Eimund

Medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Eimund

 • Rang
  Korporal

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Eimund

  BMW E30 325 1987 problem med start

  Fikk hjelp av onkelen min og det viste seg at det ikke kom noe gnist fra de gamle tennpluggene, så kjøpte 6 nye og satte dem inn og da startet den med engang:)
 2. Kan fortsatt hende han har det
 3. Har du fortsatt ett sett igjen?
 4. Eimund

  BMW E30 325 1987 problem med start

  Etter det jeg har sjekka nå, ser det ut som at alt skal gå. Jeg hører bensinpumpa og skal tru at alle rellène jeg trenger skal være der, men motoren vil fortsatt ikke starte.
 5. Heisann! Jeg har en BMW E30 325 fra 1987 som jeg ikke får start på. Jeg har tenkt ut litt og prøvd å fikse problemet, men foreløpelig står det stille. E30 vil ikke starte. Jeg får vridd om teninnga og det går rundt i motoren, men det er det. Det kommer noen "puffinger" som høres ut som at bilen skal til å starte, men den vil ikke starte. Den startet for noen dager siden, men den hadde lite bensin og jeg "kjørte" bilen helt tom, og når jeg skulle starte bilen igjen med omtrent 10 liter bensin, ville den ikke starte igjen. Jeg har prøvd med kondensfjerner og start gass, men foreløpelig har ikke bilen gått helt rent. Er det noen som har noe tips?
 6. Eimund

  Noen som selger bøttestol?

  Okei, tror jeg må takke nei til tilbudet
 7. Eimund

  Noen som selger bøttestol?

  Følger det med understell og muligens sele eller er det 1700,- for stolen alene?
 8. Hei! Jeg skulle gjerne hatt en bøttestol til min E30 Touring 1987. Skulle også gjerne hatt sele og understell. Hadde tenkt å bare ha det i vinter til vinter kjøring på isbane, så går fint om bøttestolen er litt slitt utseendemessig, men at den er sikker. Skal på passasjer sida. Helst under 2 000,-