Amistad

Medlem
 • Innholdsteller

  154
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Amistad

 1. Hadde ikke jeg turt ... men sikkert skikkelig artig
 2. Min har bare 25 000 før den når 200 og je ghar panorama. Jeg bør vel begynne å lete etter disse ventilene jeg da ...
 3. Er da en fin bil å få låne dette
 4. Jeg har ikke engang kjørt en nyere Bmw med sekser, og holder meg langt unna. Kun fordi jeg vet at har jeg først prøvd det, så må jeg ha det.
 5. Skoda octavia stv kan vel også vurderes om du tenker yeti ... Kjenner en med Yeti, og han har bare gode ting å si om bilen ...
 6. Hehe steike flott bil @Frode D og gratulerer med premie
 7. Gratulerer med flott bil
 8. Et lite stopp før kattevasken skal taes. Her avbildet med nødfelger og dekk, da bilen reagerte på nytt merke dekk til de vanlige felgene...
 9. Amistad

  Stjernemerkede dekk -- igjen...

  Jeg har spurt om å få bli medlem der nå så får jeg gå inn å lese når jeg blir godtatt. Jeg har iallfall parkert bilen så lenge, og bruker den gamle. Like greit så man ikke ødelegger noe så syrt så unødvendig ... @papertiger Du nevnte i et innlegg at Norgesdekk for jæren var veldig klar over dette ? jeg mailet en del ang dekk med akkurat en derfra, og han satt meg over til en kollega her oppe til slutt som fant dekk til meg. Begge to anbefalte disse dekkene. Kanskje det kan hjelpe litt om det blir slik at jeg må skifte dekk igjen. Jeg har ikke måt omkretsen, er det så enkelt som det høres ut, bare å bruke et målebånd ?
 10. Amistad

  Brann BMW i8

  for all del hold oss cpptadert. Dette er jo et skrekkeksempel. Man tror jo at alt er i skjønneste orden så lenge man betaler forsikring i dyre dommer.
 11. Amistad

  Stjernemerkede dekk -- igjen...

  Her var det forhandler som sa at det ikke var noe å bry seg med ang stjernedekk. Så jeg vil mene at byrden ligger han sin side. MEN så er det ikke sikkert at jeg har noe problem med dekkene da. Jeg har jo prøvd å finne ut hvordan folk opplever dette når bilen reagerer, men lite med svar på det. Jeg merker egentlig bare at jeg føler bilen girer litt annerledes, og at det av og til er blitt en slags forsinkelse på under et sekund når man bremser ned til at "bilen følger etter" og at samme forsinkelse på ca et halvt sekund kan en sjelden gang oppstå når jeg gasser ... Det er liksom ikke så kraftig at jeg kan si det er nøkking ...
 12. Amistad

  Stjernemerkede dekk -- igjen...

  Hvis man har kjøpt dekk uten stjerne fra forhandler, og man merket at bilen overhodet ikke liker det. Er det forhandleren som har gjort noe dumt da så lenge man har opplyst at man har xdrive? Jeg har jo lest her inne om et par stk som gikk tilbake og fikk byttet dekk mener jeg å huske. Eller er det bileier som skal huske å opplyse forhandler om hva man trenger? Det er jo mange der ute som ikke aner dette med stjernedekk.
 13. Fin tråd, og fin bil. Minner om min hehe
 14. Kan ikke annet enn å gratulere med kjempe flott bil 😎
 15. Fin tråd å følge dette
 16. @MGunders Jeg har fått konto nå, det gikk fint. Jeg skal til å fylle ut skjemaet, og sende med kopi av vognkort. MEN ... jeg leser i denne tråden at flere ikke får det til fordi dem mangler visse koder i utstyrslisten på bilen. Jeg kan ikke se å finne koder i min heller som har med dette å gjøre, så kanskje det ikke er vits å fortsette? Vehicle options P7RRA Dynamic Package P7RSA Package Comfort S1CAA Selection of COP relevant vehicles S1CBA CO2 package S1CDA Brake Energy Regeneration S203A 4-wheel drive S205A Automatic transmission S216A Hydro steering-servotronic S230A Extra package, EU-specific S249A Multifunction f steering wheel S255A Sports leather steering wheel S258A Tire with run-flat functionality S2KUA BMW LA wheel, V-spoke 285 S2PAA Wheel bolt retainer S320A Deleted, model lettering S321A Exterior parts in vehicle color S322A Comfort access S386A Roof railing S3ACA Trailer coupling S3APA Windshield with grey wedge S402A Electric panoramic roof S428A Warning triangle and first aid kit S431A Interior mirror with automatic-dip S441A Smoker package S464A Ski bag S481A Sports seat S488A Lumbar support, driver and passenger S493A Storage compartment package S494A Seat heating driver/passenger S4AEA Armrest front, retractable S4B9A Interior strips, alu, satin-polished S502A Headlight cleaning system S508A Park Distance Control (PDC) S520A Fog lights S521A Rain sensor S522A Xenon Light S534A Automatic air conditioning S540A Cruise control S548A Kilometer-calibrated speedometer S563A Light package S609A Navigation system Professional S620A Voice control S644A Preparation f mobile phone w Bluetooth S698A Area-Code 2 for DVD S6FLA USB/Audio interface S6NFA Music interface for Smartphone S761A Individual sunshade glazing S775A Headlining anthracite S842A Cold-climate version S843A Power reduction S850A Dummy-SALAPA S853A Language version English S863A Retailer Directory Europe S888A On-board vehicle literature Danish S8SPA Control unit COP S8TGA Thiefproofing device
 17. Det tror jeg også. Da prøver jeg på nytt vis linken du ga? Så poster jeg etterpå takk så langt du
 18. Nja nei får dette bildet, men din link sendte meg til et annet sted enn den i første post
 19. @Kjennern Hmm jeg har en e91 2010 modell. Hvordan vet jeg om jeg har rett utstyr i bilen? hva skal jeg se etter? Jeg fulgte linken i første post, og fikk laget en konto. Når det var gjort, havnet jeg her ( se bildet ) Er jeg på rett vei da? Sitter med google translate. er meget dårlig i Tysk. Virker som jeg bare kan konfigurere ny bil her?
 20. japp jeg bruker Tune2air og funker perfekt med knappene på rattet til å skifte sang og volum.
 21. Jeg kan bekrefte at Tune2air funker perfekt med Spotify.
 22. Amistad

  Ulik dimensjon på hjul xdrive

  Bestilte disse jeg også hos dekkonline. Samme dim. Men jeg satt uten bil og kunne ikke vente på dekk fra Tyskland til Sverige for så å pakkes og sendes til Norge ( selv om det sto kun 5 til 10 dg ventetid ) så jeg gikk for falken fk510 hos lokal leverandør ferdig på bilen til kr 7800.
 23. Amistad

  Brann BMW i8

  Jeg har ikke noe å komme med i denne saken bortsett fra at min medfølelse går til deg, og de tunge dagene du har nå. Jeg krysser fingre for at det ordner seg.
 24. Endelig en dag med overskyet vær.