Saski

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Saski

 • Vurdering
  Korporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  X3 m sport 2.0D
 1. X3 e83 2006 2.0D prosjekt

  Nå har det utenkelig skjedd. Fant ut at registerkjede fra veiv til diselpumpa har gått adundas og motoren må byttes. (trodde først diselpumpa siden det ikke kom drivstoff) Det rare er at dette er M47tu20d moter og ikke N47 som er på 2007- nyere x3 De verkstedene / motoroverhalingssentrene jeg har hørt med har sagt at dette var en skjelden hendelse siden det var m47 og ikke n47. Da er spørsmålet mitt ettersom jeg har fått fatti brukt motor og ikke får bytta selv (har ikke noe sted å stå eller løftekran) Hva koster det ca. på ett verksted å få bytta motor. Ca. timesbruk?
 2. X3 med ulyd i høyresving (løst)

  Da har jeg funnet feilen. Utslitt indre cv joint. Kulene var helt gåene, og lagerbanen var slitene se bildene.
 3. støy/rumling foran f11 2014 modell

  Lager den mer eller mindre lyd i svinger?
 4. X3 med ulyd i høyresving (løst)

  Vi får se. 4x4wd biler får litt mer juling på cv jointene en 2wd. Har ikke funnet andre med samme problemer på x3? Ingen instruksjon video på YouTube, kun X5. Bilen nærmer seg 200 000 så er vell på tide at dem "ryker" er iallefall slik på utallige andre merker jeg har skrudd.
 5. X3 e83 2006 2.0D prosjekt

  Hei. Driver nå med mitt x3 prosjekt. Fikk en x3 relativt billig ved å fikse den opp. Har til nå fjerna swirlflapsene satt i plugger fra eBay. Vasket Egr og innsugsmanifoil (forbanne grisejobb). Bytta map sensor. Den som satt i knakk og var sota ned. Hjullager og snart venstre drivaksel( annen tråd) Sliter litt med at den er så dau rundt 2000rpm og plutselig kommer(ingen motor lampe). Når jeg kobler ut lmm så går den "fint" og respondere relativt normalt. Har prøvd å rense, men lite effekt. ( har bestilt ny) Ser at luft temperatur sensoren gir høye verdier ca 10c høyere en ute tempen. Og svinger voldsomt. Når jeg ser på ob2 og grafer så gir den rare utslag på tomgang og detter plutselig 1-2c og man hører motoren endret rpm. Har bestillt ny. Siste ting kjølevannet vill ikke vil over 62-67C. Normalt er vel ca 82C Så antar at den også er gåen. ( bestillt ny) Noen fler som. Har lignende symptomer.
 6. X3 med ulyd i høyresving (løst)

  Nå begynner lyden å komme selv om jeg kjører sakte. er nesten 100% sikker på dårlig cv joint indre eller ytter mulig begge for alt jeg vet. Får se når den nye har kommet så blir det litt disikering av den gamle.
 7. X3 med ulyd i høyresving (løst)

  Har bestilt komplett venstre drivknute/aksel så får se om det er feil.
 8. X3 med ulyd i høyresving (løst)

  Det skjer uansett om motoren går eller ikke. Dvs triller jeg i fri så lager den brrr lyd. Har Manuel giring. Ingen forskjell mellom akselasjon eller trilling. Har en knapp på indre cv joint venstre side som er gåen og lager lyd når den får litt press.
 9. X3 med ulyd i høyresving (løst)

  Byttet venstre hjullager. Samme sted som lyden oppstår.
 10. Hei. Driver å søker litt rundt om, men finner ikke svar. Jeg får en brrrrre lyd når jeg svinger til høyre i litt hastighet og spesielt med litt fart( kjenner det rister). Har byttet hjullager med lyden er der fortsatt( hjullager pleier å lage mer brommelyd). Ingen lyd ved venstresving eller når man kjører rett frem. Mistenker drivknute, men lyden kommer ikke før det blir litt hastighet og litt press på venstrehjulet. Noen som har vært borti det før? (er vandt til knakke lyder når drivknuten går). Drivknutemansjetten er fine og har ikke funnet noen hull eller lekkasje.