Slappepotte

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Slappepotte

 • Rang
  Visekorporal

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Slappepotte

  Noen som vet hvilken sensor dette er ?

  Er det noen som vet hvilken sensor dette er, som vises på bildet ? Tusen takk for hjelp!!
 2. Slappepotte

  Problem med e39 når d regner

  Tror ikke bremsekraftforsterkeren er vanntett (?) Tusen takk for hjelp, fikk spylt ut av det og sugd opp masse drit, så nå renner det som bare det Edit: Hvis noen har noen tips til det andre problemet mitt, med at den fusker og ryker og er tungstarter når den har stått i regnet, så hadde jeg vært evig takknemlig Samtidig mens jeg er i gang; noen som vet hva sensoren på dette bildet heter ? Den lekker olje, men regner ikke med den er årsaken til det andre problemet mitt. https://imgur.com/a/k70DQ
 3. Slappepotte

  Problem med e39 når d regner

  Regner med du sikter til den slurpelyden fra bremser nå ? Skal sjekke den snarest, og gi tilbakemelding Regner med du sikter til det første problemet ? Hvis ja, rart at det bare skjer i regn da..
 4. Slappepotte

  Problem med e39 når d regner

  Hei alle sammen. Jeg har et problem med min e39 523 bensin. Når det regner ute, så begynner bilen min og oppføre seg veldig rart. Den starter som et skudd, men etter noen sekunder med kjøring så bilen veldig dau, og sviver dårlig. Når jeg stopper opp, så dauer som regel bilen, og jeg må stå og kinne en del før den putrer seg igang igjen, og etter litt så sviver den fint igjen. Ingen problemer med bilen når d er tørt, eller bare yrer, kommer når det regner ganske godt, og står i regnet. Når jeg står og kinner og må putre den igang, så ryker den fælt. Det jeg vet er at toppakninga har vært litt dårlig en stund, men skulle ikke tro at den er problemet når bilen står i reng (?) Samtidig så "slurper" bremsepedalen fælt når den har stått i regnet litt. Har bytta bremsevæske for bare litt siden. Er vel ganske tydelig at det er vann i bremsesystemet en plass, men hvor ? Takker for alle svar som kan hjelpe!!!