Bala87

Medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bala87

 • Rang
  Korporal

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Bala87

  Nytt batteri til 2005 5-serie

  Takk for mange gode svar her Jeg skal bytte batteri i morgen så får vi se hvordan det går. Fant et verksted som koder og registrerer batteriet for 650 spenn så jeg tror jeg gjør det i stedet for å risikere og måtte bytte batteri igjen etter kort tid eller få skader på elektronikken etter hvert.
 2. Bala87

  Nytt batteri til 2005 5-serie

  Ahhh tusen takk for info! Jeg får ta en ringerunde i morgen til de verkstedene som er åpne og høre hva det koster med samme batteri og hva det blir om jeg endrer til 85 Ah. Jeg skal i hvert fall høre om det med faste trinn på 10 Ah. Siden helgeplanene gikk i dass så trenger jeg ikke bil på noen dager så da kan den like så godt stå til jeg får byttet batteriet. Ikke vits å ta noen unødvendige sjanser.
 3. Bala87

  Nytt batteri til 2005 5-serie

  God helg
 4. Bala87

  Nytt batteri til 2005 5-serie

  Hei, takk for info. Ganske deprimerende å finne ut at jeg ikke kan bytte det selv etter at jeg måtte avlyse helgeplaner siden bilen ikke starta, men jeg er glad for at jeg ikke bare satt inn et nytt og risikerte å ødelegge diverse elektriske systemer Da er det bare å ringe et verksted i morgen. Takk til både deg og Marius2002 for raske og gode svar
 5. Bala87

  Nytt batteri til 2005 5-serie

  Hei og takk for svar Nå føler jeg meg ganske dum, men den siste bilen jeg byttet batteri på var en Mercedes W210 og der var det bare å bytte og kjøre på etter at man låste opp radioen og ordnet de elektriske vinduene. Hva vil det si å registrere og kode om? Må man ha eget utstyr for å bytte batteri?
 6. Bala87

  Nytt batteri til 2005 5-serie

  Hei, jeg er ny på forumet og har hatt en 2005 E60 520i i et års tid. Når jeg skulle starte bilen i dag så var batteriet flatt og det virker som det må byttes. Batteriet som sitter i bilen og som satt der når jeg kjøpte den er på 80Ah, men jeg kan få et nytt 85Ah batteri til halv pris. Spørsmålet mitt er da: Kan jeg bruke et 85Ah batteri på den modellen? I tilfelle det ikke er klart så kan jeg pent lite om elektrisitet..