minisveigis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  12
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

minisveigis last won the day on January 20

minisveigis hadde mest likt innhold!

1 følger

Om minisveigis

 • Vurdering
  Korporal
 • Bursdag 08/26/00

Profile Information

 • Kjønn:
  Kvinne
 • Bosted:
  Fevik
 • Interesser:
  Bmw
 • Kjøretøy
  E34 525tds

Siste besøkende

174 profilvisninger
 1. Er gøy når ting går fremover Nå ser jeg bare frem til at snøen forsvinner og at det blir litt varmere ute så jeg får startet på den på utsiden. Slenger med et bilde fra idag. Når det blir litt varmere skal bilen få en etterlengtet vask noe den trenger!
 2. Tusen takk paps! Og her er det venninekveld med taco uten noe form for narkotiske stoffer det holder jeg avstand fra!
 3. Liten kveldsupdate Styrte litt med intstrumentene ikveld. Var noen pærer som måtte byttes, og det ville jeg være med på Pappa har vært borti disse instrumentene mange ganger som gjorde at dette gikk fort å få fikset! her har vi delt instrumentet i to. Ny pære: Og ny kodebrikke for å få riktig km.stand osv: Dette vil bli montert og testet ganske straks!
 4. Tar en liten kveldsupdate Meg og pappa ville ut å sjekke litt på bilen, og bestemte oss for å starte bilen og la den gå seg varm (driftstemperatur). Bilen starter unormalt lett, men var noe sur i gangen, noe som skulle bare mangle etter mange års hvile. Etterhvert gikk bilen silkemykt og svev veldig fint, og reagerte spontant. Slenger med en video like etter oppstart 753CC872-EB2C-4CBD-A140-BB170675363E.mp4
 5. Merker selv at jeg gleder meg til mildere vær så jeg får gjort mer med bilen. Gleder meg å til denne står nypolert, men det blir pappa sin jobb å fikse
 6. Tusen takk ja, jeg syntes bilen så 10 ganger bedre ut når vi fikk baksetet og det i orden!
 7. Da har meg og pappa vært ute å skrudd litt idag, og agendaen idag var å få i baksetet. Og som dere ser måtte dette byttes. Og her er jeg igang. Enkelte ting satt veldig godt, men med hjelp via tlf til Liffi fikk vi ting til. Og her er pappa igang. Etterhvert var alt ute og ødelagt baksete skal erstattes med nytt. Men pappa monterer aldri uten at det er rent, så da fant han fra støvsugeren Før vi monterte gjorde vi det nøye rent, og sørget for at alt passet som det skulle. Og det gjorde det Klar for montering: Da begynner det å ligne noe. Etter noen minutter var allting komplett. Til og med plastdekslene til setebeltene lå klare i bilen, noe som var greit for å få helhet i tingene. Tilslutt vil jeg si at dette var godt å få iboks og godt å ha ting komplett. Sikkerhetsbelter og alt fungerte som det skulle og dermed bør den være klar for godkjenning som personbil.
 8. Tusen takk Ja ser også frem til e34 treff på Fevik
 9. Ja syntes selv det er kjempemorsomt og trives veldig til nå ☺️
 10. Blir både meg og pappa som skriver på denne tråden. Men i starten mest pappa
 11. Da har jeg også fått meg bimmers! Jeg er da eieren av bilen som tråden handler om og syntes det er kjempemoro at så mange følger med. Jeg føler meg veldig heldig som har fått denne muligheten til å kjøpe meg prosjektbil som jeg skal skru mye på og ha klar til jeg blir 18 (forhåpentligvis ) Jeg har alltid elsket e34 og det har alltid vært en drøm om å eie en, spesielt touring. Og hvorfor jeg alltid har ønsket meg en touring er fordi jeg liker disse veldig godt. Da vi skulle igang med leting etter bil var jeg fast bestemt på at jeg skulle ha diesel, og mange lurer på hvorfor jeg akkurat ville ha diesel. Jeg er 17 år og student og med tanke på at e34 skulle være førstegangsbilen måtte jeg ha en bil som ble billig for meg. Tenkte jeg kunne skrive litt om meg selv også, jeg heter da Julie-Marie er 17 år og blir 18 i August. Jeg holder på å utdanne meg som lett bil mekaniker og går nå mitt siste år på videregående før jeg skal ut som lærling. Jeg har alltid hatt interessen for biler og motor generelt men ble ikke ordentlig bitt av basillen før jeg var 12-13 år. Da fikk jeg være med min pappa å skru på han sine biler. Så jeg gleder meg veldig til å komme ordentlig igang med bilen. Planen min i første omgang med bilen å fikse dreneringen på luke, stor service på bilen, sveise bakre del av kanaler, fikse/bytte automatkassen og mye annet. Når dette er gjort vil jeg fokusere etterhvert på litt senk og felg. Jeg vil ikke ha noe skam lav bil men en bil som er komfortabel å kjøre med på veien. Senkesett har jeg liggende og felger kommer etterhvert som lommeboken min tilater det. Dette er planene for bilen til nå.