totakt

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om totakt

 • Vurdering
  Korporal

Profile Information

 • Bosted:
  Vennesla
 • Kjøretøy
  Saab 9-5 Aero +
 1. totakt

  Antirustbehandling på nyere BMW

  Takker for tips og gode svar. Etter litt googling fant jeg denne http://www.klikk.no/motor/bil/rustbeskyttelse-fra-fabrikk-2818412
 2. totakt

  Antirustbehandling på nyere BMW

  Fortsetter på en gammel tråd. Vurderer kjøp av en 520 registrert desember 2014. Den er tectylert i 2016. Bør jeg styre unna den pga rustgaranti? Om det blir rustblemme i lakk, kan jeg forvente å få utbedret det innen 5 år fra registreringsdato? Det kan falle bort om bilen har blitt rustbehandlet? Noen som vet, eller har erfaringer?
 3. Takker for gode svar. Dessverre er den utvalgte bilen solgt til en tysker. Angrer litt på at jeg ikke stod på litt mer for den handelen, siden jeg nå ikke finner en like bra bil. Mulig jeg må senke kravene, ikke lett å få alt når man skal ha brukt. Fortsetter å lete i tyskland og på Finn..
 4. totakt

  Diverse spørsmål 2014 535d XD Touring

  Takker for gode svar. Den aktuelle bilen er nå solgt, dessverre ikke til meg. Merker at jeg er kresen, og at det er vanskelig å finne riktig eksemplar med hensyn til farge, utstyr og kjørelengde. Fortsetter å lete på Finn og i Tyskland..
 5. Jeg vurderer å importere en 2014 535d XDrive fra Tyskland. Jeg har begrenset kunnskap om mye av det utstyret som finnes i bilen, men regner med jeg ønsker å benytte meg av det meste. Spørsmålet blir da hva kan jeg regne med å få utfordringer med? Lister opp aktuelt utstyr i aktuell bil: Multimedia: Navi Professional, TV- funksjon, DAB Tuner, Real Time Traffic Information, Remote Services, Internet, Online Entertainment, Komforttelefonie mit erweiterter smartphone anbindung, freisprechanrichtung. Fra fahrerassistenz: Integrert garasjportåpner, speed limit info, intelligenter notruf, teleservices, concierge services (dette har jeg ikke peiling på hva er) Lista er jo lenger, men her tar jeg bare med ting som jeg regner med kan være utfordrende. Jeg skjønner hva det meste av dette er, men har langt fra kontroll på hvordan løse problemer rundt bruken av dette. Hvis det er mye styr med å få vesentlige ting til å fungere, må jeg kanskje slå import fra meg. En siste ting er Webasto. Regner med jeg kan sette tid den skal starte i fra knapper inne i bil? Eller starte med fjernkontroll? Ønsker jo helst å kunne starte den fra mobil om det lar seg gjøre.. Mange spørsmål fra en godt voksen kar, men litt fersk og grønn om dette.. Hilsen Jens
 6. totakt

  Diverse spørsmål 2014 535d XD Touring

  Takker for gode svar! Noen BMWer har vel større dimensjon på bakhjul enn framhjul. Dette gjelder kanskje ikke XDrive? Da har jeg sendt selger flere spørsmål, så får vi se hvordan det barker i vei.. Og så vil jeg spørre dere om multimedia og om det vil virke på importbil, men da lager jeg heller en tråd om det der det hørere hjemme..
 7. Hei. Fersk på forumet, og vurderer import av 2014 535d XD. Jeg har sett meg ut en i Tyskland, men har ikke sett bilder av den. Bilen har AC-Shnitzer felger, jeg ønsker ikke for lav gummi. Antar at disse da vil være 19 eller 20 tommer? Bilen har ikke vinterhjul, men det skal visst følge med nye i handelen, og håper jeg kan velge selv fritt originale BMW felger og piggfrie dekk etter ønske. Bilen selges av BMW niederlassung. Hvilke dimensjoner på dekk og felg kom denne bilen fra fabrikk? Hvilke vinterhjul bør jeg velge? Bilen er førstegangsregistrert 24.09.2014. Kom det en facelift i 2014? Kan bilen være en "før facelift" utgave? Eller kan jeg si det er en 2015 modell? Kan det sees på bilen om det er en 2015, eller må det sees på rammenummer? Hva betyr LCI som jeg har sett her på forumet? Kan noen fortelle litt om 02VA Adaptive Drive? Jeg forstår det som at alle Touring har luftbelger bak? Denne har altså kode 02VA, har den noe da luftgreier fremme også? Eller et eller annet som reduserer krenging i sving? Dette blir i tilfelle min andre BMW. Importerte en 3-serie i 2010, men solgte den etter ett år, og har hatt annet merke siden. Har derfor begrenset kunnskap, men prøver å finne ut mest mulig nå for å klare å bestemme meg for hva jeg skal gå for.