Amistad

Medlem
 • Innholdsteller

  171
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Amistad

 • Rang
  Løytnant
 • Bursdag Januar 2

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW <3

Nylige profilbesøk

882 profilvisninger
 1. Amistad

  Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/121101698 ohh ...
 2. Amistad

  Bagged M2. Bilde update

  Utrolig rå bil !!!
 3. Amistad

  Min BMW 2010 320xDAT

  Jeg er ikke akkurat stolt over hvor flink jeg har vært til å oppdatere tråden. Men det er ikke mye nytt som har skjedd siden jeg kjøpte bilen. Sølvpilen er en deilig bil. Jeg var akkurat på merkeverksted for å bytte olje, noe man gjør hvert år om man er glsd i bilen, og kjører med en n47 motor. Jeg ba dem om å sjekke registeret samtidig siden jeg stadig leser om havari på n47. De bestilte inn en strammer i tilfelle den måtte byttes, og sa de kunne sjekke øvre lkjede med spesialverktøy, mens at de kun kunne lytte på den nedre. På venterommet med kaffe og tv begynte jeg sakte men sikkert å skjønne at noe ikke var som det skulle, for 1,5 time senere var bilen ferdig. De fortalte meg at oljen og filter var byttet, men at de ikke hadde fått sjekket den øvre kjeden med spesialverktøy da det var to braketter som sto i veien for at dette skulle kunne gjøres. Hva mente de med dette? Jeg spurte da om de hadde hørt noe ulyd etc, men da måtte de ut for å spørre mekaniker. han kunne si at han hørt noe men enn svak lyd, men det var en godkjent lyd som ikke var å henge seg opp i før evt neste service om et års tid. Stusser litt på at de ikke kunne sjekke, og oljen kunne jeg skiftet selv. Men siden bilen har komplett historikk, så var det nå like greit å bare ha papirer på dette oljeskiftet også.
 4. det er ikke mange år siden vi tok oss en tur. Kjørte Norge Danmark Tyskland Belgia Luxemburg Italia tilbake via Tyskland Etc, og det i en Burgunder 1997 modell Toyota Avensis 1,6l bensiner haha. Den tok oss hele veien med både stil og sjarme. Ikke et feilskudd, bortsett fra at vi måtte holde "trailerfeltet" på motorveien i Tyskland, da bilen ikke likte mer enn 90 km/t. Ps Sølvpilen har det bare bra, og føler seg i fin form.
 5. veldig bra leserbrev Tipper mange fikk lyst til å ta turen
 6. Amistad

  Den store finn.no tråden.

  Hadde alle annonser hvert slik
 7. Takk for svar folkens
 8. Jeg har noen flotte nydelige felger som fulgte med bilen. På grunn av dårlige veier har jeg fått stygge hakk og riper i dem. Noen få av hakkene er litt dype. Alt er ytterst på felger, ikke langt fra hvor dekket kommer. Er dette noe man kan få reparert og ordnet, slik at felgene ser nye ut igjen? Jeg er blitt glad i dem, og dyrt å kjøpte nye. Tror ikke ma får tak i dem lenger heller. Jeg kjører nå med alternative sommerfelger kun fordi veiene her jeg bor er så dårlige. Jeg venter på asfaltering etc ...
 9. Flott tråd du har. Bra folk pusher deg litt for å holde den oppdatert. Den fargen på bmwen til naboen din, kan du finne ut hva den heter?
 10. Denne tråden likte jeg. Lett å følge med, masse bilder og mye godt forklart info Ang den type utgave bil så er smaken som baken, todelt Heldigvis for det. jeg klarer ikke bli tam på hverken front eller bak. Får bare sånn ssangyong feeling på hvordan man plutselig fant ut det var logisk å bue ditt og slutte datt ... Grattis med bil, og være snill å fortsette å holde tråden oppdatert
 11. Amistad

  E53 X5 felg dilemma

  Fin mafiabil du har fått deg
 12. Amistad

  Defa alarm startsperre e36

  husker ikke om det er så enkelt, men du kan se i mappen med papirer for bilen. ofte finner du den manuelle måten "koden" du slår den av.
 13. Etter litt tull og tøys med dekk - xdrive - fordelingskasse, er det deilig å ha fått på rette hjul igjen
 14. Amistad

  Stjernemerkede dekk -- igjen...

  Da har jeg fått byttet dekk til Vredestein Ultrac Vorti, og bilen er som en drøm igjen. ingen "napping" ingen "forsinkelser" ved brems eller pådrag, så her er det klart å tydelig at de nye falken dekkene og bilen ikke gikk sammen. Så med en kopi av sertifikat fra Vredestein i hanskerommet, og skikkelige dekk i mixed på bilen, er vi tilbake til ren kjøreglede.
 15. Amistad

  F31 316i Safirsort | Bilder

  Gratulerer med fin bil