markusaune

Medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om markusaune

 • Rang
  Korporal

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. markusaune

  00 Bmw e46 318i

  Hei kan det være dårlige vakuumslanger som gjør at bilen plutselig stopper på tomgang?:) den jager litt på tomgang før den plutselig dør ut:) tok diagnose på bilen og fikk opp kun en feil med kamakselsensor takker for svar:) Mvh Markus:)
 2. markusaune

  E46 Klimaanlegg/ac blåser ikke

  sånn er bilen til dama også bare att der funker den litt også plutselig dauer den, også er det skikkelig ulyd i vifta:)
 3. markusaune

  Byttet termostat på min e46 316i

  den sitter såppas langt inne at jeg ikke får tak i den:( men kan man borre den i filler å ta ut restene da? må sikkert gjenge opp igjen også, men den gikk ikke akkurat lett inn:)
 4. Hei:) jeg byttet termostat på min 316 her om dagen men jeg var litt uheldig i det jeg sku stramme skrue nr 3 så da knakk den selvsagt men er det mye jobb og få ut igjen restene fra skruen å få inn en ny så det ikke lekker kjølevæske? takker for svar:)
 5. markusaune

  2000 mod bmw e46 318i

  eneste er at den fjusker litt under oppstart når den har stått ei natt men ingen fjusking når den har stått og gått et kvarters tid:) har tatt diagnose på den men kom opp bankesensor 1 og 2 men ikke no mer enn det:) takk for svar:)
 6. markusaune

  2000 mod bmw e46 318i

  hei, dama mi kjøpte seg en e46 318i forrige uke, og der lyste det en motorlampe som jeg slettet nesten med engang, men så gikk det et par dager og plutselig lyser den igjen. noen som vet hva feilen kanskje skyldes? og kanskje noen kan gi meg noen tips på ting jeg kan sjekke ut, kan nevne at tennplugger er byttet uten hell. takker for svar:) Mvh markus:)
 7. hei jeg skal bytte termostat på min e46 316, er det noe jeg bør tenke på før jeg går på å skal bytte den? -Mvh markus