werva

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 1. støy/rumling foran f11 2014 modell

  Nå er Casterforinger byttet. Synes det ble bedre, men det er litt for tidlig å si for mye. Har ennå ikke fått anledning til å kjøre med litt høyere hastighet. Lyden er så programmert i meg at jeg synes at jeg hører den enda.... Huffameg. gir videre tilbakemeldinger.
 2. støy/rumling foran f11 2014 modell

  Hei du! Vet du.... jeg tok feil av dagen... Det er nå torsdag jeg skal få byttet disse. sorry sent svar. Husket ikke passordet mitt her inne i helgen. Fant det igjen nå
 3. støy/rumling foran f11 2014 modell

  Hei, Edorf! Det viser seg at casterstag er slitte. Disse skal byttes på torsdag på garanti. Håper dette fjerner ulyden
 4. støy/rumling foran f11 2014 modell

  Da har vi i hvert fall kommet frem til at det ikke er resonans fra eksosen til Webasto... Prøvde å tette igjen under der potta stikker ut - ingen forskjell i lydbildet i det hele tatt. Søren og... Søken fortsetter.
 5. støy/rumling foran f11 2014 modell

  Skal få bmw til å se på det. Takk for tips!
 6. støy/rumling foran f11 2014 modell

  Hei. Jeg er enig at dette ikke kan være bare dekkbredden sin skyld. Det er jo ikke så lenge til vinterdekkene skal på. De er smalere (husker ikke dimensjonen). Mulig jeg må vente til de er på for å høre om det er noen forskjell da.
 7. støy/rumling foran f11 2014 modell

  245/45 18. På alle hjul. Nye hjullager foran. Takk for svar!
 8. støy/rumling foran f11 2014 modell

  Hei, og takk for svar! Det er samme profil på alle hjul.
 9. Heisann. Har flere opplevd ulyder fra forstilling/foran i bilen i fart? Det oppleves som en rumling - forholdsvis dyp lyd. Lyden endrer ikke karakter i forhold til høy eller lav hastighet - men volumet endres. Det er ikke hjullager - de har blitt byttet begge to. I tillegg har jeg kjøpt nye Continental Premium Contact 6 for en uke siden i håp om at det var dekkstøy. Det var det ikke. Dette begynner å bli ganske slitsomt. Lyden er til tider såpass høy (ved større hastigheter) at den overdøver radio hvis jeg ikke setter på ganske høyt. Selv da trenger det gjennom. Bilen har Webasto - kan det være turbulens fra hjulbue og inn i eksosen derfra jeg hører? Eller annen turbulens av noe slag...? Dette begynner å gå på nervene - har snart lyst til å kvitte meg med hele bilen, men det er en forholdsvis dyr og egentlig uønsket løsning Bilen er en 520d xdrive 2014 modell. Håper noen har en ide eller to om hva dette kan være - på forhånd takk for innspill