Maikro

Medlem
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Maikro

  • Rang
    Korporal

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Maikro

    level system control failure

    hmm ja, er det ikke en sensor som måler hvor mye bilen synker bak ? virker rart at det skal være dårlig slanger da den pumper godt med medium vekt. hvilket deksel er det evnt snakk om ? er det ca under reserve hjul ?
  2. Maikro

    level system control failure

    Heisann ! er nå ute på en Norges tur med e61en min. Noe litt ukjekt har da selvfølgelig skjedd.. når jeg har en del vekt baki får jeg level system controll failure ( dette skjer av og til. men ikke vær gang jeg starter opp) idag startet jeg opp med litt vekt baki og kompressoren startet og gikk og bilen hevet seg fint. Litt senere på dagen var vi 5 mann i bilen. Bilen lå fint sank ikke noe spesielt ned,men fikk feil kode i dashen. Bilen har heller ikke sunket over natten noe som tyder på at bilen ikke lekker luft fra belgene. Noen som har vert borti denne feil før ? virker som kompressoren fynker helt fint med lite til medium vekt. men når det blir for tungt slår den ikke inn ? kan dette være sensor feil ? Når det er for tungt prøver den ikke en gang å løfte opp ? ( starter bilen på ny, feil kode forsvinner og kompressor starter fint) Har lest at jeg må sjekke slanger til kompressoren men har ikke mulighet til det akuratt nå. Takker for tips og tilbakemeldinger
  3. Maikro

    DPF E61, Tett partikkelfilter?

    Får ta en tur innom et verksted, håper på å unngå nytt filter.. Er jo latterlig pris
  4. Maikro

    DPF E61, Tett partikkelfilter?

    takk takk for svar. Men hvis DPF er full burde jeg ikke da ha lagt merke til det? Føler jeg har lest at du vil miste en del effekt ved tett DPF
  5. Maikro

    DPF E61, Tett partikkelfilter?

    Hei! Ny til forumuet her :) Så må prøve meg! Kjørte hjem fra Svergie - Stavanger tur. Kjørte over fjellet med litt vekt baki. Bilen fikk kjørt seg skikkelig med mye oppover bakker og godt drag Etter ca 4-5 timer kjøring dukket partikkelfilter varsel opp i Idrive som sa at jeg kunne fullføre turen men måtte gå til nærmeste BMW verksted for å se på dette. Burde ikke regenerering skjedd under slik tur? Har ikke følt at den er noe daffere i på drag, men følte den fusket bitte bitte litt med turtallet en like 2-3 sekunder senere på turen. Har kjøpt meg Wurth Partikkelfilter rens, men fikk ikke opp sensorene som ligger på filteret, noen tips ??? (Bare så jeg er sikker, så er filteret på venstre side av motor relativt høyt oppe?) Kan dette være et sensor problem? og kan folk evnt linke hvilken sensor jeg trenger? Kjører E61 07 modell! Takker for alt hjelp!