den av.
 5. Etter litt tull og tøys med dekk - xdrive - fordelingskasse, er det deilig å ha fått på rette hjul igjen
 6. Amistad

  Stjernemerkede dekk -- igjen...

  Da har jeg fått byttet dekk til Vredestein Ultrac Vorti, og bilen er som en drøm igjen. ingen "napping" ingen "forsinkelser" ved brems eller pådrag, så her er det klart å tydelig at de nye falken dekkene og bilen ikke gikk sammen. Så med en kopi av sertifikat fra Vredestein i hanskerommet, og skikkelige dekk i mixed på bilen, er vi tilbake til ren kjøreglede.
 7. Amistad

  F31 316i Safirsort | Polering

  Gratulerer med fin bil
 8. Amistad

  2004 X3 3,0d automat som nykker

  akkurat dette med Dette er faktisk slik jeg beskrev det her inne når jeg fikk på nye dekk men i forskjellig dim. Jeg måtte ta dem av for å få bukt med dette. Det napper bittelitt ved start, og en slags merkelig forsinkelse når man bremser. Akkurat som at driv og gir kommer litt etter i reaksjonen. Begge disse tingene ga seg når jeg fikk av de nye dekkene. bare et bittelite dumt spørsmål, kan det være at det er blitt såpass med forskjellig rulleomkrets at fordelingskassen reagerer?
 9. Amistad

  Stjernemerkede dekk -- igjen...

  Jeg har satt på noen gs felger med billige dekk, alle i samme og riktig dim. Helt ok å kjøre på bortsett fra mye støy. Jeg har fått ok på å levere inn falken dekkene i mixed dim, og får ut vredestein ultra vortic. Håper og regner med det blir bra. Gir en tilbakemelding her når jeg har kjørt med dem hjem. Har også fått sertifikat til min bil hos Vredestein takket være deg.
 10. Hadde ikke jeg turt ... men sikkert skikkelig artig
 11. Min har bare 25 000 før den når 200 og je ghar panorama. Jeg bør vel begynne å lete etter disse ventilene jeg da ...
 12. Er da en fin bil å få låne dette
 13. Jeg har ikke engang kjørt en nyere Bmw med sekser, og holder meg langt unna. Kun fordi jeg vet at har jeg først prøvd det, så må jeg ha det.
 14. Skoda octavia stv kan vel også vurderes om du tenker yeti ... Kjenner en med Yeti, og han har bare gode ting å si om bilen ...
 15. Hehe steike flott bil @Frode D og gratulerer med premie