bytterga

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om bytterga

 • Rang
  Visekorporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  2015 BMW 320d GT Xdrive
 1. bytterga

  klokke virker ikke.

  Hentet meg en 2015 320d GT f34 i dag og på turen hjem oppdaget jeg at klokken ikke virket, den viser samme tid hele tiden. Prøvde å stille inn tiden manuelt men den står på samme tid som jeg satte. valgte automatisk stilling av tid, da oppdaterte den tiden til riktig tid men den går ikke.. viser samme tid hele tiden. da jeg kom hjem prøvde jeg å oppdatere software men sw jeg lastet ned via bmw update på vin nummeret til bilen gir bare en feil melding om at sw ikke passer til min bil.. finner dette mystisk siden alt annet virker som det skal. ikke all verdens bekymring men iriterende. noen som har opplevd dette eller har tips ? ellers er jeg godt fornøyd med bilen. eneste minus er dekkstøyen men det sier seg selv med 19" runflat på dårlig utslitt asfalt blir det støy.
 2. bytterga

  Rammeløse vinduer om vinteren

  nå bor jeg i lofoten og klimaet her er vel det man kan kalle uforutsigbart.... vanlig er vel noen dager med ned mot - 10 grader ellers rundt 0 grader og snø og regn. i vinter derimot hadde vi en lang kulde periode . -10 ned mot -15 grader i en måned i strekk på kysten er ikke vanlig. var mere plaget med fryst låse mekanisme på min bil (skoda) i vinter enn at døra frøs på pakningene men det hendte nå av og til men nå var jeg vel kansje sparsom med smøremiddel på pakningene. i vinter var vel eneste år jeg kan huske at frosten ble et problem men nå var det litt uvanlig vintervær.
 3. bytterga

  Rammeløse vinduer om vinteren

  Takk for svar. det høres jo bra ut at det ikke er noe problem. er det ellers noe en fersk BMW eier bør vite om bilen ,kjente feil eller tips om ting og tang både positivt og negativt?
 4. bytterga

  Rammeløse vinduer om vinteren

  Hei. har kjøpt en 2015 f34 320d GT xdrive som jeg skal hente hos forhandler til uka. da forhandler ikke er BMW forhandler hadde ikke han så mye info å gi om erfaringer med disse bilene. lurer på erfaringer med rammeløse vinduer om vinteren når regn blir til is over natten. ser for meg at det kan bli et problem hvis vinduet fryser og det at vindus motoren drar vinduet litt ned ved åpning av døren. prøvde søke funksjonen men fant ikke noe.. mulig det ikke er noe problem. hva sier BMW folket rundt dette? da jeg ikke har tilgang på garasje og bilen ikke har webasto blir det nok noen kalde morgener i vinter. bilen jeg solgte hadde webasto og det blir nok et stort savn. hvordan er mulighetene for ettermontering og hva kan man forvente å betale for dette 20 -25 tusen?