Terje Steinstø

Medlemmer
 • Innholdsteller

  14
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

Terje Steinstø last won the day on October 13

Terje Steinstø hadde mest likt innhold!

Om Terje Steinstø

 • Vurdering
  Korporal
 1. BMW M2 2018 lci

  Takk, er veldig fornøyd med fargen, rart den ikke levers til alle BMW modeller
 2. BMW M2 2018 lci

  Takk for det. Skal være ærlig og si jeg ikke har tenkt så mye på disse bokstavene men du har et poeng Hehe litt seint nå desverre.
 3. BMW M2 2018 lci

  Takk for det, fikk testet en jeg også, mulig det var samme bil.
 4. BMW M2 2018 lci

  Skal passe på felgene 🙂.jeg skal vertfall bytte eller mulig jeg folierer refleksene sorte, ellers tar jeg det på sikt, er veldig fornøyd med hvordan bilen ser ut nå.
 5. BMW M2 2018 lci

  Fått på vinterdekkene nå, desverre så passet ikke felgene over bremsene . Så jeg fikk Montert dekkene på original hjulene, Like greit. Så da har jeg til april til å finne nye felger, om noen har eller vet om noen som har er sett med originale M3 felger i 19* så er jeg interessert. Hadde en liten kjøretur idag hvor jeg tok noen bilder, jeg er ingen fotograf men gjør allikevel et forsøk🙂
 6. F80 M3 San Marino blå

  Nydelig bil Frode
 7. BMW M2 2018 lci

  Takk for tipset, jeg skal bestille meg slikt gitter, tror det blir mye finere 🙂
 8. BMW M2 2018 lci

  Fikk bilen på onsdag og har stor kost meg i snart 2dager med bilen
 9. BMW M2 2018 lci

  Kommer masse bilder på onsdag ✌️🙂
 10. BMW M2 2018 lci

  Ja forstår, ligger mye hard arbeid bak for og kunne kjøpe en slik bil, nå har jeg en firma bil (Ford Transit connect om noen lurte) så bilen kommer ikke til å bli brukt i det daglige, jeg fikk pris av BMW på originale felger med vinter dekk og satte mild sagt kaffen i halsen av prisen. Så jeg gikk for noen uoriginale 19" med pigg frie vinter dekk Hehe blir spennende og få på bilen.
 11. BMW M2 2018 lci

  Takk for hyggelige tilbake meldinger, er vel ca 1,5 år siden jeg solgte min e46 M3 så det skal bli kjekt og komme seg i en M bil igjen. Når det gjelder planer for bil så har jeg lyst på eksos. Jeg har også lyst på sorte nyrer. Ellers så har jeg tenkt og kose meg masse med bilen, har lyst på en tur til Nurburgring til våren, vært der et par ganger og syns det er helt konge.
 12. BMW M2 2018 lci

  Takk for det, blir nok mange timer i denne ja, kjøpt noen vinter dekk til den også, syns den er litt for dyr til at den skal være parkert i vinter.
 13. BMW M2 2018 lci

  Hei. Bestilte meg en helt ny M2 for stund tilbake og idag ankom den Bergen. Når jeg bestilte bilen falt valget på Manuel gir og fargen Long beach blue, disse bilene har veldig mye standard så det er ikke så mye mer utstyr du kan hive på di, men litt ble det nå. Får den utlevert på onsdag og gleder meg som en unge.
 14. Min 2018 M2 (Update: vinterhjul montert)

  Gratulerer med rååå bil, har selv en M2 i bestilling, den står nå i bremerhaven og venter på fergen akkurat nå får den levert i slutten av oktober. Hadde en e46 M3 før og som 2 barns pappa funket den utmerket, Forventer at m2 en like bra.