Buckwee

Medlemmer
 • Innholdsteller

  31
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

Buckwee last won the day on November 19

Buckwee hadde mest likt innhold!

Om Buckwee

 • Vurdering
  Sersjant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Stavanger
 • Interesser:
  Alt fra bil til sveitsisk trekkspillmusikk.
 • Kjøretøy
  320iX F31

Siste besøkende

99 profilvisninger
 1. Espen's 320iX F31 Estoril Blå

  Da kom det enda en pakke til meg i går! Jeg vet ikke hvordan det blir med M3-grillen, men av de bildene jeg har sett, så liker jeg best denne, i stedenfor svart M-Performance grill. Får se om jeg ikke klarer å holde fingrene av fatet i dag, eller om jeg venter til jeg har fått foliert lister og takrails svart, så det ikke blir helt kræsj.
 2. Håy! Er det noen som vet om noen som folierer billig i Stavanger? Tenker på chrome-delete: lister rundt vinduer og takrails. Gjerne privat om det er noen som driver på med det her inne. Var på Kelly's å fikk pris - de skulle ha 5.400,-, noe jeg synest var litt drøyt.
 3. Jeg mener jeg såg en video på youtube, der det var et sim kort inne i selve "SOS"-knappen i taket. Er dette et eget for SOS-funksjonen, eller styrer dette også iDrive?
 4. US blinkers F30

  Er det Estoril Blå F30 du har? Kunne gjerne tenkt meg å sett resultatet.
 5. Espen's 320iX F31 Estoril Blå

  Denne kjøpte jeg, @Gorg. Frakten tok litt under en uke fra Kina til Stavanger.
 6. Espen's 320iX F31 Estoril Blå

  Ja, det gjør den. Her er en DIY-tråd om nettopp dette. Jeg kjøpte Y-Koblingen ferdig laget fra eBay siden den var så billig uansett. Her @Gorg - bildene er fra tråden jeg linket til her, jeg er så fyllesyk i dag, så jeg orker ikke ned å ta bilder selv, men ser helt likt ut. Classic mode: Sport mode:
 7. Espen's 320iX F31 Estoril Blå

  Takk, @Gorg! Kabelen er en Y-kobling, for å hente strøm fra ledlys over koppholderen, og gi strøm til lyset rundt AC/Radio-listen, hvor det er "ambient lightning".
 8. Espen's 320iX F31 Estoril Blå

  Da var jeg kommet hjem etter 2 uker på havet, og da låg dette å ventet på meg: Så i dag heiv jeg meg rundt å byttet: Selv om dette ikke var noe heksekunst, såg på video samtidig slik at jeg ikke overså noe når jeg demonterte. Det beste med å få noe nytt: Dårlig bilde - men ble veldig fornøyd! Har bestilt Black Gloss folie - skal prøve å foliere vekk "chrome"-listene. Var relativt stiv pris på nye lister, så skal prøve med folie først. Oppdaterte også iDrive i dag - har hatt litt problemer med at iPhone 6S skurrer, og at mediaspilleren tuller med hva sang som spilles osv. - håper dette hjelper.
 9. Den store LED pære tråden.

  De er sikkert grei de pærene, @Kattlikzm. Bare å prøve ut - er du ikke fornøyd finner du ett annet merke med høyere eller lavere kelvin. Og skal du ha de pærene må du nok forrankoble denne: https://www.ekstralys.no/pp-motstand-2-stk?art=14907 Anbefaler deg å lese trådstarter sitt første innlegg her, da han har testet flere tåkelys-pærer, og der han forklarer dette med motstanden du trenger, og at det er noen ting du må tenke på i forhold til varmeutvikling osv. I utgangspunktet er det slik som du sier, at jo høyere watt - jo høyre effekt, for det er jo det "watt" står for". Men om du tar 3 forskjellige 60W's pærer fra forskjellige leverandører, så kan du gjerne se stor forskjell i lysstyrke, pga. kvalitet og at de gjerne lyger litt på effekten. Så noen ganger kan en 30W pære lyse mer enn en 80W feks. Lykke til!
 10. Den store LED pære tråden.

  Hvor blått lys det er, kommer an på hvor mange kelvin led-pæren har. Er LED-pæren feks. 6500k, er dette noe som heter "Cool White", og kan gi et blåaktig lys.. Jo lavere kelvin-verdi, jo varmere/gulere lys. Her er noen eksempel: F30 har vell H8 lys - og da kan du leite etter H8 lys på over 6000k - selv om jeg hører at det fineste er 5500k, da dette matcher resten av lysene.. Husk eventuelt endemotstand om du ettermonterer uorginale lys.
 11. Takstativ og skiholdere - erfaringer?

  @papertiger - du har jo BG Bilrekvesita på Mariero som er forhandler av Thule, og har det aller meste på lager. Så det går jo an å se på de forskjellige alternativene der også, i real life. Mener han kan matche de fleste priser, om du finner feks. billigste pris på internett.
 12. Takstativ og skiholdere - erfaringer?

  Jeg har hatt Thule Wingbar Edge før, og skal ha det til F31 nå. Merker ikke at jeg har de på - og systemet er lett å ta av og på.. Vil helst ha svart jeg og, men det er som du sier, at om man skal finne brukt til langt under halve prisen så får man ikke i pose og sekk. Tenkte å prøve ut en av disse skisystemene selv i vinter, har Thule Skiclick, men dette funker ikke så bra på brede ski, men til gjengjeld så ser det finere ut med dette om det kun er mindre ski som langrenn og fjellski.
 13. El feil trenger hjelp!:)

  Om det var LCM du trodde låg under dørmatte, så ser det ut som den ligger bak ene sidepanelet nede med beina.. Ellers så er vell røyk-symptomene dine, og dårlig på tomgang, noe som henger sammen med en gåen lambda sensor som tidligere nevnt..
 14. El feil trenger hjelp!:)

  Holder faktisk en fing på enten dimmeren eller LCM - Local Control Module.. Alle andre eventuelle problemer før denne vil jeg tro også hadde hatt innvirkning på resten av det som krever strøm - media skjermen din, indikasjonslys i dash (som ikke går an å dimmes). Er ikke 100% riktig om dette er tengningene til en E36 eller E39, men jeg regner med det er mye likt. Er for eksempel jordingen til LCM dårlig (X173), eller kontakten som plugges inn i LCM sitter dårlig i, så kan du oppleve det du ser i videoen. Ellers er det jo igjen Interior Light Dimmer du kan se på. Sjekker du ut dette så tror jeg du er godt på vei.. Her er en LCM - skal sitte under styret eller der en plass tror tror jeg Her ser du tydelig hvordan en eventuell løs kontakt eller jordingsledning vil lage trøbbel i tårnet.
 15. El feil trenger hjelp!:)

  Ang. det elektriske, så ville jeg gått over bilens sikringer og sjekke at de sitter ordentlig i - sett over alle jordinger at de ikke er veldig rustet/irret, pusset batteripoler, og gått over ledninger. Skjer dette når du står i ro, eller når du kjører, og er det kun når bilen er startet? Alle disse lysene du har problemer med her, kan vell dimmes med en regulator som sitter forsiden av styret - kanskje det er denne som tuller? Når det gjelder jagingen av motoren, så kan vell dett være luftmengdemåler? Dette kan vell også føre til økt drivstofforbruk om jeg ikke er helt på bærtur..