Erikkk

Medlem
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Erikkk

    BME E46 318ci - Startproblemer

    Hei, har ikke fått prøvd noe enda, skal få gjort det på Torsdag. Tenkte bare å tilføye at problemet med at turtallet ruser seg opp, også faller igjen, kommer ikke med en gang, men etter bilen har kjørt 2-3 minutter. Kan det fortsatt være samme feil?
  2. Erikkk

    BME E46 318ci - Startproblemer

    Hvordan vet jeg hvor den kontakten står? Og hva skal skje/ikke skje når jeg napper ut denne? Skal også prøve å rengjøre tomgangsregulatoren.
  3. Erikkk

    BME E46 318ci - Startproblemer

    Har gått 190xxx. Har byttet pumpe og den funker OK nå. Eneste problemet er at etter 5 min kjøretid, så oppfører den seg rart på tomgang. Turtallet ruser seg opp til 2x, også går den ned til normalt igjen(0.5x), også etter 10-15 sek går den opp til 2x igjen, også ned til normalt igjen, og sånn holder den på.. Kan laste opp video om det trengs. Har byttet både bensinpumpe og lambdasonde. Tips hva som kan være problemet her?
  4. Erikkk

    BME E46 318ci - Startproblemer

    Har feilsøkt en god del, og fant ut at det kommer litt strøm til den kontakten som går til pumpa. Den ene tappen på kontakten er sikkert strøm for å få pumpa til å gå, men er en med strøm på som går til tankmåleren, og den skal jo ha lite strøm for å virk. Når vi målte strøm så var det veldig lite strøm som kom igjennom. Kan det vær den strømmen jeg målte? Altså til tankmåleren og ikke til pumpa? Kan jeg også eventuelt koble kun pumpa direkte til strøm(batteriet i bilen?) for å se om den starter da? Eventuelt hvilken av lederne(de som kontakten skal kobles til) skal det være strøm på? Her er det forresten 2 bilder. En av kontakten jeg har målt strøm, og en annen for der kontakten skal settes på. https://ibb.co/bRsFQH og https://ibb.co/ebGLsx
  5. Erikkk

    BMW E46 318ci 04-mod bensin - Problemer

    Har feilsøkt en god del, og fant ut at det kommer litt strøm til den kontakten som går til pumpa. Den ene tappen på kontakten er sikkert strøm for å få pumpa til å gå, men er en med strøm på som går til tankmåleren, og den skal jo ha lite strøm for å virk. Når vi målte strøm så var det veldig lite strøm som kom igjennom. Kan det vær den strømmen jeg målte? Altså til tankmåleren og ikke til pumpa? Kan jeg også eventuelt koble kun pumpa direkte til strøm(batteriet i bilen?) for å se om den starter da? Eventuelt hvilken av lederne(de som kontakten skal kobles til) skal det være strøm på? Her er det forresten 2 bilder. En av kontakten jeg har målt strøm, og en annen for der kontakten skal settes på. https://ibb.co/bRsFQH og https://ibb.co/ebGLsx
  6. Erikkk

    BME E46 318ci - Startproblemer

    Har testa litt. Bila har jo 2 bensinpumpa, 1 under bil og en under baksetet. Kommer ikke strøm på den bensinpumpa under baksetet(den står i bensintanken). Har målt og det er strøm på reléet etter sikringen(sikringan ligg inni hanskerommet). Testet med startgass, og da startet bilen men stoppet etter noen sekunder. Har prøvd å bytta plass på 2 reléet, men fortsatt ingen forskjell.
  7. Erikkk

    BME E46 318ci - Startproblemer

    Ser ut som bensinpumpe ikke får noe strøm, pluggene er helt tørre, men de får gnist.
  8. Erikkk

    BME E46 318ci - Startproblemer

    Hei. Har nettopp hatt bila på verksted etter diagnose og skifta lambdasonde før og etter cat, hatt problem med at den går dårlig på tomgang, bila går helt fint no. Men den starte ikke. Har hatt problemet her en gang tidligere, men da starta den plutselig dagen etter igjen. Har prøvd med reservenøkkel også, låst bila og låst opp bila og deretter prøvd å start bila xx antall ganga, men starte fortsatt ikke. Har lagt til video som vedlegg for å vise problemet, med lyd. BMW.MOV
  9. Hei. Har noen problemer med bilen min. På Lørdag hadde jeg kjørt en tur fra Trondheim til Storlien, uten noen problemer. Noen timer etter jeg kom hjem skulle jeg ut å kjøre en tur, og da startet ikke bilen. Starteren går(alt av lys osv kommer på, nok av strøm på batteriet), men bilen starter ikke når jeg vrir nøkkelt helt, virker som den ikke tenner. Dette har skjedd en gang tidligere(noen uker siden), men etter forsøk nummer 2 startet den med en gang, så tenkte bare at det var på grunn av kulda. Bila sto urørt, også på Søndags-kveld skulle jeg prøve igjen, og da startet den med en gang. Har også kjørt den på Mandag og i dag, og startet helt fint. Merket dog på Søndag og Mandag at den var veldig rar på tomgang, legger til en video som vedlegg. Veldig ustabil slik at den går mye opp og ned på turtallet rundt x1000. Noen tips hva jeg kan gjøre? Veldig skummelt å kjøre langturer dersom den stopper igjen. Snakket med Snapdrive angående diagnose på den, og de sa at de ikke ville være noe poeng, ettersom feilen ikke er der nå, siden bilen min startet. Video (1).MOV