Søk på Bimmers

Viser resultater for nøkkelord 'brent'.



Flere søkevalg

  • Søk på nøkkelord

    Separer flere nøkkelord med komma
  • Søk på medlem

Innholdstype


Kategorier

  • Nyheter om BMW
  • Fra Forumet
  • Nyheter om Bimmers.no
  • Sett på Nett
  • Bimmers+

Forum

  • Teknisk
    • Teknisk
    • Koding og diagnose
    • Bilstereo, multimedia og navigasjon
  • Annet
    • Annet BMW og motorprat
    • Bilder og filmer / Show-off
    • BMW-prosjekter
    • Alt annet / Off topic
    • Bimmers.no
  • Kjøp & Salg
    • Salg & Info - Bedrifter/Næringsdrivende
    • BMW-biler selges
    • BMW-deler selges
    • Felger & dekk selges
    • Ønskes kjøpt
    • Annet selges

Blogger

  • MKJ sitt hjørne
  • oddis' Blogg
  • MKJ's Blogg
  • TRF Performances Logg
  • Marthe's bmw
  • bmw520d's Logg
  • HD91's M3/M5 Logg
  • Oggu
  • And-reas' Logg
  • E21_323i's Logg
  • magnusbs1's Logg
  • XHS' Logg
  • 30EWMB's Logg
  • Jan Øyvind Svendsen's Logg
  • alessiE46's Logg
  • x6 M-sport's Logg
  • Rune s' Logg
  • Ludvigs E28's Logg
  • narvee36's Logg
  • Kawa's Logg
  • Marie's Logg
  • Karzan2's Logg
  • And-reas' Logg
  • 1 serie's Logg
  • FJPopp's Logg
  • robertbge's Logg
  • Lite E60 prosjekt
  • Thbj's Logg
  • Glennern's Logg
  • Kyrresen's Logg
  • abu
  • abu
  • TERJE GJØSE
  • bayerske motor werke
  • BMW 635 CSI 1985
  • m
  • led strips
  • Torstein
  • herman
  • BMW e36
  • lambda
  • Jeg søker bare menn på BMW
  • Ove Andreassen

Arrangementer

  • Alle relevante arrangementer

Fant 2 results

  1. Svidd lukt fra inni bilen

    Hei, Jeg er en ny eier av bmw 120i, den kjøpte jeg for et par måneder siden. Sist gang den var på service var i april 2016, har ikke tatt meg råd til det enda da jeg aldri har levert inn en bil før og er redd for kostnadene det kan påføre. Så til problemet jeg opplever nå: Jeg byttet olje på den for ca 3 uker siden. Skrudde ut pluggen under bilen, lot olja renne ut, åpnet lokket under panseret hvor du fyller i olja i håp om at det skulle renne raskere ut, så ventet jeg litt og skrudde i tilbake pluggen under bilen og fylte oppi ny olje (annen type enn den forrige, etter anbefaling fra BilXtra selger). Så byttet jeg oljefilter, den hadde jeg også kjøpt fra BilXtra. Den så noe annerledes ut enn det forrige filteret, men passet likevel. Dagen etter kjørte jeg til matbutikken, og da jeg skulle kjøre derfra igjen, idet jeg starta bilen, kom det en intens lukt som fra brent plast eller noe. Jeg begynt å hoste umiddelbart og rullet ned vinduene. Lukta forsvant etter 2 min og jeg merket ikke noe mer av den. I ettertid har lukta kommet av og til, etter at jeg har kjørt bilen i 5-10 min og stanser. Jeg går ut av bilen for å lokalisere lukten, men merker ikke noe. Heller ikke under panseret kan jeg merke samme lukten. Jeg kjenner den når jeg sitter inni bilen, og det lukter slags surt... brent plast eller svidd olje, jeg får litt vondt i brystet av det men har også astma. Jeg kan ikke se noe oljesøl på bakken under bilen. Men der hvor oljefilteret ligger, på selve stålet utenpå kan jeg se mørke flekker (olje?). Jeg prøvde å se litt lenger inn under med lommelukt, og kunne se en del svart grumsete graps, dette kunne jeg skrape vekk med en pinne og det ser ut som en blanding av olje og sand. Jeg er da på selve stålet under til høyre for oljefilteret utenpå (jeg har ikke skrudd opp noe). Beklager ufaglig språk da jeg ikke har så god greie på bil... Er det noen som har erfaring med dette, eller har en ide om hva det kan være? Det har ikke kommet noen varsellampe. Og denne lukta har jeg kun merket etter olje/filter-skift. Kan det være feil filter, eller skrudd feil? En pakning som er røken...? Bør jeg bare levere den inn på service? Jeg er usikker på farerisikoen rundt denne lukta. Den er ganske intens, og merkes kun inni bilen. Sist jeg merket lukta, var da jeg parkerte bilen i gardsrommet. Jeg satte nasen inntil vifteanlegget og kunne kjenne den lukta, men det kan være jeg tar feil siden lukta allerede var i bilen... Håper og takker for svar. Mvh Daniel
  2. M50b20 brent coil

    Har en bmw e34 520i non vanos 91 mod. Kjørte bilen inn på verkstedet jeg skur i, for å bytte radiator og luftfilter, når jeg skulle starte bilen igjen gikk den på 5! Jeg skjønte ikke helt det, så jeg lot bilen stå å gå så jeg fikk luftet kjølesystemet og kjørte noen runder rundt utenfor for og sjekket vann temp og nivå. Da jeg var ferdig luftet det svidd!! Tok av deksel til coil, og den ene var svidd/smeltet!! Og den var utrolig varm! Skrudde ut coil og i plugg hullet var det fylt av olje! Tettninger i toppdeksel var ødelagt! Jeg tok ut coilene og det var sama i en plugg til! Så 2 av 6plugg hull var fulle av olje og en av coilene hadde smeltet, den andre coilen var kald og fin! Byttet pakningene og skrudde sammen, fikk tak i ny coil, sama merke, og sama nr! Bilen gikk fortsatt på 5 etter bare 10-15 sek på tomgang var coilen utrolig varm! sjekket ledninger til coil, men dem var ikke varme og ser ikke tegn til brudd eller noe smeltet. Prøvde og bytte om på coilene men alltid blir coil på den cylindern varm! Prøvd og bytte om på plugger men det hjalp heller ikke, prøvde og jorde coilen men det hjalp heller ikke! Det var ikke noe vann i motor når jeg tok av toppdekselet ikke vann i olja i motor og ikke olje i vannet! Er det noen som vet hvorfor den går på 5 og hvorfor coil blir varm?