Amistad

Medlem
 • Innholdsteller

  138
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Amistad

 • Rang
  Løytnant
 • Bursdag Januar 2

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW <3

Nylige profilbesøk

760 profilvisninger
 1. @MGunders Jeg har fått konto nå, det gikk fint. Jeg skal til å fylle ut skjemaet, og sende med kopi av vognkort. MEN ... jeg leser i denne tråden at flere ikke får det til fordi dem mangler visse koder i utstyrslisten på bilen. Jeg kan ikke se å finne koder i min heller som har med dette å gjøre, så kanskje det ikke er vits å fortsette? Vehicle options P7RRA Dynamic Package P7RSA Package Comfort S1CAA Selection of COP relevant vehicles S1CBA CO2 package S1CDA Brake Energy Regeneration S203A 4-wheel drive S205A Automatic transmission S216A Hydro steering-servotronic S230A Extra package, EU-specific S249A Multifunction f steering wheel S255A Sports leather steering wheel S258A Tire with run-flat functionality S2KUA BMW LA wheel, V-spoke 285 S2PAA Wheel bolt retainer S320A Deleted, model lettering S321A Exterior parts in vehicle color S322A Comfort access S386A Roof railing S3ACA Trailer coupling S3APA Windshield with grey wedge S402A Electric panoramic roof S428A Warning triangle and first aid kit S431A Interior mirror with automatic-dip S441A Smoker package S464A Ski bag S481A Sports seat S488A Lumbar support, driver and passenger S493A Storage compartment package S494A Seat heating driver/passenger S4AEA Armrest front, retractable S4B9A Interior strips, alu, satin-polished S502A Headlight cleaning system S508A Park Distance Control (PDC) S520A Fog lights S521A Rain sensor S522A Xenon Light S534A Automatic air conditioning S540A Cruise control S548A Kilometer-calibrated speedometer S563A Light package S609A Navigation system Professional S620A Voice control S644A Preparation f mobile phone w Bluetooth S698A Area-Code 2 for DVD S6FLA USB/Audio interface S6NFA Music interface for Smartphone S761A Individual sunshade glazing S775A Headlining anthracite S842A Cold-climate version S843A Power reduction S850A Dummy-SALAPA S853A Language version English S863A Retailer Directory Europe S888A On-board vehicle literature Danish S8SPA Control unit COP S8TGA Thiefproofing device
 2. Det tror jeg også. Da prøver jeg på nytt vis linken du ga? Så poster jeg etterpå takk så langt du
 3. Nja nei får dette bildet, men din link sendte meg til et annet sted enn den i første post
 4. @Kjennern Hmm jeg har en e91 2010 modell. Hvordan vet jeg om jeg har rett utstyr i bilen? hva skal jeg se etter? Jeg fulgte linken i første post, og fikk laget en konto. Når det var gjort, havnet jeg her ( se bildet ) Er jeg på rett vei da? Sitter med google translate. er meget dårlig i Tysk. Virker som jeg bare kan konfigurere ny bil her?
 5. japp jeg bruker Tune2air og funker perfekt med knappene på rattet til å skifte sang og volum.
 6. Jeg kan bekrefte at Tune2air funker perfekt med Spotify.
 7. Amistad

  Ulik dimensjon på hjul xdrive

  Bestilte disse jeg også hos dekkonline. Samme dim. Men jeg satt uten bil og kunne ikke vente på dekk fra Tyskland til Sverige for så å pakkes og sendes til Norge ( selv om det sto kun 5 til 10 dg ventetid ) så jeg gikk for falken fk510 hos lokal leverandør ferdig på bilen til kr 7800.
 8. Amistad

  Brann BMW i8

  Jeg har ikke noe å komme med i denne saken bortsett fra at min medfølelse går til deg, og de tunge dagene du har nå. Jeg krysser fingre for at det ordner seg.
 9. Amistad

  Stjernemerkede dekk -- igjen...

  takk for svar @papertiger selv om du er på ferie. Snerten leiebil Jeg er nå litt spent på om det er det jeg merker med disse dekkene, eller om det bare er en liten forskjell fra dekk til dekk som jeg ikke skal bry meg om Skulle det til syvende og sist være nøkking grunnet dekk, så håper jeg at forhandleren tar dem inn igjen og gir meg andre dekk ... om så med mellomlegg. Jeg er ikke interessert i å sitte med mongo utgifter grunnet nye dekk ...
 10. Amistad

  Stjernemerkede dekk -- igjen...

  Da er det min tur å komme på banen ... Jeg har fått nye dekk på bilen, og har xdrive. 225/35-19 foran og 255/30-19 bak. Gikk fra vredesten ultra vortic til Falken fk510. Jeg måtte jo selvfølgelig lese denne tråden siden det er så mye snakk om stjernemerkede dekk. Vredesten dekkene var vel ikke stjernemerket om jeg husker rett @papertiger ? Så jeg lurer litt på hvordan denne nøkkingen oppleves? Er den såpass kraftig at alle som kjører en slik bil merker dette? Grunnen til at jeg spør er at det FØLES som om det er en ørliten forandring etter dekkskift. Ingen som sitter på har lagt merke til noe, men jeg synes at bilen et fåtall ganger ( vanskelig å beskrive ) har en ørliten forsinkelse når jeg gasser. Akkurat som om turtallet begynner så kommer bilen etter. Men vi snakker veldig veldig kort tid. En og annen gang så er det som at når jeg bremser litt kjapt så bremser bilen, men man føler at det går bittelitt tid før bilen reagerer ellers ... Jeg kan ikke beskrive det må noe annen måte ... Jeg kan ikke si det nøkker til på noen måte, men hadde det vært litt lengre "forsinkelse" og turtallet hadde økt mer før bilen reagerte så hadde det kanskje utartet seg som et nøkk ? Huff ... sinnsykt dårlig forklart, men håper noen forstår, og kan forklare hvordan det føles når bilen reagerer på feile dekk. @Eivind320x Du har kanskje litt erfaring her? Leste litt i en annen tråd du skrev i.
 11. Har brukt søkefunksjonen, men fant ikke noe info fra 2018. Beklager hvis jeg har oversett noe. Har flertallet av brukerne her inne dashcam, at det er blitt så vanlig? Hvilket cam anbefaler dere?
 12. Etter godt over en uke med venting på dekk, har Basse endelig fått nye sko. Nå kan vi ta å vaske! Valget falt på falken fk510
 13. Amistad

  Den store finn.no tråden.

  Jeg synes faktisk den var litt stilig jeg . Samme som den m3 som var diskutert for litt siden. British racing green eller noe sånt
 14. Amistad

  Nye dekk til F10 som ikke støyer

  har akkurat satt på falken fk510 på 19 tommere, og opplever faktisk mindre støy enn med vredesten. ingen sporing heller.