OskarE87

Medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om OskarE87

 • Rang
  Korporal

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jo, det fungerer det, LED har bare en annen frekvens så man ser ikke at det lyser
 2. OskarE87

  AE som DRL

  Hei, er snakk om en e87 (1 serie)
 3. OskarE87

  AE som DRL

  Hei, For noen uker siden så bytta jeg mine halogen lykter til depo V2- lykter. Dessverre så kom ikke bilen med automatisk lys eller noe slags for DRL, så på dagen bruker jeg parklys (angel eyes og baklykter) sånn DRL. også hørte jeg at man kan kode DRL med carly adapteren, så jeg kjøpte adapteren og full versjonen av appen. Jeg prøvde å kode DRL, men de eneste valgene jeg hadde var å bruke High beam eller blinklys som DRL. noen som vet om det er mulig å få AE som DRL?
 4. Tenkte å skrive en liten update til tråden. Da har jeg kjøpt lyktene fra GS bildeler, og fikk montert dem idag. Og må si en ting wow! Bilen ser helt annerledes ut. Men men, la oss starte med monteringen. Som jeg frykta, måtte jeg ta av frontfangeren for å komme til lyktene. Jeg var overasked med hvor lett det var. Første måtte jeg skru ut 5 skruer i hver av hjulbuene. Deretter tok jeg ut tåkelys pærene. Og til slutt 7 skruer på nedsiden av frontfangeren og 6 på toppen (de som holder gummi listen over frontfangeren) og demonterte listen. Etterhvert fant jeg ut at man måtte ta ut nederste grillen (bare å dra den ut) og skru ut 3 skruer. Nå kommer den morsomt delen, dvs. Vi må løsne klippene på sidene av fangeren. Jeg brukte en plastikk «trim removal» fra Biltema, og bare prøvde å dele fangeren og karosseriet, jeg satt den imellom og bare begynte å vingle litt og så løsna den til slutt. når jeg ble ferdig med begge siden dro jeg bare frontfangeren fra bilen, men hvis bilen din har lukte spolere som popper ut hele tiden. Du må passe på å ikke skade slangene. Du kan koble de fra, men det er ikke nødvendig. Jeg startet demontering av lyktene med å løsne nederste skruen og jobba meg oppover. Det er 4 skruer til sammen som må løsnes. Før jeg tok lyktene ut, koblet jeg fra lyktene. Er bare en litt stor connector. Når du tar ut lyktene pass på å ikke skade lakken. Depo lyktene kommer ikke med pærer, så da må man kjøp nye eller bare bruke gammle pærene. Lys justeringmotoren må også flyttes fra originale lyktene. Nå er det bare å sette alt sammen. Lyktene er plug and play så man trenger ikke å gjøre noe elektrisk. Når man skal sette på frontfangeren, er det lurt å være to. Jobben blir mye lettere. Personlig så er jeg veldig fornøyd med lyktene. Bilen ser mye bedre ut. Hvis dere har noen spørsmål eller noe er uklart, så er det bare å spørre. (Legger et par bilder)
 5. Takk for svaret, men vil AE erstatte parklys? Fordi tanken min er å koble det til parklys posisjonen på lysbryteren. Husker du Åssen du kobla dine?
 6. Hei, Jeg har en 2006 bmw e87 (1 serie) med vanlig halogen frontlykter ( se bilde) og har lyst på angel eyes. Så jeg begynte å lette litt etter forskjellig lykter og har funnet et par alternativer: - https://www.gsbildeler.no/lykter-lykter_performance/frontlykter_e_87_led_angel_eyes_svart_m_hvit_blink__2394474 - https://www.gsbildeler.no/lykter-lykter_performance/frontlykter_e_87_angel_eyes_titan_ikke_for_xenon___1561910 - https://www.frontlykter.no/products/e87-frontlykter-klarglass-svart Har mest lyst på de første fra gs bildeler, men vil først vite litt mer om dem. Har også manuell justering av lys-høyden 1-5, har det noe å si? Noen her som har byttet til de? Er det plug and play? Bruker dere vanlig h7 pærer som nær og lang lys? Har sendt mail til gs bildeler, men fikk noe spesielt bra svar. "Den burde passe" er ikke helt svaret jeg hadde lyst på..
 7. Hei, Jeg har en 2006 bmw e87 (1 serie) med vanlig halogen frontlykter ( se bilde) og har lyst på angel eyes. Så jeg begynte å lette litt etter forskjellig lykter og har funnet et par alternativer: - https://www.gsbildeler.no/lykter-lykter_performance/frontlykter_e_87_led_angel_eyes_svart_m_hvit_blink__2394474 - https://www.gsbildeler.no/lykter-lykter_performance/frontlykter_e_87_angel_eyes_titan_ikke_for_xenon___1561910 - https://www.frontlykter.no/products/e87-frontlykter-klarglass-svart Har mest lyst på de første fra gs bildeler, men vil først vite litt mer om dem. Har også manuell justering av lys-høyden 1-5, har det noe å si? Noen her som har byttet til de? Er det plug and play? Bruker dere vanlig h7 pærer som nær og lang lys? Har sendt mail til gs bildeler, men fikk noe spesielt bra svar. "Den burde passe" er ikke helt svaret jeg hadde lyst på.. :P